To je dobro ako se ne donosi ad hoc odluka. Ne treba žuriti, obaviti razgovore sa 10 imena, ponuditi viziju i saslušati drugu stranu. Tako i treba. Pa tek onda donijeti konačnu odluku. Šta ima veze ako Dogan odradi prvo kolo, do Borca sve fino pripremiti, posebno ako se odgodi ta utakmica onda taj novi trener haman i mini pripreme može odraditi i vidjeti koga želi u rosteru, koga ne, eventualno dovesti još koje pojačanje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- siroliver69
- Kontakt:
Vrijeme je za trenera koji neće po mahali traziti savjete.
Potpuno podržavam
Činilo se da je posao oko povratka Husrefa Musemića završen, no stvari su se promijenile.
Glavni kandidat za trenera sada je slovenski stručnjak Ante Šimundža (51), a na mjestu sportskog direktora mogli bi vidjeti bivšeg bh. reprezentativca Emira Spahića.
Kada je Šimundža u pitanju, prema nezvaničnim informacijama on bi sutra se trebao pojaviti u Sarajevu na pregovorima.
Obje strane su iskazale interes za saradnju, a nije isključeno da već sutra dogovor bude postignut.
Šimundža je posljednji angažman ima u Ludogoretsu, a radio je i u Muri, Mariboru, Aluminiju...
Tri puta je bio prvak Slovenije, te jednom prvak Bugarske. U Bugarskoj je osvojio i kup te zemlje.
To nije sve. Kako smo nezvanično satnali, Sarajevo će dobiti i novog sportskog direktora.
Prema informacijama do koji dolazmo, to bi mogao biti proslavljeni bh. reprezentativac Emir Spahić.
No, kako se situacija mijenja iz minute u minutu, svakako treba sačekati službenu objavu, no za sada stvari stoje tako.
Spahić je igračku karijeru završio u Hamburgeru SV, a igrao je i za Bayer Leverkusen, Sevillu, Anzhi, Montpellier, Torpedo, Shinik...
Za reprezentaciju BiH upisao je 94 zvanična nastupa uz šest pogodaka.
Glavni kandidat za trenera sada je slovenski stručnjak Ante Šimundža (51), a na mjestu sportskog direktora mogli bi vidjeti bivšeg bh. reprezentativca Emira Spahića.
Kada je Šimundža u pitanju, prema nezvaničnim informacijama on bi sutra se trebao pojaviti u Sarajevu na pregovorima.
Obje strane su iskazale interes za saradnju, a nije isključeno da već sutra dogovor bude postignut.
Šimundža je posljednji angažman ima u Ludogoretsu, a radio je i u Muri, Mariboru, Aluminiju...
Tri puta je bio prvak Slovenije, te jednom prvak Bugarske. U Bugarskoj je osvojio i kup te zemlje.
To nije sve. Kako smo nezvanično satnali, Sarajevo će dobiti i novog sportskog direktora.
Prema informacijama do koji dolazmo, to bi mogao biti proslavljeni bh. reprezentativac Emir Spahić.
No, kako se situacija mijenja iz minute u minutu, svakako treba sačekati službenu objavu, no za sada stvari stoje tako.
Spahić je igračku karijeru završio u Hamburgeru SV, a igrao je i za Bayer Leverkusen, Sevillu, Anzhi, Montpellier, Torpedo, Shinik...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Jao naslova na portalu, Simundza preuzima Sarajevo - udjes na vijest, kae sutra ce doci u Sarajevo na pregovore.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Napokon u glavu naslov,cijelo vrijeme kontam da Simundzu su samo u jednom textu provukli kao neku xx opciju i da ga nekako mi najviše forsiramo ovdje a da se ništa ne piše konkretno.
Bravo sportsport trebalo mi je ovo pred spavanje
Bravo sportsport trebalo mi je ovo pred spavanje

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Činilo se da je posao oko povratka Husrefa Musemića završen, no stvari su se promijenile.
To nije sve. Kako smo nezvanično saznali, Sarajevo će dobiti i novog sportskog direktora.
Prema informacijama do koji dolazmo, to bi mogao biti proslavljeni bh. reprezentativac Emir Spahić, odnosno on je velika želja prvog čovjeka kluba Ismara Mirvića.
To nije sve. Kako smo nezvanično saznali, Sarajevo će dobiti i novog sportskog direktora.
Prema informacijama do koji dolazmo, to bi mogao biti proslavljeni bh. reprezentativac Emir Spahić, odnosno on je velika želja prvog čovjeka kluba Ismara Mirvića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo za poslovnu saradnju Ismira i Spahića nisam znao, zna li neko o čemu je riječ?
Boga mi bi puno ozbiljnije klub mogao izgledati kad se sve ozvaniči aBd. Kapo bi bio napredak u odnosu na Ajlu, prije svega vjerujem da ne bi u javnosti bio predmet sprdačine.
Spahić ko SD, podržavam. Šimundža je beton, daj Bože da se već sutra dogovore, pa da se ozvaniči u petak
Boga mi bi puno ozbiljnije klub mogao izgledati kad se sve ozvaniči aBd. Kapo bi bio napredak u odnosu na Ajlu, prije svega vjerujem da ne bi u javnosti bio predmet sprdačine.
Spahić ko SD, podržavam. Šimundža je beton, daj Bože da se već sutra dogovore, pa da se ozvaniči u petak

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ja samo ne znam ako Simundza bude imenovan za sefa struke kako ce to Runda podnijeti 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Emir je van fudbala totalno, pa on ganja ljude po parkingu plaze i vodi brigu ko je i kako parkirao... Kapo i SimudzaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:27Ovo za poslovnu saradnju Ismira i Spahića nisam znao, zna li neko o čemu je riječ?
Spahić ko SD, podržavam. Šimundža je beton, daj Bože da se već sutra dogovore, pa da se ozvaniči u petak![]()

Max Allegri
Znaci li ovo da necemo gledati Zvjezdane Staze 6 Generacija ?
Musemic + Ihtijarevic

E ovo bi bilo lijepo 
Nerealno iskreno
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažemo se skoro svi

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Prodaju kurbaneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:27Ovo za poslovnu saradnju Ismira i Spahića nisam znao, zna li neko o čemu je riječ?
Spahić ko SD, podržavam. Šimundža je beton, daj Bože da se već sutra dogovore, pa da se ozvaniči u petak![]()
Brate Šimundža jedino logično rješenje, uz dužno poštovanje svim ostalim ali on je taj trener koji nam treba, samo mu dati odriješene ruke da radi šta želi. Čačić prestar, istina iskusan ali godine, ako se Šimundža ne dogovori volio bih njega, Kopić isto okej, njega ako prva dva se ne dogovore. Što se Musemića tiče ne, jednostavno Bog dragi zna kako bi ovog puta završilo, a imam osjećaj kao Željo sa Osimom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:27Ovo za poslovnu saradnju Ismira i Spahića nisam znao, zna li neko o čemu je riječ?
Hajde Ante potpiši pa da grmimo u nedjelju ako Bog da.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:37Prodaju kurbaneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:27Ovo za poslovnu saradnju Ismira i Spahića nisam znao, zna li neko o čemu je riječ?

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, riki46, sekac i 43 gosta.