Ne znam sto mi je to palo napamet, al isto kontam prica li on ista od stranih jezika zna li neko?
Ja fkt nisam nikad upratio

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koga bude novog vodio pa nek nam jave jel zna druge jezikeChony533 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:12Ne znam iskreno kakav je Hus po pitanju koristenja svih onih nasih stvarcica sto koristimo na treniznima i utakmicama, znaci li to njemu ista![]()
Ne znam sto mi je to palo napamet, al isto kontam prica li on ista od stranih jezika zna li neko?
Ja fkt nisam nikad upratio![]()
GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:10Nikad nisam volio pisati o gurbetima na ovoj temi, ali naš i njihov mentalitet se ne može porediti. Primili su i oni golove protiv Dinama, kao i večeras, ali ne odustaju. Mi kad primimo gol, tu je u 90% slučajeva mrka kapa. Imaju tu ložionu i većinu stvari urade na taj hajc. Tako je bilo i u mnogim derbijima, tako je i sad.
Ovakvi golovi i situacije ti pokazuju koliko su neozbiljni naši klubovi.
Vako nekako kao od 12:38Chony533 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:12Ne znam iskreno kakav je Hus po pitanju koristenja svih onih nasih stvarcica sto koristimo na treniznima i utakmicama, znaci li to njemu ista![]()
Ali mi isto tako nije jasno zasto bi ga igman pustio bez kompenzacije obzirom da je bio pod ugovorom. Jedino ako to nije vraćanje za one poklon bodove u zadnjem kolu
Nama treba cvrsta ruka,neko ko ne hebe zivu silu,profesionalac koji ce ubit svaki vid mahalastine,podanickog mentaliteta,neko ko nece Pitare slusat i bilo kojeg navijaca,bez obzira dali ga pljuju,psuju,bojkotuju. Sto se tice Mirvica ako ce slusat Pitare sta misle ili tribinu sta zeli nece on mrdnut nigdje. Koeficjent nam je unisten,sljedeci nastupi u evropi ce biti preteski,necemo imat i ako osvojimo kojim cudom lak put kao Zrinjski.
Nisu pi.cke,curice ginu na terenu i podrzavaju ih i njih i pojacanja iz 3 lige dok kod nas hebu majke nakon jednog loseg pasa,psuju djecu,majke,ocevemiky_hz je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:14GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:10Nikad nisam volio pisati o gurbetima na ovoj temi, ali naš i njihov mentalitet se ne može porediti. Primili su i oni golove protiv Dinama, kao i večeras, ali ne odustaju. Mi kad primimo gol, tu je u 90% slučajeva mrka kapa. Imaju tu ložionu i većinu stvari urade na taj hajc. Tako je bilo i u mnogim derbijima, tako je i sad.
Zato što oni na 0-2 protivnika daju podršku i dižu ekipu,mi imamo situaciju sad na 1-1 gdje imaju još produzetci da se igraju mi u tim trenutcima skandiramo pogrdno i tjeramo. Neznam sto se ljudi cude ,kad je ocito koja je tu razlika.
Zna hercegovackiChony533 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:12Ne znam iskreno kakav je Hus po pitanju koristenja svih onih nasih stvarcica sto koristimo na treniznima i utakmicama, znaci li to njemu ista![]()
Zato sto se mi ne zadovoljavamo prvim pretkolima i izlascima u evropu, dok se njima citava sezona svede na derbi ili prvo pretkolo konferencijske lige.miky_hz je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:14GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:10Nikad nisam volio pisati o gurbetima na ovoj temi, ali naš i njihov mentalitet se ne može porediti. Primili su i oni golove protiv Dinama, kao i večeras, ali ne odustaju. Mi kad primimo gol, tu je u 90% slučajeva mrka kapa. Imaju tu ložionu i većinu stvari urade na taj hajc. Tako je bilo i u mnogim derbijima, tako je i sad.
Zato što oni na 0-2 protivnika daju podršku i dižu ekipu,mi imamo situaciju sad na 1-1 gdje imaju još produzetci da se igraju mi u tim trenutcima skandiramo pogrdno i tjeramo. Neznam sto se ljudi cude ,kad je ocito koja je tu razlika.
Spingliš?Vanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:35Zna hercegovackiChony533 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:12Ne znam iskreno kakav je Hus po pitanju koristenja svih onih nasih stvarcica sto koristimo na treniznima i utakmicama, znaci li to njemu ista![]()
![]()