https://olx.ba/pretraga?q=zeljeznicarmajestic24 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:11Pozz forumasi.
Jednu molbu imam...sutra dolazim turisticki u sarajevo na par dana,inace sam iz Krajine. Sa mnom dolazi 11 godisnji sin. Zeljeli bi doci na Zeljinu utakmicu u cetvrtak pa nas zanima da li se moze jos dobiti koja karta??
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Prvi post a odmah se pominje i nekako tiho gura to "prljav veš". Zbog toga, svjestan sam ja da si ti Željovac i sve je to lijepo, ali de malo sačekaj barem u vezi tih nekih informacija. Lijep pozdrav i sve najbolje želim, kao i slavlje na Istoku u 11 navečer u četvrtak.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
E bas si nasao trenutak,nadam se da ces naci kartu ali sad je bas frka oko toga ,ima kod ovih svercera ali cijena....majestic24 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:11Pozz forumasi.
Jednu molbu imam...sutra dolazim turisticki u sarajevo na par dana,inace sam iz Krajine. Sa mnom dolazi 11 godisnji sin. Zeljeli bi doci na Zeljinu utakmicu u cetvrtak pa nas zanima da li se moze jos dobiti koja karta??
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
NoDi80 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 18:34U 33 meca zabio 15 golova ko lijev bek i imao nekoliko asistencija 5 ja mislim
osvojio ligu
igro za u15,u16
Sad igra za u17 repku
Pa zar nije Šabić sredina a Pašić bek. Kolko se sječam i on je potpiso. oNI SU NAM MISLIM NAJVEČI POTENCIJALI UZ kOBAŠEVIČA I mUSIĆA I GOČMANA ŠTO JE SAD TREČI GOLMAN , JA MISLIM dUŠAJ ILI TAKO NEŠTO SAMO NE ZNAM JEL ON POTPISO DA NE ODE KO kARIĆ.
De kakve vecernje skole upisi ,zivota ti tvog!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Sad procitah da ce Santos u Larnaci zarađivati 18000€ mjesecno
Tek ga sad nemamo razloga pljuvati sto nije ostao kod nas...

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
Uvijek klub ispred igraca, uvijekkkkk.
Ne bi se znalo za tog smrada santosa da mu nije bilo Želje.
Ne bi se znalo za tog smrada santosa da mu nije bilo Želje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Korektan je ispao jer mu je Sarajevo nudilo više od 18 h e mjesecno...19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 02:19Sad procitah da ce Santos u Larnaci zarađivati 18000€ mjesecno![]()
@admin do kada ces dopustati ovom pitarskom keru i propalom abortusu da pise po nasoj temi iako si mu ti to izricito zabranioSemper je napisao/la: ↑26 jul 2023, 05:52Korektan je ispao jer mu je Sarajevo nudilo više od 18 h e mjesecno...19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 02:19Sad procitah da ce Santos u Larnaci zarađivati 18000€ mjesecno![]()
Semper je napisao/la: ↑26 jul 2023, 05:52Korektan je ispao jer mu je Sarajevo nudilo više od 18 h e mjesecno...19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 02:19Sad procitah da ce Santos u Larnaci zarađivati 18000€ mjesecno![]()

Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Legla karta.Remzinog mi sitnog cevapa brat mi nabavio kartu.Sutra je 22 stepeni samo uvali će ga Hamo.Remzo gdje mi je cekic uvalice ga Mekić.Hvala bratu na karti.
MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 jul 2023, 00:31Prvi post a odmah se pominje i nekako tiho gura to "prljav veš". Zbog toga, svjestan sam ja da si ti Željovac i sve je to lijepo, ali de malo sačekaj barem u vezi tih nekih informacija. Lijep pozdrav i sve najbolje želim, kao i slavlje na Istoku u 11 navečer u četvrtak.
Ma nije mi to namjera bila ni najmanje, nisu informacije uopšte nego samo mišljenje utemeljeno na onome što sam vidjo na treninzima i slušo u intervjuima. Ja insajder nula bodova.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ja msm da bi se klub trebao zahvaliti Santosu i Hodzicu na zvanicnoj ,ipak su momci igrali do kraja i dali maksimum.a na taj nacin ostavljamo prostora da se mozda jednog dana vrate
Ništa ne prepuštamo slučaju.

Sin legendarnog selektora BiH pomogao Želji pred Neftchi
Neftchi je 18.jula odigrao jaku probu u Moskvi protiv Spartaka. Poraženi su s 2:0. U stručnom štabu ruskog velikana nalazi se i Vladimir Slišković, sin slavnog nogometaša i bivšeg selektora Bosne i Hercegovine, ali i trenera Željezničara, Blaža Sliškovića.
Vladimir Slišković je inicirao razgovor sa trenerima u stručnom štabu plavih sa Grbavice, kako bi im prenio svoje dojmove o Neftchiju nakon moskovskih 90 minuta.
"Razgovarao sam sa pomoćnim trenerom u stručnom štabu Želje, Jasminom Kolašincem. Dugo smo pričali. Rekao sam im nekoliko stvari koje sam primijetio na utakmici. Gdje su jaki, gdje su “tanki”. Kako bi Željo mogao da ih ugrozi i napravi pozitivan rezultat. Nisam gledao Željine utakmice sa Dinamom iz Minska i ne znam kakav je bjeloruski tim. Zato ne mogu ni govoriti kakve su šanse Želje u ovim utakmicama. Neke stvari neću govoriti, njih sam podijelio sa kolegom Kolašincem."
"Vjerujem da će te informacije biti od pomoći stručnom štabu i da će ih iskoristiti na pravi način. Kazat ću samo da je Neftchi ranjiv, da ima prostora da ih se napadne na nekoliko linija, posebno u odbrani imaju dvije kritične pozicije. Ostali su bez odličnog napadača koji je prešao u Partizan. On im je bio pola ekipe. Vjerujem u Želju i nadam se da će pobijediti”, kazao je za **** Vladimir Slišković."
Vidiš ja sam kontao da je Bašić taktički Štilića ostavio na klupi u Minsku. Sad ne znam da li bi Štila počeo da nije bio povrijeđen.
Valjao bi on nama u Evropi makar za zadnjih pola sata, u ligi hajde još uvijek vjerovatno može od starta igrati iako je evidentno da pada fizički kako stari a nije nešto plaho volio trčati ni kada je 20 imao

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonfa ja mislim brate da nam je najbitnije da stila bude spreman za revas gdje jedna lopta moze sve odluciti
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
GRBAVICA PONOVO U PLAVOM
U četvrtak naš Željo nastavlja takmičenje u Konferencijskoj ligi.
Ovoga puta nam u goste dolazi Nefči. Grbavica je već rasprodana, tako da je spektakl opet zagarantovan.
Apelujemo na sve navijače koji će pohoditi Grbavicu da opet, po uzoru na prošlu utakmicu, obuku plave majice te da i ovoga puta slika poslana sa našeg stadiona bude za pamćenje.
Na stadion uđite bar sat ranije.
Obuci plavu majicu i pravac na Grbavicu!
27.07.2023 u 21:00 h
U četvrtak naš Željo nastavlja takmičenje u Konferencijskoj ligi.
Ovoga puta nam u goste dolazi Nefči. Grbavica je već rasprodana, tako da je spektakl opet zagarantovan.
Apelujemo na sve navijače koji će pohoditi Grbavicu da opet, po uzoru na prošlu utakmicu, obuku plave majice te da i ovoga puta slika poslana sa našeg stadiona bude za pamćenje.
Na stadion uđite bar sat ranije.
Obuci plavu majicu i pravac na Grbavicu!
27.07.2023 u 21:00 h
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Malo smo poletili, ne svidja mi se ovaj optimizam
Nadam se da su svi u klubu cvrsto na zemlji. S mudima odigrati, ali oni su favoriti bez obzira na sve.

1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.