Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Možeš naravno , samo se dodatno naplaćuje . Koliko tačno zavisi od kompanije kod koje je karta kupljena .
Jeftinije mu je doci u Tuzlu i upoznati Beduina, nego ici cak do Egipta.numanumaye22 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:22Zbog cega idu? Idu zbog resortova? Nikad necu shvatit ljude koji odu samo u neki resort da zderu 10 dana i da plivaju u bazenu a da tu zemlju ne vide.
Pa svejedno je onda gdje ces otici ako vec biras dobar resort. Otici npr u Egipat a ne vidjeti Luxor, Gizu i piramide, krstariti Nilom, kupiti njihov poznati pamuk ili papirus, roniti u najljepsem moru na svijetu, plivati s delfinima ili safari pa upoznati Beduine je van svake pameti. Ne kontam onda poentu odlaska u tu zemlju.
Egipat navodim samo kao primjer neke zemlje, a gdje li ostalo. Ode lik u Tursku i zasteka se u resortu, nit vidi kulturu zemlje, zivot, nit ista.![]()
Gdje god idem na MORE, ne razgledam kulture zemlje niti me šta drugo zanima.numanumaye22 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:22Zbog cega idu? Idu zbog resortova? Nikad necu shvatit ljude koji odu samo u neki resort da zderu 10 dana i da plivaju u bazenu a da tu zemlju ne vide.
Pa svejedno je onda gdje ces otici ako vec biras dobar resort. Otici npr u Egipat a ne vidjeti Luxor, Gizu i piramide, krstariti Nilom, kupiti njihov poznati pamuk ili papirus, roniti u najljepsem moru na svijetu, plivati s delfinima ili safari pa upoznati Beduine je van svake pameti. Ne kontam onda poentu odlaska u tu zemlju.
Egipat navodim samo kao primjer neke zemlje, a gdje li ostalo. Ode lik u Tursku i zasteka se u resortu, nit vidi kulturu zemlje, zivot, nit ista.![]()
Pa nije mi baš Neum, više volim otvoreno more. Neum mi dođe kao veće slano jezeronumanumaye22 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:30Pa nista onda mozes i u Neum ako te more zanima samo. I ne ljetuje svako kad je nama ljeto.![]()
Brate gdje ces ljeti u Egipat i Tunis.Shategabri je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:35Pa nije mi baš Neum, više volim otvoreno more. Neum mi dođe kao veće slano jezeronumanumaye22 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:30Pa nista onda mozes i u Neum ako te more zanima samo. I ne ljetuje svako kad je nama ljeto.![]()
![]()
Zato i rekoh, 100 ljudi 100 ćudi.
Pričam za podneblje u kojem se mi vrtimo.
Sad je po Turskoj, Egiptu i slično džehenem.
Eno u Tunisu neki hotel ne radi klimatizacija na +46.
To nije ni odmor ni ljetovanje, to je horor.
Šta misliš gdje se njima ide da šta obiđu?
Nek im ubace Island u aranžman.
Beduin je napisao/la: ↑27 jul 2023, 08:53Jeftinije mu je doci u Tuzlu i upoznati Beduina, nego ici cak do Egipta.numanumaye22 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:22Zbog cega idu? Idu zbog resortova? Nikad necu shvatit ljude koji odu samo u neki resort da zderu 10 dana i da plivaju u bazenu a da tu zemlju ne vide.
Pa u kontekstu ljetovanja jelnumanumaye22 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:37Brate gdje ces ljeti u Egipat i Tunis.Shategabri je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:35Pa nije mi baš Neum, više volim otvoreno more. Neum mi dođe kao veće slano jezeronumanumaye22 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:30Pa nista onda mozes i u Neum ako te more zanima samo. I ne ljetuje svako kad je nama ljeto.![]()
![]()
Zato i rekoh, 100 ljudi 100 ćudi.
Pričam za podneblje u kojem se mi vrtimo.
Sad je po Turskoj, Egiptu i slično džehenem.
Eno u Tunisu neki hotel ne radi klimatizacija na +46.
To nije ni odmor ni ljetovanje, to je horor.
Šta misliš gdje se njima ide da šta obiđu?
Nek im ubace Island u aranžman.![]()
Pa sad u Dubaiu nadjes "dzaba" nocenje upravo zato sto svi bjeze do oktobra, novembra.![]()
Isao bi on u decembru al mu ne daju tad godisnji u McD
Nemoj ga hvalit, uzdice se ne moze se snosit
Nemoj sebi pritisak da stavljaš u smislu "platio sam ovo X para i moram iskoristiti svaku sekundu".
Lazni mi jaje, al' ne kinder.
Nije mi vala ni uživanje ležati na plaži od 11 do 7. Osjećam se beskorisno. Možda bi bilo uživanje da idemo samo ja i žena i da nemamo obaveze oko djece.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.