FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pratim ovaj forum godinama i prvi put moram nesto napisat.
Ljudi jel moguce da vama niko ne valja otkako znam za Sarajevo vazda tjeramo nekog.
Ne valja husref tjeraj ga dodje spasi nam par sezona opet ga tjeraj dodje vinko tjeraj i njeg dodje sablic tjeraj i njeg…itd i sad citam nebuloze vratite dudica vratite vinka vratite sablica.Spomene se prosinecki ovaj onaj ide sto komentara ma kakav on sta ce nam hahah.Produzite clanstvo pomozite klub ujedite se dajte podrsku ne sirite negativu.
Ljudi jel moguce da vama niko ne valja otkako znam za Sarajevo vazda tjeramo nekog.
Ne valja husref tjeraj ga dodje spasi nam par sezona opet ga tjeraj dodje vinko tjeraj i njeg dodje sablic tjeraj i njeg…itd i sad citam nebuloze vratite dudica vratite vinka vratite sablica.Spomene se prosinecki ovaj onaj ide sto komentara ma kakav on sta ce nam hahah.Produzite clanstvo pomozite klub ujedite se dajte podrsku ne sirite negativu.
Kapo umjesto Ayle, to je apgrejd slican kao kad bi umjesto Mirze sad doveli Jakirovica, u najmanju ruku.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Evo ja veze nemam ko je ovaj Kapo i kako radi, ali ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji nisu ni čuli za lika, a govore da veze nema i da nam je jadna majka s njim. Koji je vama qurac ebo vas sve glupo?
Samo da sam moderator, očistio bih ovu temu iz korijena. Fuj kakve gamadi i seljadije se nakupilo.
Samo da sam moderator, očistio bih ovu temu iz korijena. Fuj kakve gamadi i seljadije se nakupilo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
+1GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 jul 2023, 00:29Evo ja veze nemam ko je ovaj Kapo i kako radi, ali ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji nisu ni čuli za lika, a govore da veze nema i da nam je jadna majka s njim. Koji je vama qurac ebo vas sve glupo?
-
- Kontakt:
Sta ovo ljudi pišu Zrinjski veceras odigrao gore nego mi protiv Torpeda ?
Lijece ljudi neke licne komplekse i frustracije, drugo objasnjenje ne postoji.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 jul 2023, 00:29Evo ja veze nemam ko je ovaj Kapo i kako radi, ali ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji nisu ni čuli za lika, a govore da veze nema i da nam je jadna majka s njim. Koji je vama qurac ebo vas sve glupo?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Rega lik brate,cestit i sposoban. Ja ga ne znam licno ali dobro ga poznaju ljudi do cijeg misljenja drzim.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 jul 2023, 00:29Evo ja veze nemam ko je ovaj Kapo i kako radi, ali ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji nisu ni čuli za lika, a govore da veze nema i da nam je jadna majka s njim. Koji je vama qurac ebo vas sve glupo?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nema čovjek neke mrlje u karijeri, eto kažu ovdje neki da je fino to vodio oko Skenderije, nema potrebe za pljuvanjem..
Možda ne bude ni postao direktor, otkud znamo. Ko god bude od mene podrška, samo da nije anamo onaj, i da nema alarmantne mrlje u karijeri da se moramo zabrinuti.
Možda ne bude ni postao direktor, otkud znamo. Ko god bude od mene podrška, samo da nije anamo onaj, i da nema alarmantne mrlje u karijeri da se moramo zabrinuti.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 26 jul 2023, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
14 domacih evropskih pobjeda nakon rata, 13 na Koševu, 1 u Zenicinapoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:53U Evropi smo ih od kraja rata ostvarili jedva 7-8, od tog 3 protiv teskih amatera (Libertas, Hibernijan, Marsaklox). Fkt smo ukleti na Kosevu kad je Evropa, ocajan omjer imamo.mnon46 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:46Vidi brate nešto, za neke naše ciljeve i napade na grupe Husref nije taj trener. Za Mirzu je Guardiola lično i napredak je. Pobjeda je pobjeda, kakva god, sjećaš li se naše zadnje evropske pobjede?Deen je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:41Pa jest sramota sjecas li se kakva je igra bila, to je san marino, moldavija nije bas ko san marino, oni imaju sheriffa, sta ima san marino? Zaria milsami torpedo je isto sramota kao i onaj dinamo brest kad vidim gdje se sad trenutno nalazi, ali nismo jedini,.vidio si ferencvaros protiv onog klaksvika sta je sebi dozvolio, medjutim danas svako zna igrati, nije to ko prije 15 godina
Nebi bas se slozio stime, torpedo je imao vise prilike na kosevo nego slovan sada, slovan je grozna ekipa, samo zrinjski ne igra vise mudro, cuvaju na 0-0 to im je lose skroz ali imali su oni vise prilike nego mi na kosevo sto smo imali, ali opet gdje ces poredit torpedo i slovan, slovan je bio u osminu finala protiv basel, a torpedo zadnji put bio u evropi 2019 godine...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Druže rasuli su ih oni u prošloj utakmici u Mostaru, na guzove prođošeDeen je napisao/la: ↑26 jul 2023, 01:13Nebi bas se slozio stime, torpedo je imao vise prilike na kosevo nego slovan sada, slovan je grozna ekipa, samo zrinjski ne igra vise mudro, cuvaju na 0-0 to im je lose skroz ali imali su oni vise prilike nego mi na kosevo sto smo imali, ali opet gdje ces poredit torpedo i slovan, slovan je bio u osminu finala protiv basel, a torpedo zadnji put bio u evropi 2019 godine...
Momak na mjestu.
Jednostavno je brate, uvijek imas one kojima je sve lose u glavi. Evo imali smo Ajlu i co i bez obzira sta se dobro uradi negativa je, gleda se kroz tu neku prizmu. Evo sad ovo s Husrefom i jedan dio onih kojima se to ne svidja, sve im ne negativa pa tako i taj Kapo za kojeg vjerovatno nisu ni culi.
Evo meni se ne svidja ako bude Husref ali brate podrska max nece izostati. Samo FKS sve ostalo je suplja prica.
Za Kapu koliko znam 10/10 momak posten, radan, dobar u menadjerskom poslu, obrazovan. Zato nije ni uspio u politici.
Hajdemo više prestati naprdjivati i kao što reče brat gore iznad, stalno neka jbn negativna prizma.
Imamo tekmu za vikend, ekstra termin, nema kiše, igra ti jedini klub za koji srcem navijaš i koji ti je donio toliko sreće ali i tuge, klub koji je odavno postavio standarde po pitanju navijanja i načina kako se bori za klub. Sve se to pomalo kopira i predstavlja kao da se vidi po prvi put, ali jbo druge.
Vakat je da zbijemo redove, ostavimo sve razlike iza nas i damo podršku klubu kakvu zaslužuje.
DOSTA JE!!!
SVI NA KOŠEVO, SARAJ'VO TE TREBA

Imamo tekmu za vikend, ekstra termin, nema kiše, igra ti jedini klub za koji srcem navijaš i koji ti je donio toliko sreće ali i tuge, klub koji je odavno postavio standarde po pitanju navijanja i načina kako se bori za klub. Sve se to pomalo kopira i predstavlja kao da se vidi po prvi put, ali jbo druge.
Vakat je da zbijemo redove, ostavimo sve razlike iza nas i damo podršku klubu kakvu zaslužuje.
DOSTA JE!!!
SVI NA KOŠEVO, SARAJ'VO TE TREBA
Ne moze covjek citati forum a ostati pozitivan jbg skim si takav si. Zato preventivno pljuvanje je zakon jer onda mozes reci jesam vam reko 
Jbt ameri su odgovorni rade od 4 ujutro a nama evo proslo 7 jos nema trenera. Jbt od svih amera nas bosanski zapadne. E ba 7:10 jos nista pa necemo cekati valjda 5 do 12

Jbt ameri su odgovorni rade od 4 ujutro a nama evo proslo 7 jos nema trenera. Jbt od svih amera nas bosanski zapadne. E ba 7:10 jos nista pa necemo cekati valjda 5 do 12

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Hocemo titulu!
Na današnji dan 2012. godine.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kapo top izbor, od ovih "sarajevskih rjesenja", sposoban, kad je uspio da se izbori sa politickom mahalom, sto ne bi sa ovom fudbalskom.
Licno ga znam i mislim da je top izbor.
A to sto ga pljuju, samo skontam da se ovdje na mjesto direktora kluba, pozicija koja zahtjeva menadzerske sposobnosti, znanje u finansijama i ekonomiji, prizivao Cala ili rahmetli Vahidin. Toliko o shvatanju pravila poslovanja od strane "objektivnog" forumskog puka.
Licno ga znam i mislim da je top izbor.
A to sto ga pljuju, samo skontam da se ovdje na mjesto direktora kluba, pozicija koja zahtjeva menadzerske sposobnosti, znanje u finansijama i ekonomiji, prizivao Cala ili rahmetli Vahidin. Toliko o shvatanju pravila poslovanja od strane "objektivnog" forumskog puka.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Evander, Hajdeee, johntravolta123, laznokrilo, N3R3D, Napapijri, siroliver69 i 81 gost.