Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A mi prizivamo Husrefa i Čačića, i onda kažemo ima Mirvic viziju. Daleko smo mi od solidnog kluba, kamo li od nekih iskoraka kada se jedan trener 6 puta vraća u klub i opet je u razmatranju.
Milion eura po sezoni on i strucni štab.obrijanopile je napisao/la: ↑26 jul 2023, 21:00A mi prizivamo Husrefa i Čačića, i onda kažemo ima Mirvic viziju. Daleko smo mi od solidnog kluba, kamo li od nekih iskoraka kada se jedan trener 6 puta vraća u klub i opet je u razmatranju.
Čačić je za nas trenerčina, pogledaj rezultate. U Dinamo je došao u kritičnom periodu igrači van forme Osijek i Hajduk za vratom pa je lagano osvojio titulu. Poznavaoci prilika kažu da je Hrvatska igrala najljepši nogomet pod njegovim vođstvom. Mamić ga hvali.obrijanopile je napisao/la: ↑26 jul 2023, 21:00A mi prizivamo Husrefa i Čačića, i onda kažemo ima Mirvic viziju. Daleko smo mi od solidnog kluba, kamo li od nekih iskoraka kada se jedan trener 6 puta vraća u klub i opet je u razmatranju.
Kako nije, odličan trener sa još boljom karijerom. Samo nisam siguran što se tiče njegovih ambicija i motivacije, ipak mu je 70 godina.MSOZ101 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 21:08Čačić je za nas trenerčina, pogledaj rezultate. U Dinamo je došao u kritičnom periodu igrači van forme Osijek i Hajduk za vratom pa je lagano osvojio titulu. Poznavaoci prilika kažu da je Hrvatska igrala najljepši nogomet pod njegovim vođstvom. Mamić ga hvali.obrijanopile je napisao/la: ↑26 jul 2023, 21:00A mi prizivamo Husrefa i Čačića, i onda kažemo ima Mirvic viziju. Daleko smo mi od solidnog kluba, kamo li od nekih iskoraka kada se jedan trener 6 puta vraća u klub i opet je u razmatranju.
Na to sam i ja asocirao. Da li ima elan da radi, da li i moze?MortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2023, 21:10Kako nije, odličan trener sa još boljom karijerom. Samo nisam siguran što se tiče njegovih ambicija i motivacije, ipak mu je 70 godina.MSOZ101 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 21:08Čačić je za nas trenerčina, pogledaj rezultate. U Dinamo je došao u kritičnom periodu igrači van forme Osijek i Hajduk za vratom pa je lagano osvojio titulu. Poznavaoci prilika kažu da je Hrvatska igrala najljepši nogomet pod njegovim vođstvom. Mamić ga hvali.obrijanopile je napisao/la: ↑26 jul 2023, 21:00
A mi prizivamo Husrefa i Čačića, i onda kažemo ima Mirvic viziju. Daleko smo mi od solidnog kluba, kamo li od nekih iskoraka kada se jedan trener 6 puta vraća u klub i opet je u razmatranju.
Taj za mene nije svemirski brod.70 godina sprco ,ni jedan klub nije vodio duže od godinu dana,da mu nije Mamica bilo sad bi golubove hranio kao i vecina ljudi tih godina.
A dobro mislim da može sasvim normalno, vodio je Dinamo sve do aprila ove godine - ništa se tu specijalno ne bi promijenilo. Ja sam više za Šimundžu radi godina i što bi se vjerovatno više potrudio ali Čačić ima dobru karijeru, ne bi pogriješili ako bi njega doveli. Po meni druga najbolja opcija od ovih desetak trenera što se vrtilo po portalima.obrijanopile je napisao/la: ↑26 jul 2023, 21:14Na to sam i ja asocirao. Da li ima elan da radi, da li i moze?MortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2023, 21:10Kako nije, odličan trener sa još boljom karijerom. Samo nisam siguran što se tiče njegovih ambicija i motivacije, ipak mu je 70 godina.MSOZ101 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 21:08
Čačić je za nas trenerčina, pogledaj rezultate. U Dinamo je došao u kritičnom periodu igrači van forme Osijek i Hajduk za vratom pa je lagano osvojio titulu. Poznavaoci prilika kažu da je Hrvatska igrala najljepši nogomet pod njegovim vođstvom. Mamić ga hvali.
Više bih volio Šimundzu, a Husrefa ne bih ni komentarisao. Sad me živo interesuje da li ima istine ovo za Spahica, mada bih ja vise volio Topica