FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
58
24%

Ukupno glasova: 246

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 27 jul 2023, 09:55

Ovako raja zamislja Spahica na pregovorima sa igracima
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 27 jul 2023, 09:58

Vanja8 je napisao/la:
27 jul 2023, 09:52
Bosniak10 je napisao/la:
27 jul 2023, 09:43
hibrid je napisao/la:
27 jul 2023, 09:39

hahaha, na osnovu cega je izasao u susret i pomogao mu Bgt ? De i nas prosvijetli da znamo
Istina je, nisam bio na treningu. Mogu vam potvrditi da sam razgovarao sa predsjednikom Mirvićem. Nismo još definirali. Ostali su još neki detalji. Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener. Jučer smo pričali, ali danas ćemo vjerovatno konkretnije o svemu – izjavio je Musemić za S##portske.ba.
To ko biva Hus savjetnik Mirvicu ?
Pasa moj, citaj malo izmedju redova ,"dugorocno rijesenje", odnosi se na to da Hus nije zainteresovan za ugovor na godinu, a ova floskula "bez obzira ko je i kako se zove" je trazenje alibija u slucaju da ne bude on izbor.
Ne razumijem da ne shvatas poentu napisanog vec bukvalno prevodis stvari...
Cuj, prica sa Husom, trenerom o preuzimanju kluba, a on ga kao usmjerava na Antu...
Svasta sam se ovdje nacitao, ali ovaj post u top 5 gluposti :crazy:
e ovo jos nisam procitao hahahaha
Ko da Husref poslije svake smjene trenera ima ugovor zavrsen, pa sad izasao u susret kaze nece prece mu Sarajevo. Neki husrefovci postaju veci mitomani nego anamoni
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 27 jul 2023, 09:59

Vanja8 je napisao/la:
Bosniak10 je napisao/la:
hibrid je napisao/la:
27 jul 2023, 09:39

hahaha, na osnovu cega je izasao u susret i pomogao mu Bgt ? De i nas prosvijetli da znamo
Istina je, nisam bio na treningu. Mogu vam potvrditi da sam razgovarao sa predsjednikom Mirvićem. Nismo još definirali. Ostali su još neki detalji. Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener. Jučer smo pričali, ali danas ćemo vjerovatno konkretnije o svemu – izjavio je Musemić za S##portske.ba.
Pasa moj, citaj malo izmedju redova ,"dugorocno rijesenje", odnosi se na to da Hus nije zainteresovan za ugovor na godinu, a ova floskula "bez obzira ko je i kako se zove" je trazenje alibija u slucaju da ne bude on izbor.
Cuj, prica sa Husom, trenerom o preuzimanju kluba, a on ga kao usmjerava na Antu...
Šta je čudno da te najtrofejniji trener FKS i igračka legenda istog kluba savjetuje? Dovoljno je pročitat jednom i shvatit:
Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener.
On ili neko drugi da dođe i bude dugoročno rješenje, a po meni ne vidim nijedan razlog zašto i sam Hus ne bi mogao biti dugoročan. Dokazao je milion puta da može ekipu vodit na duge staze. Džabe vam sumnja u Husrefovu ljubav prema klubu kad je čovjek više pita u bolnici ostao zbog FKS i svaki bivši igrač kojeg je vodio ustaje na pomen Husrefa, ne blamirajte se.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 27 jul 2023, 10:02

Lucas je napisao/la:
Thasos je napisao/la:
27 jul 2023, 08:42
Top kombinacija Ante i Emir..
Jednostavno kod Emira nema ni grama zajebancije
Vidjecemo kako ce se snaci kao direktor, pogotovo kada su pregovori sa pojačanjima u pitanju, nikada to do sada nije radio.Zapravo ništa nije ni radio nakon završetka igračke karijere. Sretno mu ako dođe.
Spahić kao sportski direktor, MORA uz sebe imati sposobnog izvršnog direktora, on taj organizacijski/šljakerski segment sam teško može pokriti. Tako da treba govoriti o trojcu a ne dvojcu.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 27 jul 2023, 10:04

Moraš biti za Husrefa ako su ti Mirza, Dudić, Marinović i ostali bh. "stručnjaci" konkurenti. Ali ako se otvori put za ovog Slovenca naravno da ćeš njega pikirati jer ima CV iza sebe, što opet ne mora značiti da će bilo ko kod nas biti bolji ili lošiji od pomenutih.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 27 jul 2023, 10:04

Sanjao sam da smo uz trenera potpisali i Armina Hodzica Aru i prepao se i probudio hahahaah :( :shock:
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 27 jul 2023, 10:04

Jadnimi je napisao/la:
27 jul 2023, 10:02
Lucas je napisao/la:
Thasos je napisao/la:
27 jul 2023, 08:42
Top kombinacija Ante i Emir..
Jednostavno kod Emira nema ni grama zajebancije
Vidjecemo kako ce se snaci kao direktor, pogotovo kada su pregovori sa pojačanjima u pitanju, nikada to do sada nije radio.Zapravo ništa nije ni radio nakon završetka igračke karijere. Sretno mu ako dođe.
Spahić kao sportski direktor, MORA uz sebe imati sposobnog izvršnog direktora, on taj organizacijski/šljakerski segment sam teško može pokriti. Tako da treba govoriti o trojcu a ne dvojcu.
o cetvrici se treba govoriti,mora tu biti i vozac koji ce spahica odvesti na sve te silne pregovore,odnosno petorici,jednog sto lici na spahica pa da u isto vrijeme pregovaraju sa dva igraca da ne gube vrijeme a mozda i o sest treba govoriti,zamijenski vozac,mozda ovome bude lose od tolike voznje
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 27 jul 2023, 10:07

Bosniak10 je napisao/la:
27 jul 2023, 09:59
Vanja8 je napisao/la:
Bosniak10 je napisao/la:

Šta je čudno da te najtrofejniji trener FKS i igračka legenda istog kluba savjetuje? Dovoljno je pročitat jednom i shvatit:
Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener.
On ili neko drugi da dođe i bude dugoročno rješenje, a po meni ne vidim nijedan razlog zašto i sam Hus ne bi mogao biti dugoročan. Dokazao je milion puta da može ekipu vodit na duge staze. Džabe vam sumnja u Husrefovu ljubav prema klubu kad je čovjek više pita u bolnici ostao zbog FKS i svaki bivši igrač kojeg je vodio ustaje na pomen Husrefa, ne blamirajte se.
gdje mu je bio duzi angazman od 2 godine? ili smatras da je sve vise od jedne sezone dugorocno? i jel smatras da je u proslom mandatu nakon sto je navrsio 2 godine smijenjen bespotrebno? je li rezultatska kriza bila sama od sebe i da li jepetarda od zelje bila krivica nekog drugog?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 jul 2023, 10:09

AngelDiMaria je napisao/la:
27 jul 2023, 10:07
Bosniak10 je napisao/la:
27 jul 2023, 09:59
Vanja8 je napisao/la:

gdje mu je bio duzi angazman od 2 godine? ili smatras da je sve vise od jedne sezone dugorocno? i jel smatras da je u proslom mandatu nakon sto je navrsio 2 godine smijenjen bespotrebno? je li rezultatska kriza bila sama od sebe i da li jepetarda od zelje bila krivica nekog drugog?
Ma ispao glup lik i to je to, iskreno ne vjerujem ni da ce se razgovarati sa nekim osim Simundze.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 27 jul 2023, 10:09

Bosniak10 je napisao/la:
27 jul 2023, 09:35
Sila!
Svaka čast Husrefu što je izašao Mirviću u susret i pomogao mu u pronalaženju najboljeg rješenja, bio to on ili Ante.
Još jednom pokazao koliko voli klub pa vi laprdajte bez veze.
Kaze mali, moj deda u ratu spasio 100 partizana.

Svaka cast. Kako to.

Zaglavio mu se metak u puskomitraljezu. :rol: :rol:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 jul 2023, 10:11

Hajdeeee Anteeee :pray: :pray:
Zamisli objave danas/sutra zvanicno,kako bi sve gorilo u nedelju(i ovako ce ali ovo bi dodatno diglo narod na noge)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 jul 2023, 10:16

kengur je napisao/la:
27 jul 2023, 10:09
Bosniak10 je napisao/la:
27 jul 2023, 09:35
Sila!
Svaka čast Husrefu što je izašao Mirviću u susret i pomogao mu u pronalaženju najboljeg rješenja, bio to on ili Ante.
Još jednom pokazao koliko voli klub pa vi laprdajte bez veze.
Kaze mali, moj deda u ratu spasio 100 partizana.

Svaka cast. Kako to.

Zaglavio mu se metak u puskomitraljezu. :rol: :rol:
samoistina123, bosniak10 i Mucf sigurno kandidati za Zlatnu kantu foruma :clap: :clap:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 jul 2023, 10:28

Gremo Ante po ta naslov! Gremo vse razbiti v tej ligi, s tabo smo močnejši! Potem pa napadamo skupinski del evropskih tekmovanj, kjer boš spet premagal ekipo kot je Tottenham.
Dajmo Ante!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 27 jul 2023, 10:29

NajvecaRadosti je napisao/la:
27 jul 2023, 10:11
Zamisli objave danas/sutra zvanicno,kako bi sve gorilo u nedelju(i ovako ce ali ovo bi dodatno diglo narod na noge)
Nista od toga. Relana brojka 5K eventualno 6. Horde i standardni bolesnici, eventualno malo dijaspore i to je to.
"To je jednostavno SARAJEVO"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2023, 10:36

Prva utakmica u sezoni na rasporedu je ovog vikenda ☑️
➡️ Ulaznice su puštene u online prodaju (Dječije ulaznice moguće je kupiti samo u FKS Official Store)
➡️ Ulaznice će biti u prodaji u FKS Official Store prodajnim mjestima od 12:00
Vidimo se na Koševu!

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 jul 2023, 10:38

morsecode je napisao/la:
27 jul 2023, 10:29
Nista od toga. Relana brojka 5K eventualno 6. Horde i standardni bolesnici, eventualno malo dijaspore i to je to.
Moja procjena 7.5-8k

Rane vremenske prognoze?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 27 jul 2023, 10:40

morsecode je napisao/la:
Ma kakvi 5k ide to negdje oko 8-9

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 27 jul 2023, 10:47

bordobijelisampion je napisao/la:
27 jul 2023, 10:40
morsecode je napisao/la:
Ma kakvi 5k ide to negdje oko 8-9
Daj Boze. Ja nisam bio na Kosevu ima godinu dana, vjeruj mi da sam pozelio, srecom nema vise zajebavanja po Zenici, smucilo mi se bilo. Ocekujem jaku brojku na sjeveru, a ove "simpatizere" i "pristalice" je ohladio rezultat i ofiraza protiv Torpeda, bas zato i kazem 5 hiljada, eventualno 6
"To je jednostavno SARAJEVO"

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 27 jul 2023, 11:02

MortemHz je napisao/la:
27 jul 2023, 10:36
Prva utakmica u sezoni na rasporedu je ovog vikenda ☑️
➡️ Ulaznice su puštene u online prodaju (Dječije ulaznice moguće je kupiti samo u FKS Official Store)
➡️ Ulaznice će biti u prodaji u FKS Official Store prodajnim mjestima od 12:00
Vidimo se na Koševu!

slika
Online prodaja veliki plus :thumbup:
Maksuz do Titove otići kasnije po karte :kafa:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 jul 2023, 11:05

slika

Jel i sad ko uzme sezonsku piše 22/23?
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, JavierBosnia, mosarajvosa83, Napapijri, riki46 i 57 gostiju.