E jbg sad si me ucinio gladnim a jeo prije sat.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa sve zavisi za koje kandidate budemo mogli glasati, to još niko ne zna. Prvo se ovo treba usvojiti na vijeću a očito je da se ide u tom pravcu, onda ide referendum 17. septembra gdje građani Općine Centar glasaju da li žele Srđana i dalje, ako 50%+ glasa da ne žele onda on zvanično neće biti načelnik i onda u nekom doglednom periodu ide opet glasanje sa novim kandidatima, ukratko.SarajevoForza je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:06Nisam upućen u politiku, kakve su šanse da se išta pokrene oko stadiona u našu korist ako ga smijene. Ko mu je uopće alternativa?
Nije to nikakav hajp bio, vec odgovor na akciju kona i njihovo masovno uclanjivanje, mi kad smo igrali najbolji fudbal i duplu uzeli, bilo je cini mi se 3.500 clanova tako da.ubipara je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:29Prosle godine je mnogo veci hype bio za uclanjenje i vjerujem da tu cifru necemo prestici ove godine. Cini mi se da je negdje oko 7500 sezonskih bilo a ove godine je to upola manje. Sto radi bojkota sto radi manjeg hypa ljudi. Mislim da i hz moraju napraviti hype oko uclanjenja i kupovine u fan shopu jer jedan obican post nije dovoljan.
MortemHz je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:13Pa sve zavisi za koje kandidate budemo mogli glasati, to još niko ne zna. Prvo se ovo treba usvojiti na vijeću a očito je da se ide u tom pravcu, onda ide referendum 17. septembra gdje građani Općine Centar glasaju da li žele Srđana i dalje, ako 50%+ glasa da ne žele onda on zvanično neće biti načelnik i onda u nekom doglednom periodu ide opet glasanje sa novim kandidatima, ukratko.SarajevoForza je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:06Nisam upućen u politiku, kakve su šanse da se išta pokrene oko stadiona u našu korist ako ga smijene. Ko mu je uopće alternativa?
Prvo čekam bijeli dim iz Titove 38b, pa onda lagano.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:15Ne vjerujem da će biti neki bum oko učlanjenja.. Ja odoh sutra da obnovim.
Haha zanimljivo, trebaju se zvijezde poklopiti da se klubu kojeg volis uplati 20 KM.Haver ! je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:48Trenutno nije podobna situacija za "masovno učlanjenje". Bojkot i prekid istog, krah na samom startu sezone(evrope), raja friško razočarana, još uvijek postoje vidljive podjele i to na više struja.
Kad se nije desio bum nakon prijelaznog roka i ogromnog odziva navijača na evropsku tekmu, sumnjam da će se šta promijeniti uskoro. Dosta raje je u fazonu " jašta ću plaćati za 4 mjeseca"
U suštini tako nekako ispadne. Ovo što do sada imamo aktivnih članova manje više to je neki broj standardnih. Za sve ostale izgleda da se moraju poklopiti zvijezde, a uvijek će neko naći neki izgovor.moram je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:28Haha zanimljivo, trebaju se zvijezde poklopiti da se klubu kojeg volis uplati 20 KM.Haver ! je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:48Trenutno nije podobna situacija za "masovno učlanjenje". Bojkot i prekid istog, krah na samom startu sezone(evrope), raja friško razočarana, još uvijek postoje vidljive podjele i to na više struja.
Kad se nije desio bum nakon prijelaznog roka i ogromnog odziva navijača na evropsku tekmu, sumnjam da će se šta promijeniti uskoro. Dosta raje je u fazonu " jašta ću plaćati za 4 mjeseca"
nemamo to kulturu razvijenu i to moramo moramo mijenjati. Sta je 20 maraka realno? To mora biti kao licna karta. Pa i sezonska ko moze. Dres takodjer, sto kaze neko na forumu.. to je nacin identificiranja s klubom i podrske klubu.Aduka87 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:16Nije to nikakav hajp bio, vec odgovor na akciju kona i njihovo masovno uclanjivanje, mi kad smo igrali najbolji fudbal i duplu uzeli, bilo je cini mi se 3.500 clanova tako da.ubipara je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:29Prosle godine je mnogo veci hype bio za uclanjenje i vjerujem da tu cifru necemo prestici ove godine. Cini mi se da je negdje oko 7500 sezonskih bilo a ove godine je to upola manje. Sto radi bojkota sto radi manjeg hypa ljudi. Mislim da i hz moraju napraviti hype oko uclanjenja i kupovine u fan shopu jer jedan obican post nije dovoljan.
Aaaaaaanteee okani me se svega ti
Tako je. Kad se treba s*ati napiše se hiljadu stranica, a kad se treba cvaja izvaliti e onda onda se čeka dim, zvijezde i slično. Mogu razumiti da neko ne kupi dres jer opet nije svako u prilici da potroši 100+KM na tako nešto, ali da se ne učlanjuje u klub ne mogu shvatiti. Brojka u bojkotu je bila manja za oko 500 članova nego sad a nema vise ni ajle ni mirze, pa šta je sad problem?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:33nemamo to kulturu razvijenu i to moramo moramo mijenjati. Sta je 20 maraka realno? To mora biti kao licna karta. Pa i sezonska ko moze. Dres takodjer, sto kaze neko na forumu.. to je nacin identificiranja s klubom i podrske klubu.Aduka87 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:16Nije to nikakav hajp bio, vec odgovor na akciju kona i njihovo masovno uclanjivanje, mi kad smo igrali najbolji fudbal i duplu uzeli, bilo je cini mi se 3.500 clanova tako da.ubipara je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:29
Prosle godine je mnogo veci hype bio za uclanjenje i vjerujem da tu cifru necemo prestici ove godine. Cini mi se da je negdje oko 7500 sezonskih bilo a ove godine je to upola manje. Sto radi bojkota sto radi manjeg hypa ljudi. Mislim da i hz moraju napraviti hype oko uclanjenja i kupovine u fan shopu jer jedan obican post nije dovoljan.
Upravo to, moramo i mi mjenjati navike i da nas se sto vise uclanjuje u klub, trebamo da podrzimo klub a ne iz inata i odgovor onima tamo vec zato sto to treba da nam svima bude obaveza. 20km nije puno a znaci mnogo, hem sto tako klub raste, trebaju iz kluba i da privuku necim masu da se uclani u klub, bilo to bordoTV ili nesta tako. Treba se napraviti neki forum na oficijalnoj stranici gdje bi se svi clanovi kluba mogli oglasavati i pisati, i tako te neke stvariLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:33nemamo to kulturu razvijenu i to moramo moramo mijenjati. Sta je 20 maraka realno? To mora biti kao licna karta. Pa i sezonska ko moze. Dres takodjer, sto kaze neko na forumu.. to je nacin identificiranja s klubom i podrske klubu.Aduka87 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:16Nije to nikakav hajp bio, vec odgovor na akciju kona i njihovo masovno uclanjivanje, mi kad smo igrali najbolji fudbal i duplu uzeli, bilo je cini mi se 3.500 clanova tako da.ubipara je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:29
Prosle godine je mnogo veci hype bio za uclanjenje i vjerujem da tu cifru necemo prestici ove godine. Cini mi se da je negdje oko 7500 sezonskih bilo a ove godine je to upola manje. Sto radi bojkota sto radi manjeg hypa ljudi. Mislim da i hz moraju napraviti hype oko uclanjenja i kupovine u fan shopu jer jedan obican post nije dovoljan.
Broj clanskih otprilike prati prosjecnu posjetu na tribinama. Znaci da manje vise mi bolesnici koji dolazimo po kisi na Leotar i uzimamo clanske. Sezonske i dresove oni medju nama koji rade i imaju dobra primanja. Jbg, kod nas 40-50% posjete na tribinama su studenti, srednjoskolci i penzioneri od kojih ne mozes ni ocekivat da daju 120 maraka na dres.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:33nemamo to kulturu razvijenu i to moramo moramo mijenjati. Sta je 20 maraka realno? To mora biti kao licna karta. Pa i sezonska ko moze. Dres takodjer, sto kaze neko na forumu.. to je nacin identificiranja s klubom i podrske klubu.Aduka87 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:16Nije to nikakav hajp bio, vec odgovor na akciju kona i njihovo masovno uclanjivanje, mi kad smo igrali najbolji fudbal i duplu uzeli, bilo je cini mi se 3.500 clanova tako da.ubipara je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:29
ubipara je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:46Upravo to, moramo i mi mjenjati navike i da nas se sto vise uclanjuje u klub, trebamo da podrzimo klub a ne iz inata i odgovor onima tamo vec zato sto to treba da nam svima bude obaveza. 20km nije puno a znaci mnogo, hem sto tako klub raste, trebaju iz kluba i da privuku necim masu da se uclani u klub, bilo to bordoTV ili nesta tako. Treba se napraviti neki forum na oficijalnoj stranici gdje bi se svi clanovi kluba mogli oglasavati i pisati, i tako te neke stvariLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:33nemamo to kulturu razvijenu i to moramo moramo mijenjati. Sta je 20 maraka realno? To mora biti kao licna karta. Pa i sezonska ko moze. Dres takodjer, sto kaze neko na forumu.. to je nacin identificiranja s klubom i podrske klubu.
Danas nije bilo sezonskih, kažu crkao sistem.MaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:20Prvo čekam bijeli dim iz Titove 38b, pa onda lagano.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:15Ne vjerujem da će biti neki bum oko učlanjenja.. Ja odoh sutra da obnovim.
Tako je, isto kao što Hajduk ima samo za članove.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:54ubipara je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:46Upravo to, moramo i mi mjenjati navike i da nas se sto vise uclanjuje u klub, trebamo da podrzimo klub a ne iz inata i odgovor onima tamo vec zato sto to treba da nam svima bude obaveza. 20km nije puno a znaci mnogo, hem sto tako klub raste, trebaju iz kluba i da privuku necim masu da se uclani u klub, bilo to bordoTV ili nesta tako. Treba se napraviti neki forum na oficijalnoj stranici gdje bi se svi clanovi kluba mogli oglasavati i pisati, i tako te neke stvariLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:33
nemamo to kulturu razvijenu i to moramo moramo mijenjati. Sta je 20 maraka realno? To mora biti kao licna karta. Pa i sezonska ko moze. Dres takodjer, sto kaze neko na forumu.. to je nacin identificiranja s klubom i podrske klubu.
100 posto, forum ali samo za clanove. Bordo Tv obavezno. Namjestit ce to Mirva sve, mi moramo, mozda je malo glupo ali bez pitanja, dati potpunu podrsku. Bitno je kako posijemo
To je to. Clanovi tj oni sto su uvijek tu. Tacno je to za dresove 100 posto. Nije lahko dati nekom 10-15% primanja na dres. I ja sa prosjecnim primanjem u BiH vrlo se tesko odlucujem jer jedan mjesec ce racuni da sacekaju haha. Ali se zato moraju neke varijante izmisljati, sa clanovima, brojem clanova, i tako neke akcije praviti. Ebo nas inat ako se inatimo radi drugih a ne nas samih.napoleon72 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:51Broj clanskih otprilike prati prosjecnu posjetu na tribinama. Znaci da manje vise mi bolesnici koji dolazimo po kisi na Leotar i uzimamo clanske. Sezonske i dresove oni medju nama koji rade i imaju dobra primanja. Jbg, kod nas 40-50% posjete na tribinama su studenti, srednjoskolci i penzioneri od kojih ne mozes ni ocekivat da daju 120 maraka na dres.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:33nemamo to kulturu razvijenu i to moramo moramo mijenjati. Sta je 20 maraka realno? To mora biti kao licna karta. Pa i sezonska ko moze. Dres takodjer, sto kaze neko na forumu.. to je nacin identificiranja s klubom i podrske klubu.
Jbg, nas narod je takav da ne vidi tu identifikaciju s klubom. Ljudi vole dzabaluk i gratis stvari. Stavi uz clansku makar privjesak dzaba i popravit ces uclanjenja za 20%. Ljudi vole to. Inace je prosjecno razmisljanje bosnje "sta ja imam od tog, jbt clanska".
Trenutno korisnika/ca: mnon46, napoleon72 i 22 gosta.