Nemam pojma koliko će našim tražiti ali treneri u ovom rangu koštaju oko 15K eura mjesečno. Toliko otprilike Ludogorets nudi a u Mariboru i Muri je imao manje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ja mislim da Ismir nema s tim problema. Ne znam kakve su detaljno plate kod nas, ali sigurno imamo barem 5 igrača koji imaju približnu, istu, ako ne i veću platu (gore pomenuta cifra).MortemHz je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:02Nemam pojma koliko će našim tražiti ali treneri u ovom rangu koštaju oko 15K eura mjesečno. Toliko otprilike Ludogorets nudi a u Mariboru i Muri je imao manje.
Malo cudno da Ante nema niti jedan intervju na "nasem" jeziku, bit ce zanimljivo cuti sta ce reci i kakve su njegove ambicije
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma sto kaze @Keli, daj ba prihvati ne peci nas ko ovnove na raznju vise...
Samo ne znam, ako je @Nobel sretan, bojim se da bi sa dolaskom Ante poceo opet Rat i Mir pisati po temi...Uzas
Samo ne znam, ako je @Nobel sretan, bojim se da bi sa dolaskom Ante poceo opet Rat i Mir pisati po temi...Uzas

MortemHz je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:02Nemam pojma koliko će našim tražiti ali treneri u ovom rangu koštaju oko 15K eura mjesečno. Toliko otprilike Ludogorets nudi a u Mariboru i Muri je imao manje.
Nije ni husref puno manje tražio
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Idu romani od najmanje sedam pasusa svaki dan, ali samo ako Šimoni dođe.

Dajjjj Husaaaa, samo Hus moze Fk Sarajevo voditi, Hus, Hus, Hus....GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:11Idu romani od najmanje sedam pasusa svaki dan, ali samo ako Šimoni dođe.![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Pa u prevodu to znaci, da im stranicu odrzavaju Moldavke i ako se slazes, da dodju do tvog kontakta te, da se upoznate.
Eto kratki prevod kao kad Mirza Renanu na engleski prevodi svoje zamisli.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma ja sam volio da smo prošli hebeš Mirzu i AjluGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:51I Ayla i Mirza i dalje u klubu.. Bolje da je ovako završilo.
A jok, nejma toga, diVi Slovenaca sto su se izbirlikali, de ti njima tiVra prevod...Qrca graha...ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:15Pa u prevodu to znaci, da im stranicu odrzavaju Moldavke i ako se slazes, da dodju do tvog kontakta te, da se upoznate.
Eto kratki prevod kao kad Mirza Renanu na engleski prevodi svoje zamisli.

- Shategabri
- Kontakt:
Ne igraju za manje ni ovi stranci u napadu.MortemHz je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:02Nemam pojma koliko će našim tražiti ali treneri u ovom rangu koštaju oko 15K eura mjesečno. Toliko otprilike Ludogorets nudi a u Mariboru i Muri je imao manje.
Daj brte plati i trenera i da se uradi ozbiljan posao.
Koševo Zapad
Šimundža je igrao Ligu prvaka, dao gol u njoj, pobjeđivao tamo, te vodio klub u Ligi prvaka kao trener 

**** "konkurenta", mali nebitni klub, osvojili su kurcinu svakako. Valjda nesto znaci to sto je aktuelni osvajac duple krune bio? Je li ti dovoljno da se stane iza njega a ne iza "lidera svlacionice"?Lucas je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:27
Naravno da nije smijenjen bespotrebno, dvije katastrofe (blago receno) protiv tada največeg konkurenta za titulu u razmaku od tri mjeseca, pad na drugo mjesto (sa istim brojem utakmica kao i Željo) i narušeni odnosi sa liderima svlačionice su sasvim dovoljni za otkaz, u svakom ozbiljnom klubu. Nakon njegovog odlaska i dolaska Marinovića, imali smo zlatnu 2020. godinu.
Nadam se da se salis za ovo zlatnu 2020

Nemam ja nista ni protiv ovog AnteTa, nisam cuo za njega dosad ali ima predobar CV. Nemam nista ni protiv tebe koji kulturno izrazavas da se ne slazes sa mogucim Husrefovim imenovanjem. Ali imam protiv ovih nezahvalnih ****.ra koji vrijedjaju najtrofejnije trenersko ime naseg kluba, samo zato sto je uradio isto ono sto bi oni uradili u njegovoj situaciji.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- morsecode
- Kontakt:
Te godine smo igrali najljepsi fudbal otkako ja pratim FKS. Dinamo Brest bi nogama ubili da su se igrale 2. utakmice. Na kraju nije bilo srece i jbg izvucemo Celtic u play offu.JVVVST je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:24**** "konkurenta", mali nebitni klub, osvojili su kurcinu svakako. Valjda nesto znaci to sto je aktuelni osvajac duple krune bio? Je li ti dovoljno da se stane iza njega a ne iza "lidera svlacionice"?Lucas je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:27
Naravno da nije smijenjen bespotrebno, dvije katastrofe (blago receno) protiv tada največeg konkurenta za titulu u razmaku od tri mjeseca, pad na drugo mjesto (sa istim brojem utakmica kao i Željo) i narušeni odnosi sa liderima svlačionice su sasvim dovoljni za otkaz, u svakom ozbiljnom klubu. Nakon njegovog odlaska i dolaska Marinovića, imali smo zlatnu 2020. godinu.
Nadam se da se salis za ovo zlatnu 2020
Nemam ja nista ni protiv ovog AnteTa, nisam cuo za njega dosad ali ima predobar CV. Nemam nista ni protiv tebe koji kulturno izrazavas da se ne slazes sa mogucim Husrefovim imenovanjem. Ali imam protiv ovih nezahvalnih ****.ra koji vrijedjaju najtrofejnije trenersko ime naseg kluba, samo zato sto je uradio isto ono sto bi oni uradili u njegovoj situaciji.
Ps. Ne slazem se nije za uvrede na Husrefov racun, ali isto tako su fakti da je izgubio svlacionicu, i obrukao se protiv najveceg rivala 8:3...
"To je jednostavno SARAJEVO"
Sta je reko Husref: Sta je tu je, al ono sto se kaze mogo sam dati ruke.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Očekujem da ga Avdo Avdić zovne u emisiju da protabire temu "Zašto više vjerujemo stranim trenerima nego našim legendama".
The saddest thing in life is wasted talent.
i pusti suzu

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
https://youtube.com/shorts/1tVM_1PNTEA?feature=sharejohntravolta123 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:55Bilo koji Ante da dodje mislim da nece biti promasaj.
Vrijedi pogledati i podcast sa Cacicem , kako covjek razmislja itd...

1946
Učlanjujte se ljudi, slabo je ovo skroz
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, kogmagie46, Lecler, napoleon72, OsmanhodzicBuco, Tatamata1946, Varijantas8 i 49 gostiju.