Samo sto nisam zaplakao.bparena je napisao/la:Evo vam Raul na FTV pa ga poslusajte kako je svojevoljno otisao iz Reala.......
Benzema kralj
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Samo sto nisam zaplakao.bparena je napisao/la:Evo vam Raul na FTV pa ga poslusajte kako je svojevoljno otisao iz Reala.......

Dijelim misljenje, on je vec sada, smijem reci jedan od najboljih na svijetu na poziciji ofanzivnog veznog.Raul_64 je napisao/la:Da je završio u Manchesteru mislim da bi sada imali nešto najbliže El Fenomenu 2...Thunderstruck je napisao/la:Benz je igračina. On je za mene bolji i od Pipite, sa Adebayorom ga i ne poredim.Raul_64 je napisao/la:18 gol Benzeme ove sezone![]()
7 liga,6 liga prvaka,5 kup...
Samo je naivan bio kad je nasjeo na Perezovu priču, sad je trebao biti Unitedov igrač
Ali ne može toliki talenat ni Real ugušiti![]()
Još da dodam da ce Ozil kad tada biti najbolji igrač na svijetu
Sigurno bi bio jedan od najboljih napadača na svijetu.Da je završio u Manchesteru mislim da bi sada imali nešto najbliže El Fenomenu 2...
Mislim da na ovoj temi niko nije rekao da ce Real osvojiti LP,niti nesto vise svi su govorili prvo da prodjemo osminu finala...pa normalno da treba pohvaliti igrace nakon dobre igre necemo ih kuditi,ali u pocetku je receno da je ovo mlada ekipa koja svoje najbolje treba pokazati u 2,3 sezoni,kao sto Mou obicno u drugoj sezoni pravi dobre rezultate...sad sto se covjek uvijek nada necemu vise ne vidim sta je tu pogresno...bparena je napisao/la:Postujuci svacije misljenje al sto se vi lupate - ovaj najbolji na svijetu, onaj najbolji. Pa ljudi igral iko vise fudbal osim vas ???? Najgore je u svemu tome sto vas - da bas vas drugi lupaju i u PL i u LP. Ali eto imate pravo da se sokolite, ali malo prizemljite da vas ko ponovo hladnim taracem ne opuca.. Rezultati pokazuju velicinu a to vi godinama vise nemate. Da li ste kao najbolji na svijetu sigurni da bi sada s tim kako kazete najboljim svjetskim zvijezdama lahko prosli Bayern ili MU ? Zato polahko da ne dozivite ponovo ponizenje.

Ma vidi sve je to OK - ali stvarno trebate shvatiti da od vaseg zadnjeg velikog uspjeha mnogo je vode proteklo. Vi i dalje tako olahko - najbolji svjetski fudbaler, najbolji svjetski ovo, ono a mnogo klubova je ovih godina ponijelo ono sto vi mozete samo da sanjate. Milan, Porto, Man.Un., Liverpool, Barcelona 2x, Milan, Inter. Da nije malo duga lista boljih timova u zadnjoj deceniji. Vi vjecito pravite tim za sljedecu sezonu, a koliko su trenutno drugi bolji pogledaj samo Barcu naspram vas. +7 bodova a vi jos pricate gluposti - te ovaj najbolji na svijetu, onaj ce biti najbolji na svijetu. Sta mi znamo ko ce biti najbolji. Nije svijet Real. - Zna se ko je sad najbolji. Ako nista drugo pogledaj dugogodisnju listu tih gore uspjesnijih klubova od vas.Raul_64 je napisao/la:Mislim da na ovoj temi niko nije rekao da ce Real osvojiti LP,niti nesto vise svi su govorili prvo da prodjemo osminu finala...pa normalno da treba pohvaliti igrace nakon dobre igre necemo ih kuditi,ali u pocetku je receno da je ovo mlada ekipa koja svoje najbolje treba pokazati u 2,3 sezoni,kao sto Mou obicno u drugoj sezoni pravi dobre rezultate...sad sto se covjek uvijek nada necemu vise ne vidim sta je tu pogresno...bparena je napisao/la:Postujuci svacije misljenje al sto se vi lupate - ovaj najbolji na svijetu, onaj najbolji. Pa ljudi igral iko vise fudbal osim vas ???? Najgore je u svemu tome sto vas - da bas vas drugi lupaju i u PL i u LP. Ali eto imate pravo da se sokolite, ali malo prizemljite da vas ko ponovo hladnim taracem ne opuca.. Rezultati pokazuju velicinu a to vi godinama vise nemate. Da li ste kao najbolji na svijetu sigurni da bi sada s tim kako kazete najboljim svjetskim zvijezdama lahko prosli Bayern ili MU ? Zato polahko da ne dozivite ponovo ponizenje.
Samo zadrzati ovaj kostur ekipe,nadograditi sa 1,max 2 igraca u sljedece sezone mozemo pricati o necemu vise...
Ne ne masem bijelom zastavom nego sam samo realan,a ovo isto sam govorio i na pocetku sezone
Ma care ja ne vidim da sam napisao da smo mi uradili u zadnjih 7 godina nesto vise od tih klubova,nit sam rekao da je Real trenutno najaca ekipa,takodje nisam rekao da Real nije ekipa koja ima(labparena je napisao/la:Ma vidi sve je to OK - ali stvarno trebate shvatiti da od vaseg zadnjeg velikog uspjeha mnogo je vode proteklo. Vi i dalje tako olahko - najbolji svjetski fudbaler, najbolji svjetski ovo, ono a mnogo klubova je ovih godina ponijelo ono sto vi mozete samo da sanjate. Milan, Porto, Man.Un., Liverpool, Barcelona 2x, Milan, Inter. Da nije malo duga lista boljih timova u zadnjoj deceniji. Vi vjecito pravite tim za sljedecu sezonu, a koliko su trenutno drugi bolji pogledaj samo Barcu naspram vas. +7 bodova a vi jos pricate gluposti - te ovaj najbolji na svijetu, onaj ce biti najbolji na svijetu. Sta mi znamo ko ce biti najbolji. Nije svijet Real. - Zna se ko je sad najbolji. Ako nista drugo pogledaj dugogodisnju listu tih gore uspjesnijih klubova od vas.Raul_64 je napisao/la:Mislim da na ovoj temi niko nije rekao da ce Real osvojiti LP,niti nesto vise svi su govorili prvo da prodjemo osminu finala...pa normalno da treba pohvaliti igrace nakon dobre igre necemo ih kuditi,ali u pocetku je receno da je ovo mlada ekipa koja svoje najbolje treba pokazati u 2,3 sezoni,kao sto Mou obicno u drugoj sezoni pravi dobre rezultate...sad sto se covjek uvijek nada necemu vise ne vidim sta je tu pogresno...bparena je napisao/la:Postujuci svacije misljenje al sto se vi lupate - ovaj najbolji na svijetu, onaj najbolji. Pa ljudi igral iko vise fudbal osim vas ???? Najgore je u svemu tome sto vas - da bas vas drugi lupaju i u PL i u LP. Ali eto imate pravo da se sokolite, ali malo prizemljite da vas ko ponovo hladnim taracem ne opuca.. Rezultati pokazuju velicinu a to vi godinama vise nemate. Da li ste kao najbolji na svijetu sigurni da bi sada s tim kako kazete najboljim svjetskim zvijezdama lahko prosli Bayern ili MU ? Zato polahko da ne dozivite ponovo ponizenje.
Samo zadrzati ovaj kostur ekipe,nadograditi sa 1,max 2 igraca u sljedece sezone mozemo pricati o necemu vise...
Ne ne masem bijelom zastavom nego sam samo realan,a ovo isto sam govorio i na pocetku sezone
Ovo je bez zelje da nekog provociram - ovo je realno
A ovo (la) jer prvi put ove sezone nisu dovodjena neka imena koja bi sluzila samo kao prelazna rijesenja...Raul_64 je napisao/la:amo zadrzati ovaj kostur ekipe,nadograditi sa 1,max 2 igraca u sljedece sezone mozemo pricati o necemu vise
O bože koliko ti gluposti napisa. Pa svakome dođe kraj, igrači ostare, odu u penziju, tako je bilo kod nas. I kod vas će isto biti. Pa vas nije bilo 100 godina, sad ste napravili neki tim koji "hara" 3 godina i vi ste najbolji klub na svijetu, e pa ne može to tako.bparena je napisao/la: Ma vidi sve je to OK - ali stvarno trebate shvatiti da od vaseg zadnjeg velikog uspjeha mnogo je vode proteklo. Vi i dalje tako olahko - najbolji svjetski fudbaler, najbolji svjetski ovo, ono a mnogo klubova je ovih godina ponijelo ono sto vi mozete samo da sanjate. Milan, Porto, Man.Un., Liverpool, Barcelona 2x, Milan, Inter. Da nije malo duga lista boljih timova u zadnjoj deceniji. Vi vjecito pravite tim za sljedecu sezonu, a koliko su trenutno drugi bolji pogledaj samo Barcu naspram vas. +7 bodova a vi jos pricate gluposti - te ovaj najbolji na svijetu, onaj ce biti najbolji na svijetu. Sta mi znamo ko ce biti najbolji. Nije svijet Real. - Zna se ko je sad najbolji. Ako nista drugo pogledaj dugogodisnju listu tih gore uspjesnijih klubova od vas.
Ovo je bez zelje da nekog provociram - ovo je realno

ako bude igrao do kraja karijera protiv racinga, zaragoze i slicnih mozda i bude...Raul_64 je napisao/la:
Još da dodam da ce Ozil kad tada biti najbolji igrač na svijetu
Ima i toga, ali polako još je mlad, treba mu iskustva i treba mu veliki utakmica. I ti si bio loš protiv velikih timova, a sad si pro^^Scof1eld je napisao/la: ako bude igrao do kraja karijera protiv racinga, zaragoze i slicnih mozda i bude...momak jest predobar ali se sakrije kad je velika utakmica
![]()
Ne znam sta mislis pod velika utakmicaScof1eld je napisao/la:ako bude igrao do kraja karijera protiv racinga, zaragoze i slicnih mozda i bude...Raul_64 je napisao/la:
Još da dodam da ce Ozil kad tada biti najbolji igrač na svijetumomak jest predobar ali se sakrije kad je velika utakmica
![]()
ozil - 1988Raul_64 je napisao/la: ali da ima potencijala da bude...ima
Ovaj igroo u Werderu, dok je ovaj celi život u Barceloni, pored Xavia i Inieste. Bravo za poređenjeScof1eld je napisao/la:ozil - 1988Raul_64 je napisao/la: ali da ima potencijala da bude...ima
messi - 1987
Sta sad dok je taj ziv ovaj nece biti najboljiScof1eld je napisao/la:ozil - 1988Raul_64 je napisao/la: ali da ima potencijala da bude...ima
messi - 1987
ne bi se ni ozil naigrao da mu je trener bio maradona, vodja odbrane demichelis, itd itd...anonymousHD je napisao/la:Ovaj igroo u Werderu, dok je ovaj celi život u Barceloni, pored Xavia i Inieste. Bravo za poređenjeScof1eld je napisao/la:ozil - 1988Raul_64 je napisao/la: ali da ima potencijala da bude...ima
messi - 1987
Taj Messi ima kvaliteta u Barceloni, ali kada igra za repku, khm... Pogledaj malog Ozila, odigrao je SP za 10+, a Messi je li igrao uopšte?
call me :$Scof1eld je napisao/la: ne bi se ni ozil naigrao da mu je trener bio maradona, vodja odbrane demichelis, itd itd...
btw sto mi ti odgovaras ovdje kad smo na skypu stalno zajedno![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.