Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nek neko sarajlijama kaze da dzaba odvajaju smece kad se sve slijeva u isti kamion hahahaahaha
- numanumaye22
- Kontakt:
Koja milina, pojavis se na kojoj sjednici, nista ne doneses, malo copkas nos i lagano sjedne 5-6k u dzep. E moj AlijaFoSte95 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 13:53Za lijeka vam svima odreda trebale te pare od doprinosa što uzimate sebi u džep
https://www.klix.ba/vijesti/bih/federal ... /230725078

Kad bih bio u sobi sa Hitlerom, Staljinom i njim i ima dva metka oba bih iskoristio na njega.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa kad su prva dvojica mrtvi.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ja bih ubio sebe, pa njega
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- VensanKasel
- Kontakt:
Giletov koncert na BHT-u

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Što ti je sad Neymar stao na žulj?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Antipatična ličnost skroz. Al samo pokazuje koliko krečanje, divljanje i ponašanje kao da si majmun može odvesti daleko u životu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gdje si Michael Scott.
Don't hate what you don't understand.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Zasto bi trosio dva metka kad mozes jednim metkom svetrojicu 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
-
- Kontakt:
Dojave njihovi carinici našim hahahaahahahahahahah oj hljebeanonimni je napisao/la: ↑05 jul 2023, 12:48Kacile bi te ovdje i carina i PDV jer unosis robu skuplju od 600 KM, dojave njihovi carinici nasim pa se to isplati i treba samo ako je jeftinije od 600 KM ili ako je neka roba koje ima vise kvantitetom (npr. neka dva druga uredjaja po 500 KM podijelis na 2 racuna ako su 2 osobe u autu i prolazis), ali u tvom slucaju ne mozes podijeliti racun pa bi te ove dadzbine kacilebob je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:11ne znam gdje da postavim pitanje mozda mobiteli, odjeca jer je online kupovina i slicbo pa haj reko ovdje, mislim da je neko nekad pisao .. ma kontam kupiti mob u hr vidim reklama povrat poreza pdv za no eu gradjane25% sto bi me jeftinije doslo nego ovdje kod nas 500,600 km jeftinije .. e sad kakva je procedura, mislim otprilike sam skontao u radnji kad mob platim full cu dobiti taj obrazac koji moram ovjeriti na hr carini prepostavljam na granici i sa tim obrascem opet u radnju gdje ce mi uplatiti 25% povrat kes il na racun nije bitno … jel mogu imati zezanciju kod nas na granici slucajno
ima li neka finta
prepostavljam kod nas na granici ako bi mi trazili tj pravili problem bi trebao platiti pdv nas plus carina jer bi bio preko 500 km iznos onda mi je to vise od 25% sto bi vratio
.. cuo sam pricu da nasu raju iz ike ladno zaustavljaju
al kontam oko mobitela mogu ga prenijeti i drugom prilikom posto cu vise puta ici pa i kad bi me zaustavili ne bi ga imao
![]()
Savjet: pogledaj njuskalo, ako si vec pri parama mozes bolje proci a za kutiju se kockaj, to su ionako sad male kutije pa neces proci samo ako si peh da te prerove![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-Ostvarena proizvodnja u mjesecu junu bila je 9.168 tona uglja, što je 25,5 posto od proizvodnog plana za taj mjesec. Ostvaren je prihod od svega 396.000 KM, a što nije ni blizu dovoljno za ispunjenje obaveza. Ključni razlog ove male proizvodnje i prihoda je radnički neposluh, odnosno nezakoniti štrajk koji je u junu trajao pola mjeseca – istakao je Hukić.
Zatvorite rudnik, njima apsolutno nema spasa. Nije ih stod trazit platu, strajkuju iz mjeseca u mjesec

Zatvorite rudnik, njima apsolutno nema spasa. Nije ih stod trazit platu, strajkuju iz mjeseca u mjesec