Kod njega je Nardin bio kao Halland, a kod nas...DRHAUSE je napisao/la: ↑27 jul 2023, 19:01Rad Ante Šimundže mi je zapao za oko kada je kod njega u Muri Nusmir Fajić izgledao kao reprezentativni kalibar. Njegovo vrijeme u Sloveniji je vezano za zlatni period Slovenskog klubskog fudbala u Muri i Mariboru. On i Milan Mlinarič su dva najbolja Slovenska trenera.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Velika stvar, ako je tacno. Ante je trenercina i takvog nasa liga nije imala priliku vidjeti. Samo se bojim da nije rijec o zamajavanju javnosti, kao i zimus, kada su se u javnosti provlacila imena poput Nikolica, Prosineckog, Akrapovica, a dobili smo Mirzu sa Repuhom i Obucom.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zundo, tvoje je da se nadaš Fatosu. PS, jezik pregriz’o.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ante je u Muri bio ko Gvardiola, a kod nas ce bitiAduka87 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 19:02Kod njega je Nardin bio kao Halland, a kod nas...DRHAUSE je napisao/la: ↑27 jul 2023, 19:01Rad Ante Šimundže mi je zapao za oko kada je kod njega u Muri Nusmir Fajić izgledao kao reprezentativni kalibar. Njegovo vrijeme u Sloveniji je vezano za zlatni period Slovenskog klubskog fudbala u Muri i Mariboru. On i Milan Mlinarič su dva najbolja Slovenska trenera.

Kakvi navijači, takav i klub !!
-
- Kontakt:
Brate dragi šta je ovo 100+ informacija/insajdera dolazi svaki sat a niti jedna isto ne kaže 

Šalim se momci, nemam nikakve informacije. 
Daj Šimundžu.

Daj Šimundžu.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Pa nije tajna velika da se i igman zeli rijesiti husrefa. Nepouzdan trener.
Kakvi navijači, takav i klub !!
Mrziš ga ali ne lupaj. Čovjek ih spasio da ostanu u ligi. Zrno graška ili mozak?
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Pa za Husa je bilo 50 potvrda, a onda se doslo do Ante...bordobijelisampion je napisao/la: ↑27 jul 2023, 19:04Brate dragi šta je ovo 100+ informacija/insajdera dolazi svaki sat a niti jedna isto ne kaže![]()
Pa zato sto ljudi svaki razgovor Mirvica s nekim od kandidata, i na kraju pruzena ruka, kao vid potvrde da se primilo k znanju koji su uslovi i sta ko od koga ocekujem, tumace kao postizanje dogovora.
A to veze sa vezom nema.
Razgovori. Uslovi, sa obje strane. Razmatranje - ODLUKA.
A to veze sa vezom nema.
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A u kojoj se fazi od ove 4 trenutno nalazimoHajdeee je napisao/la: ↑27 jul 2023, 19:12Pa zato sto ljudi svaki razgovor Mirvica s nekim od kandidata, i na kraju pruzena ruka, kao vid potvrde da se primilo k znanju koji su uslovi i sta ko od koga ocekujem, tumace kao postizanje dogovora.
A to veze sa vezom nema.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa ocito je pruzena ruka od strane Mirvica barem dvojicu, ako ne i trojicu.
I samo Mirvic, uz konsultacije s Tanom, zna ko je najblizi angazmanu.
I samo Mirvic, uz konsultacije s Tanom, zna ko je najblizi angazmanu.
- FKS -
Kakav pacenik

Husref je dogovoren, Mirvic bi prije Antu kao o svi mi realno, ali trazi bas veliku platu te ko aminuje Tan angazovan ce biti. Ako se ne dogovore realno je Husref bolja opcija od svih ovih drugih sto se spominju.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 27 jul 2023, 19:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Ko bi mogao biti standardni u21 igrac?? Sahinovic? Mulalic?, Buljubasic? Trako? Ljukovac ?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma j… Sve ovo,
daj Barbareza da ga pripremimo za reprezentaciju.
Barbarez trener, Bola i Balja pomocnici
Spahic i topic da vode sportsku politiku
I Sve ih registrovati ko igrace, da pomognu ako zatreba
daj Barbareza da ga pripremimo za reprezentaciju.
Barbarez trener, Bola i Balja pomocnici
Spahic i topic da vode sportsku politiku
I Sve ih registrovati ko igrace, da pomognu ako zatreba
FKS❤️1946
- belosevic23
- Kontakt:
Ma Mulalic mora igrat, ne vidim kako se kriminalan Beganovic moze popravit..jest ono bio los dan protiv Torpeda al ne vidim ja u njemu fudbalsku inteligenciju nikako..
Grozna ova neizvjesnost, sa Tomićem otprilike ovako sad ide
Šimundža>Čačić>Maestro>Tomić>Musemić>Tadić
Šimundža>Čačić>Maestro>Tomić>Musemić>Tadić
guadalupe je napisao/la: ↑27 jul 2023, 19:21Kakav pacenikMarkViduka je napisao/la: ↑27 jul 2023, 19:05Pa nije tajna velika da se i igman zeli rijesiti husrefa. Nepouzdan trener.
Husref je dogovoren, Mirvic bi prije Antu kao o svi mi realno, ali trazi bas veliku platu te ko aminuje Tan angazovan ce biti. Ako se ne dogovore realno je Husref bolja opcija od svih ovih drugih sto se spominju.
Tan je cicija realno,teško ce on aminovati da se da dosta velika cifra koju Ante traži,pogotovo sad kad se ispalo iz Evrope ovako kako se ispalo.
Dabogdo da sam loše Tana procjenio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svi su bolji od Musemica !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC