FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ne valja izmedju dva bajrama dovoditi trenera
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- belosevic23
- Kontakt:
Petak je zadnji dan za izjašnjavanje svih trenera sa kojima se obavlja razgovor, tad ce biti i objavljeno
Hajde danas zvanično za Šimundžu 

-
- Kontakt:
Ma ja bi husrefa, sta drugi znaju sta je ljubav prema klubu bato
Kakvi navijači, takav i klub !!
Yebsh ljubav ako lik nema znanje.MarkViduka je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:17Ma ja bi husrefa, sta drugi znaju sta je ljubav prema klubu bato
hahaha, na osnovu cega je izasao u susret i pomogao mu Bgt ? De i nas prosvijetli da znamo
Pa kakvi smo to aman zaman. Sad ni Spahic pojednim ne valja, kabadahija, ne bavi se fudbalom, samara, tobe jarabi...
Ima li Ante neki profil da ga okupiramo porukama i ovakvim slikama...
Ima li Ante neki profil da ga okupiramo porukama i ovakvim slikama...

Kakv brat ovaj Bosniak10 pere sa Husrefom pet dana, evo sad je fan Simundze, jos jace kaze Husref izasao u susret, hvala mu sto je trazio visegodisnji ugovor.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Istina je, nisam bio na treningu. Mogu vam potvrditi da sam razgovarao sa predsjednikom Mirvićem. Nismo još definirali. Ostali su još neki detalji. Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener. Jučer smo pričali, ali danas ćemo vjerovatno konkretnije o svemu – izjavio je Musemić za S##portske.ba.
Vidjecemo kako ce se snaci kao direktor, pogotovo kada su pregovori sa pojačanjima u pitanju, nikada to do sada nije radio.Zapravo ništa nije ni radio nakon završetka igračke karijere. Sretno mu ako dođe.
-
- Kontakt:
Bosniak10 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:43Istina je, nisam bio na treningu. Mogu vam potvrditi da sam razgovarao sa predsjednikom Mirvićem. Nismo još definirali. Ostali su još neki detalji. Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener. Jučer smo pričali, ali danas ćemo vjerovatno konkretnije o svemu – izjavio je Musemić za S##portske.ba.

Pa levatino vidiš da je molio Mirvića da bude ugovor na 3+ godine da može što više u džep stavit

Kakav zip, boki, kenozoici ovo je novi nivo, čuj izašao u susret

PS:
Dobar naslov Ante vs Ante

https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/a ... ica/101675
Zadnja izmjena: bordobijelisampion, dana/u 27 jul 2023, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo i HŠK Zrinjski dobili najviše novca od Federalnog ministarstva kulture i sporta
Federalno ministarstvo kulture i sporta donijelo je odluku o sufinansiranju izgranje, rekonstrukcije i opremanja sportskih objekata u Federaciji Bosne i Hercegovine.
Iz sredstava utvrđenih u Proračunu FBiH za 2023. godinu: Transfer za sport od značaja za Federaciju, odobrena su sredstva za 111 klubova i sportskih saveza.
Najviše novca (50.000KM) dobili su FK Sarajevo za drugu fazu radova na Trening centru, odnosno projekat izgranje dodatnih kapaciteta svlačionica tribina te nadogradnje postojećeih i ostalih sadržaja za potrebe razvoja Akademije kluba, i HŠK Zrinjski za potpunu rekonstrukciju svlačionica.
Federalno ministarstvo kulture i sporta donijelo je odluku o sufinansiranju izgranje, rekonstrukcije i opremanja sportskih objekata u Federaciji Bosne i Hercegovine.
Iz sredstava utvrđenih u Proračunu FBiH za 2023. godinu: Transfer za sport od značaja za Federaciju, odobrena su sredstva za 111 klubova i sportskih saveza.
Najviše novca (50.000KM) dobili su FK Sarajevo za drugu fazu radova na Trening centru, odnosno projekat izgranje dodatnih kapaciteta svlačionica tribina te nadogradnje postojećeih i ostalih sadržaja za potrebe razvoja Akademije kluba, i HŠK Zrinjski za potpunu rekonstrukciju svlačionica.
Po ovom tvom boldiranom, mogao mu je komotno reci Mirva kralju treba ti trener na 2-3 godine ( sto i ptice na grani znaju ), a ne na 6 mjeseci ili godinu, ako planiras na duge staze evo ti mene, ako ne nadji nekog drugog, ko te hebe.Bosniak10 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:43Istina je, nisam bio na treningu. Mogu vam potvrditi da sam razgovarao sa predsjednikom Mirvićem. Nismo još definirali. Ostali su još neki detalji. Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener. Jučer smo pričali, ali danas ćemo vjerovatno konkretnije o svemu – izjavio je Musemić za S##portske.ba.
-
- Kontakt:
Iskreno volio bi da dodje Husref ali i ako bude neko drugi treba dati bezrezervnu podršku. Dosta vise podjela i bojkota, al podrška znaci da bodriš i kad se gubi a ne davanje pogrdni imena i tjeranje nakon dva poraza. Sretno mu ko god bio trener i da nam donese radosti
To ko biva Hus savjetnik Mirvicu ?Bosniak10 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:43Istina je, nisam bio na treningu. Mogu vam potvrditi da sam razgovarao sa predsjednikom Mirvićem. Nismo još definirali. Ostali su još neki detalji. Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener. Jučer smo pričali, ali danas ćemo vjerovatno konkretnije o svemu – izjavio je Musemić za S##portske.ba.
Pasa moj, citaj malo izmedju redova ,"dugorocno rijesenje", odnosi se na to da Hus nije zainteresovan za ugovor na godinu, a ova floskula "bez obzira ko je i kako se zove" je trazenje alibija u slucaju da ne bude on izbor.
Ne razumijem da ne shvatas poentu napisanog vec bukvalno prevodis stvari...
Cuj, prica sa Husom, trenerom o preuzimanju kluba, a on ga kao usmjerava na Antu...
Svasta sam se ovdje nacitao, ali ovaj post u top 5 gluposti

E jesu se satrali, sa 50000 ne mozes stan renoviratiamypitar je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:50FK Sarajevo i HŠK Zrinjski dobili najviše novca od Federalnog ministarstva kulture i sporta