baci nam hint
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Raja bezze lupa
Ante i Mirvic u Ibisu, piju skupa pica, Mirvic mu na laptopu pokazuje viziju kluba za iducih 5 godina 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Amin ya rabi brate iskreno...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hus i Ante su dali.svoje ponude, odluka ce pasti veceras. Sve ostalo su lupanja !!!
U novi boj ...
Nek bude predstavljanje sutra poslije džume 

Ma nije brate nazalost, zahyebavam se sa ovim okupljanima po restoranima od juce

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Husrefe ponudi se da ostaneš u Igmanu, majke ti.
Sad ako dovedemo Husrefa pored stručnjaka koji je 3 kluba uveo u grupne faze 3 različita takmičenja, pri tome pobjedio Romu, Tottenham, onda nas treba momentalno ugasiti.
Sad ako dovedemo Husrefa pored stručnjaka koji je 3 kluba uveo u grupne faze 3 različita takmičenja, pri tome pobjedio Romu, Tottenham, onda nas treba momentalno ugasiti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Oprosti, pogresno sam se izrazio, naveli su svoje uslove je bolje receno.
U novi boj ...
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2023, 18:50Husrefe ponudi se da ostaneš u Igmanu, majke ti.

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Ali on je imao ekipu od 30mGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2023, 18:50Husrefe ponudi se da ostaneš u Igmanu, majke ti.

Hajde Anteee

Sve osim Ante depresija, Husref nikad nije imao znanje a u zadnjih par mandata ni onu žar koja ga je krasila na početku njegove trenerske karijere.
Trebaju nam trener i sportski direktor koji će nam dati nadu a ne oni koji su razočarali toliko puta dosad.
Trebaju nam trener i sportski direktor koji će nam dati nadu a ne oni koji su razočarali toliko puta dosad.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Na kraju ce nam novi trener biti Lalatovic, prosle sezone isto jaka imena bila za trenera, i nama na kraju Mirza mrtvi
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Ante je, sutra zvanično najvjerovatnije.
Dobrodosao Ante 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kako čujem Ćosić postaje prvi trener Igmana, tako da je Husref 99% naš novi trener.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Rad Ante Šimundže mi je zapao za oko kada je kod njega u Muri Nusmir Fajić izgledao kao reprezentativni kalibar. Njegovo vrijeme u Sloveniji je vezano za zlatni period Slovenskog klubskog fudbala u Muri i Mariboru. On i Darko Milanič su dva najbolja Slovenska trenera.
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 27 jul 2023, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Venom i 51 gost.