Ne, ono je bio Božidar Rustić.boki86 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:07Onu proslu protiv sloge u zenici, kad smo fulili sve moguce, klao nas je onaj linijski, meni se cini iz laktasa, jel ovo isti,?Hajdeee je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:49Posljednju premijerligašku utakmicu ovog vikenda odigrat će na stadionu Asim Ferhatović Hase Sarajevo i Sloga Meridian, a uloga glavnog sudije u ovom meču pripala je Mateu Musi iz Čitluka. Njegovi pomoćnici biće Aleksandar Smiljanić iz Laktaša i Tarik Mulasmajić iz Tešnja, dok je četvrti sudija Ermin Sivac iz Zenice
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- belosevic23
- Kontakt:
Da ga je kod Tate na sudžukice vodio bilo bi 90% završeno, ovako nema garancija.
- Shategabri
- Kontakt:
Naravno da nije smijenjen bespotrebno, dvije katastrofe (blago receno) protiv tada največeg konkurenta za titulu u razmaku od tri mjeseca, pad na drugo mjesto (sa istim brojem utakmica kao i Željo) i narušeni odnosi sa liderima svlačionice su sasvim dovoljni za otkaz, u svakom ozbiljnom klubu. Nakon njegovog odlaska i dolaska Marinovića, imali smo zlatnu 2020. godinu.JVVVST je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:39Naravno da je smijenjen bespotrebno, glupo je o tome pricati. Halo, aktuelni osvajac duple krune sa ekipom na drugom mjestu i utakmicom manje.AngelDiMaria je napisao/la: ↑27 jul 2023, 10:07gdje mu je bio duzi angazman od 2 godine? ili smatras da je sve vise od jedne sezone dugorocno? i jel smatras da je u proslom mandatu nakon sto je navrsio 2 godine smijenjen bespotrebno? je li rezultatska kriza bila sama od sebe i da li jepetarda od zelje bila krivica nekog drugog?Bosniak10 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:59
Šta je čudno da te najtrofejniji trener FKS i igračka legenda istog kluba savjetuje? Dovoljno je pročitat jednom i shvatit:
Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener.
On ili neko drugi da dođe i bude dugoročno rješenje, a po meni ne vidim nijedan razlog zašto i sam Hus ne bi mogao biti dugoročan. Dokazao je milion puta da može ekipu vodit na duge staze. Džabe vam sumnja u Husrefovu ljubav prema klubu kad je čovjek više pita u bolnici ostao zbog FKS i svaki bivši igrač kojeg je vodio ustaje na pomen Husrefa, ne blamirajte se.
Kako propade Husref, tako i onaj spaha nestade sa foruma hahaha, tacno ne mogu da vjerujem kakve sve raje ima
Sad dovimo da Ante ne traži više nego što se mi možemo protegnuti.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
aBd da ti se ispuni zelja napokonGalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2023, 00:08Gdje ne dišem, evo non stop refresh lupam, kontam izletiće nešto.
Samo molim Boga da se dogovore i da se konačno dovede dobar i provjeren trener. Šimundža je moja želja za trenera ima već fin broj godina.
Ajla i Mirza otišli, Horde se vraćaju, dolazi Šimundža.![]()
![]()
You are someone else I am still right here
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Aminfera je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:43aBd da ti se ispuni zelja napokonGalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2023, 00:08Gdje ne dišem, evo non stop refresh lupam, kontam izletiće nešto.
Samo molim Boga da se dogovore i da se konačno dovede dobar i provjeren trener. Šimundža je moja želja za trenera ima već fin broj godina.
Ajla i Mirza otišli, Horde se vraćaju, dolazi Šimundža.![]()
![]()

Mislim da bi svi bili prezadovoljni da dodje Ante, nije bitno koji.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Jbt sad bi bio hajc za Aktobe

Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 27 jul 2023, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
Prema mojim informacijama, Cacic uopste nije u kombinacijama, pa sad vidjet cemo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
al bi jos dvojac bio tu
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Iz FK Igman Konjic kratko poručili: Yebi ga, ostade!
Kakvi navijači, takav i klub !!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I Ayla i Mirza i dalje u klubu.. Bolje da je ovako završilo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma ako smo u stanju potegnuti ovoliko za igrače, to ne bi trebao biti problem i za trenera u ovom slučaju.
1946
-
- Kontakt:
Ma ne bih ja bio toliko siguran, pitanje kakve ce sve uslove Simundza postaviti, jer njemu ponuda sigurno ne fali.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Hajde Ismire ispruži se još jednom i to je to za ovaj prelazni rok
ma sta god da postavi prihvati vise yebo tu pricu, jedino ako budu bas neke zestoke finansije onda ybg al kad nisi mozgao o finansijama sa penarandom onda se ne treba ni sad pravit pametan
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, jurisicduska, kanarinac, kosevodom, Varijantas8 i 50 gostiju.