Ljubomorne duse bhaa napusite mi se svi qurcaaa mrs mrsPonosniSmogovci je napisao/la: ↑25 jul 2023, 16:04JOOOOOOOOOOOOOOOOOOGEEEEEEEEEEEEEEEChapman1886 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:55ma de ugasite taj klub, muka mi je više od njeg. Kako je sve ovako nesposobno, imate lijep stadion, ima igrača, navijači extra, ima svega, al BOšnjo je nesposoban ko tele.ovi na tribinama nisu 20km vidjeli od bajrama kad su u kutiju za serigju pogledali ali eto oni se nešto pitaju,ma **** ih tamo,grobari čelika. ugasite tu sablazan više ili predajte klub u ruke nekome ko nema za kifle a i kad ima pun mu nos žutog.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Retardu nema te droge u Zenici kojom se ti lupas.Chapman1886 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:55ma de ugasite taj klub, muka mi je više od njeg. Kako je sve ovako nesposobno, imate lijep stadion, ima igrača, navijači extra, ima svega, al BOšnjo je nesposoban ko tele.ovi na tribinama nisu 20km vidjeli od bajrama kad su u kutiju za serigju pogledali ali eto oni se nešto pitaju,ma **** ih tamo,grobari čelika. ugasite tu sablazan više ili predajte klub u ruke nekome ko nema za kifle a i kad ima pun mu nos žutog.
Daj broj dilera
Sta ti jadnice pricas, bem li ti majku tuzlanssu u paksu, pricas o navijacima koji su spasili klub, za razliku od vas koji ce cupate i ima vas 50 koji podrzavate taj jadni klub. Mrs seljoberu slani, idi kupaj se na tom jezeru. SmrdisChapman1886 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:51Hrelja se izvinjava nešto ovoj šaci jada i narkomana iz ZEnice,da ih sve prevrneš naglavačke nećeš marku skupiti,upravu je fudo.Ja eto navijaci Celika nisu znali za koga on navija. Covjek citav zivot "zivi" F.K. Sarajevo i sad je problem sto je pruzio podrsku. Ako voli Sarajevo, ne znaci da mrzi Celik.
Čista glupost. Pravi navijač da navija za bilo koji klub uvijek ce podržati svoj klub iz BiH ako igra EU ligi ili drugom takmičenju.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Studentice iz Zenice hej hej hejnickiZe88 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 17:48Sta ti jadnice pricas, bem li ti majku tuzlanssu u paksu, pricas o navijacima koji su spasili klub, za razliku od vas koji ce cupate i ima vas 50 koji podrzavate taj jadni klub. Mrs seljoberu slani, idi kupaj se na tom jezeru. SmrdisChapman1886 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:51Hrelja se izvinjava nešto ovoj šaci jada i narkomana iz ZEnice,da ih sve prevrneš naglavačke nećeš marku skupiti,upravu je fudo.Ja eto navijaci Celika nisu znali za koga on navija. Covjek citav zivot "zivi" F.K. Sarajevo i sad je problem sto je pruzio podrsku. Ako voli Sarajevo, ne znaci da mrzi Celik.
Čista glupost. Pravi navijač da navija za bilo koji klub uvijek ce podržati svoj klub iz BiH ako igra EU ligi ili drugom takmičenju.
Jako smijesnoFKBilder je napisao/la: ↑25 jul 2023, 18:28Studentice iz Zenice hej hej hejnickiZe88 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 17:48Sta ti jadnice pricas, bem li ti majku tuzlanssu u paksu, pricas o navijacima koji su spasili klub, za razliku od vas koji ce cupate i ima vas 50 koji podrzavate taj jadni klub. Mrs seljoberu slani, idi kupaj se na tom jezeru. SmrdisChapman1886 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:51Hrelja se izvinjava nešto ovoj šaci jada i narkomana iz ZEnice,da ih sve prevrneš naglavačke nećeš marku skupiti,upravu je fudo.Ja eto navijaci Celika nisu znali za koga on navija. Covjek citav zivot "zivi" F.K. Sarajevo i sad je problem sto je pruzio podrsku. Ako voli Sarajevo, ne znaci da mrzi Celik.
Čista glupost. Pravi navijač da navija za bilo koji klub uvijek ce podržati svoj klub iz BiH ako igra EU ligi ili drugom takmičenju.![]()
Dao Bog da vas ugasi taj seljak, inshAllah
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne dirajte el Chapa.
On nam je vjerni pokazatelj
Al Sloboda je danas uradila ogroman posao. Prvo Delic, onda Lelic. Stupcanica ce morati jos kesha ubaciti u ekipu ako se misli boriti sa Slobodom.
On nam je vjerni pokazatelj
Realno, zadnjih dana tema skroz zaspala. Morao je neko pokrenuti rasprave. Ko ce drugi nego Truhlin El Chapo
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BatistutA19
- Kontakt:
Bgm Sloboda prvi favorit lige i Fukare prekidaju bojkot najvjerojatnije, svih 12 se vracaju na tribinu 

Je li ovo istina bez zaebancije za Fukare da ce trazit zajednicku rijec sa upravom za bolju Slobodu ,pa vi vise sami ne znate sta hocete 

Kako ce tek bit iduca sezona borba za ulazak izmedju Celika i Slobode jer bgm ove sezone Stupcanica je favorit glavni i ne znam sto nas samo napadaju tuzlaci kad su im konkurenti Stupcanica i komsije iz Gradacca i Banovica

Kako ce tek bit iduca sezona borba za ulazak izmedju Celika i Slobode jer bgm ove sezone Stupcanica je favorit glavni i ne znam sto nas samo napadaju tuzlaci kad su im konkurenti Stupcanica i komsije iz Gradacca i Banovica
Al nema brata 20 dana samo se odjednom pojavi tri random rafala opali i ode
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Chapi probudio temu iz letargije, bacio kost i ode.
Zastitni znak Prve Federalne

Zastitni znak Prve Federalne
Volim tebe, više od sebe
3000 postova a sezona počinje za tri sedmice
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Sad ga valja cekat opet 20 dana
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ti zevzeku ,mrs u cose ,i navijaj za spartak
sampite ba
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Pa sta da radimo, da prestanemo navijat i voliti Slobodu, da se presaltamo na Inter, Juve,BatistutA19 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 19:13Bgm Sloboda prvi favorit lige i Fukare prekidaju bojkot najvjerojatnije, svih 12 se vracaju na tribinuJe li ovo istina bez zaebancije za Fukare da ce trazit zajednicku rijec sa upravom za bolju Slobodu ,pa vi vise sami ne znate sta hocete
Kako ce tek bit iduca sezona borba za ulazak izmedju Celika i Slobode jer bgm ove sezone Stupcanica je favorit glavni i ne znam sto nas samo napadaju tuzlaci kad su im konkurenti Stupcanica i komsije iz Gradacca i Banovica![]()
Tesko ce Sloboda uci u PL,meni samo zao sto nema Radnickog
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne znam bgm radite sta je za vas najbolje ali kako ce te promijenit onda je li vi stvarno mislite mijenjat sistem i samo kazete odlazite hocemo to i to..Znas li kad ce tako odstupiti nikad prijatelju,vidjeli ste nase muke i koliko borbe i patnje i 3.5 godine bojkot domacih utakmica.FKBilder je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:55Pa sta da radimo, da prestanemo navijat i voliti Slobodu, da se presaltamo na Inter, Juve,BatistutA19 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 19:13Bgm Sloboda prvi favorit lige i Fukare prekidaju bojkot najvjerojatnije, svih 12 se vracaju na tribinuJe li ovo istina bez zaebancije za Fukare da ce trazit zajednicku rijec sa upravom za bolju Slobodu ,pa vi vise sami ne znate sta hocete
Kako ce tek bit iduca sezona borba za ulazak izmedju Celika i Slobode jer bgm ove sezone Stupcanica je favorit glavni i ne znam sto nas samo napadaju tuzlaci kad su im konkurenti Stupcanica i komsije iz Gradacca i Banovica![]()
![]()
Tesko ce Sloboda uci u PL,meni samo zao sto nema Radnickog![]()
Naravno volit Slobodu ali ako mislite mjenjat pocnite ili ce vas opet uspavat instant rezultat i ulazak u PL.i onda opet isto.Bgm tako tesko ce te promijenit sistem tako.
Sto se tice lige stvarno ne poznajem je i ne znam kvalitete klubove ali onako na prvu Stupcanica je izgleda ozbiljna a ima puno nezgodnih ekipa pogotovo u gostima.
- ASD
- Kontakt:
Uprave Slobode i Budućnosti su jedno. Nema sumnje da će tu Sloboda moći odmoriti igrače i uzeti 6 bodova u dvomeču.
Veoma bliski su i upravi Zvijezde. Nije isključeno da i tu dobiju lagane bodove.
Veoma bliski su i upravi Zvijezde. Nije isključeno da i tu dobiju lagane bodove.
Trenutno korisnika/ca: Iceplayer, SeadT, VivaLaLiberta i 22 gosta.