FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Buduci da Savez nije isplatio lovu od TV prava klubovima, znaci li to da se prolongira i isplata onih 40K za stetu u Trebinju ?
10k raje u nedjelju. 2000 na sjeveru. Po 4 istok i zapad. Ova raja što se nečka u subotu će prelomiti. Još ako Ante šarne ide to i preko.
🇵🇸
Ante dolazi u sarajevo danas na pegovore
https://ekipa.svet24.si/clanek/nogomet/ ... vega-kluba
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Naravno da je smijenjen bespotrebno, glupo je o tome pricati. Halo, aktuelni osvajac duple krune sa ekipom na drugom mjestu i utakmicom manje.AngelDiMaria je napisao/la: ↑27 jul 2023, 10:07gdje mu je bio duzi angazman od 2 godine? ili smatras da je sve vise od jedne sezone dugorocno? i jel smatras da je u proslom mandatu nakon sto je navrsio 2 godine smijenjen bespotrebno? je li rezultatska kriza bila sama od sebe i da li jepetarda od zelje bila krivica nekog drugog?Bosniak10 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:59Šta je čudno da te najtrofejniji trener FKS i igračka legenda istog kluba savjetuje? Dovoljno je pročitat jednom i shvatit:Vanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:52
To ko biva Hus savjetnik Mirvicu ?
Pasa moj, citaj malo izmedju redova ,"dugorocno rijesenje", odnosi se na to da Hus nije zainteresovan za ugovor na godinu, a ova floskula "bez obzira ko je i kako se zove" je trazenje alibija u slucaju da ne bude on izbor.
Ne razumijem da ne shvatas poentu napisanog vec bukvalno prevodis stvari...
Cuj, prica sa Husom, trenerom o preuzimanju kluba, a on ga kao usmjerava na Antu...
Svasta sam se ovdje nacitao, ali ovaj post u top 5 gluposti![]()
Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener.
On ili neko drugi da dođe i bude dugoročno rješenje, a po meni ne vidim nijedan razlog zašto i sam Hus ne bi mogao biti dugoročan. Dokazao je milion puta da može ekipu vodit na duge staze. Džabe vam sumnja u Husrefovu ljubav prema klubu kad je čovjek više pita u bolnici ostao zbog FKS i svaki bivši igrač kojeg je vodio ustaje na pomen Husrefa, ne blamirajte se.
Sabri kurvi picka zavibrirala naopako pa ga se odlucila rijesiti, i covjek odlucio iskoristiti svoje pravo na odstetu. Kao sto bi i ti, i ja, i svako drugi. **** te zeljo, sto si iskompleksiran malim nebitnim prigradskim klubicem. Bitan je poredak na kraju sezone a ne bilo koja pojedinacna utakmica.
Nijedan trener kojeg smo imali poslije Husrefa nije mu bio ni do koljena.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
napokon anketa da slaze vecina
hajde Antiša

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
samo da ne propadneFudo je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:30Ante dolazi u sarajevo danas na pegovore
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Realne cijene i neka ostave ovako za cijelu sezonu.
- Shategabri
- Kontakt:
Nek ne ide na Skenderiju.FCUM je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:42samo da ne propadneFudo je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:30Ante dolazi u sarajevo danas na pegovore
Koševo Zapad
Ja otvorih da procitam o Anti na ovom slovenskom portalu, kad mi izbaci nake piskoteke...
@El Cartel, de ba ovo prevedi "Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Kaj so piškotki?"

@El Cartel, de ba ovo prevedi "Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Kaj so piškotki?"

Posljednju premijerligašku utakmicu ovog vikenda odigrat će na stadionu Asim Ferhatović Hase Sarajevo i Sloga Meridian, a uloga glavnog sudije u ovom meču pripala je Mateu Musi iz Čitluka. Njegovi pomoćnici biće Aleksandar Smiljanić iz Laktaša i Tarik Mulasmajić iz Tešnja, dok je četvrti sudija Ermin Sivac iz Zenice
- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Copy paste sa naših portala i ono o čemu smo mi sinoć pisali, nemaju ništa novo ali hajde valjda bude to dobroFudo je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:30Ante dolazi u sarajevo danas na pegovore
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
da, samo prepisali.MortemHz je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:50Copy paste sa naših portala i ono o čemu smo mi sinoć pisali, nemaju ništa novo ali hajde valjda bude to dobroFudo je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:30Ante dolazi u sarajevo danas na pegovore
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Spahić klasični klošar, kad se samo sjetim Brazila i odnosa prema Papetu. Fuj.skullcrusher je napisao/la: ↑26 jul 2023, 23:54Simundza, Kapo, Mirvic (bez Spahica nesto mi ne mirise ni 1%) strasna kombinacija koja prije svega djeluje ozbiljno sad sta ce biti ne znam ali bas bih volio to vidjet
Ismir i Ante vidjeni na luksuznom dorucku u Parku princeva 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Onu proslu protiv sloge u zenici, kad smo fulili sve moguce, klao nas je onaj linijski, meni se cini iz laktasa, jel ovo isti,?Hajdeee je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:49Posljednju premijerligašku utakmicu ovog vikenda odigrat će na stadionu Asim Ferhatović Hase Sarajevo i Sloga Meridian, a uloga glavnog sudije u ovom meču pripala je Mateu Musi iz Čitluka. Njegovi pomoćnici biće Aleksandar Smiljanić iz Laktaša i Tarik Mulasmajić iz Tešnja, dok je četvrti sudija Ermin Sivac iz Zenice
Ne može da bude. Ovaj dolazi na sklopljenu ekipu, ili bar 80%. Dudic je imao odriješene ruke da sklapa ekipu i tu je doslo do havarije. Naravno i porediti njih dvojicu je smijesno. Ovaj je ipak "malo" iskusniji i bolji trener. Osim toga dolazi u dobrom trenutku prekinuti bojkoti, nema mjenjanja terena, vecina igraca se dobro zna itd itd.. Generalno nista nije garant uspjeha, vidjecemo.
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: MarkViduka, dana/u 27 jul 2023, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvi navijači, takav i klub !!
-
- Kontakt:
Da nije ovog foruma , Ismir ne bi ni cuo za Antu ahbaba
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, Varijantas8 i 58 gostiju.