NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Od kraja sezone, pa do sada se prikljucilo sigurno 10ak novih 12 igraca, sto pravnih, sto fizickih lica. Potencijal ovog programa je ogroman i nadam se iskoraku ove sezone
Kada zazive led paneli uz istocnu tribinu, uz fino popunjen stadion, dobre rezultate na terenu, klub ce imati bas dobru poziciju kod sponzora i vjerujem da ce brojka bas rasti. Svi spominjemo mital i neke velike sponzore, ali snaga kluba je u ovim malim i srednjim firmama. Sto vise njih, to cemo biti stabilniji i manje cemo zavisiti od volje jednog pojedinca
Jeb.es velikog sponzora, koji su odlicni kad su tu. Kad se povuku, krater u budzetu kluba. Do kraja hrabro zajedno
Jesu li pukle ove dzabne sezonske za penzionere?
Svaka cast donatoru, ali kazu penzici, jeb.ao te istok, mi idemo na zapad

Kada zazive led paneli uz istocnu tribinu, uz fino popunjen stadion, dobre rezultate na terenu, klub ce imati bas dobru poziciju kod sponzora i vjerujem da ce brojka bas rasti. Svi spominjemo mital i neke velike sponzore, ali snaga kluba je u ovim malim i srednjim firmama. Sto vise njih, to cemo biti stabilniji i manje cemo zavisiti od volje jednog pojedinca

Jeb.es velikog sponzora, koji su odlicni kad su tu. Kad se povuku, krater u budzetu kluba. Do kraja hrabro zajedno

Jesu li pukle ove dzabne sezonske za penzionere?

Svaka cast donatoru, ali kazu penzici, jeb.ao te istok, mi idemo na zapad

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Evo danas i Fenan došao na trening, vidio sam na bulevaru da ide 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- prisonbreak
- Kontakt:
Fenan itekako moze valjati

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Red je da Zenica ispoštuje ovu utakmicu prije svega jer se radi o kvalitetnoj nogometnoj predstavi dvije odlične ekipe. Drugo, momcima i trenerima treba podrška s tribine jer sve više i više se potežu priče kako se ništa neće pitati naredne sezone na zelenom terenu, što meni kao navijači i odgovara, ali treba dati do znanja momcima, pogotovo novim igračima, da iza njih stoji armija navijača spremnih na sve.
Subota, Bilino, uživati!
Subota, Bilino, uživati!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ovo je dobra provjera u pripremnom periodu čak i predobra. Vjerovatno i najači protivnik do početka prvenstva i šteta je ko može a ne dodje na tekmu. Termin je baš ful i nadam se i očekujem minimalnu zaradu za klub od 10000 km.
::::SAMO ČELIK::::
Novi dan, novi 12. igrac.

Mislim da 12tih igraca ima oko 25 i 10tak vjernih navijaca. Saberi, oduzmi i nije lose, zamijenili smo jednog dobrog sponzora sigurno.
I ove godine forumasi ce biti u akciji
I ove godine forumasi ce biti u akciji

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Trebamo dodatno hajcat za članstvo. Da dođemo do te milje i da ispunimo taj neki cilj za ovu godinu, bilo bi sasvim solidno
Hajde 12/13.8, da podivljamo

Hajde 12/13.8, da podivljamo

Pravna lica prepoznavaju potencijal kluba, još jedan 12. igrač se pridružio akciji kluba! Svaka čast svim novim učesnicima u nadi da će saradnja biti dugoročna.
Ulaznice za utakmicu protiv HNK Šibenik možete kupiti već od sada u objektima Caffe bar Šibica i Caffe bar Avanti! 

Plaćaju li dame ulaz?
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Zrinjski i Sarajevo iz budzeta federacije po 50 000 KM za renovaciju svlacionica. Dosta je tu jos klubova dobilo novac za razne projekte.
Nadam se da cemo i mi naredne godine aplicirati, kada ne budemo vise imali blokiran racun. Sve one stvari koje ste navodili mogu se staviti u projekat, od svlacionica, sminkanja istoka, zidica, nove ograde, klupe ze rezervne igrace i svasta nesto.
Nadam se da cemo i mi naredne godine aplicirati, kada ne budemo vise imali blokiran racun. Sve one stvari koje ste navodili mogu se staviti u projekat, od svlacionica, sminkanja istoka, zidica, nove ograde, klupe ze rezervne igrace i svasta nesto.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.