Lana Pudar, najbolja BH plivačica
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Lana Pudar, najbolja BH plivačica
Jos je mlada ali mora ici iz Mostara, a mozda i iz drzave da bi postala ono sto treba da postane. Ako bude cekala da joj naprave bazen, ostat ce na prici sta bi bilo kad bi bilo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
može li mi neko objasniti, zašto sad ikakve veze ima bazen u mostaru s laninim napredovanjem? ima dovoljno novca od sponzora, plus stan u sarajevu da može trenirati tamo i plaćati ekipu trenera da budu s njom. Ima dovoljno godina da ode iz Mostara, kao mnogi mladi sportisti u tim godinama, a Sarajevo je još relativno blizu Mostaru. Bazen je valjda zbog drugih potencijalnih Lana, koje nemaju ovakve uslove.
Valjda zato da bude u svojoj kuci sa svojom porodicomtheKuPuS je napisao/la: ↑23 jul 2023, 23:32može li mi neko objasniti, zašto sad ikakve veze ima bazen u mostaru s laninim napredovanjem? ima dovoljno novca od sponzora, plus stan u sarajevu da može trenirati tamo i plaćati ekipu trenera da budu s njom. Ima dovoljno godina da ode iz Mostara, kao mnogi mladi sportisti u tim godinama, a Sarajevo je još relativno blizu Mostaru. Bazen je valjda zbog drugih potencijalnih Lana, koje nemaju ovakve uslove.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Bice joj tesko da se priblizi zlatu pored Summer McIntosh koja je pola godine mladja od Lane.
misliš na 200? ja više uopšte ne vjerujem da će mcintosh to dobiti, juče se dva puta utopila. na prvi pogled izgleda kao da je potpuno promašila u tempiranju forme. smith i yufei prije svih pa onda i dekkers bi je mogli lako dobiti. lana bi morala tu negdje odma poslije njih 4 uplivati u ciljBIHpatriota je napisao/la: ↑24 jul 2023, 09:52Bice joj tesko da se priblizi zlatu pored Summer McIntosh koja je pola godine mladja od Lane.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Polufinale je na rasporedu u srijedu u 04:41 po lokalnom vremenu. U koliko je to sati po našem vremenu?
Content creatori po našim sportskim portalima su ponovo zakazali. I dalje samo stalkaju instagram i twitter profile nogometaša i njihovih supruga.
Content creatori po našim sportskim portalima su ponovo zakazali. I dalje samo stalkaju instagram i twitter profile nogometaša i njihovih supruga.

kvalifikacije su ujutro u srijedu, polufinale isto u srijedu malo prije tri popodne a finale prva trka u četvrtak, dakle u jedan popodne
a o majmunima koji se nazivaju sportskim internet novinarima stvarno nema više smisla pisati
p.s. mislim da si to malo pobrkao, kvalifikacije bi mogle biti u 4:41 ujutro po našem vremenu
a o majmunima koji se nazivaju sportskim internet novinarima stvarno nema više smisla pisati
p.s. mislim da si to malo pobrkao, kvalifikacije bi mogle biti u 4:41 ujutro po našem vremenu
- BenjooJutub
- Kontakt:
Aha znači, već je prekalkulisano vrijeme na oficijalnoj stranici prvenstva.jestamaji je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:09kvalifikacije su ujutro u srijedu, polufinale isto u srijedu malo prije tri popodne a finale prva trka u četvrtak, dakle u jedan popodne

Ne nazivaju oni sebe internet novinarima, znaju oni dobro šta su. Kada ih počnemo oslovljavati kao "content creatore" i očekivanja ćemo imati manja od njih.

nevjerovatno da yufei propušta 200 fly , pa to je njena glavna disciplina
jel bolesna ili su je ulovili na testu poslije stotke?
200 je sve otvorenije, smith se umalo utopila .... za dlaku sinko!

jel bolesna ili su je ulovili na testu poslije stotke?
200 je sve otvorenije, smith se umalo utopila .... za dlaku sinko!
Ja pojma nemam sto nije nastupila Zhangova, ali su zato Lani vrata za medalju sirom otvorena.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide ovo top 3 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
apropo lane, kupio sam upravo karte za polufinale i finale na 200 za pariz dogodine, jutros u 10 su francuski idioti konačno ponudili karte svima bez nekih maloumnih izvlačenja itd ... imam jarana tamo koji me stalno zove na tenis, pa elem može i tenis
....
ako se lana ne povrijedi (nedaj bože) idem gledat plivanje i navijat ... ko delić za baruta u splitu .. hvala ocu hvala majci

ako se lana ne povrijedi (nedaj bože) idem gledat plivanje i navijat ... ko delić za baruta u splitu .. hvala ocu hvala majci

- ASD
- Kontakt:
Koliko se kreću karte? Moglo bi se skočiti do Pariza.jestamaji je napisao/la: ↑26 jul 2023, 10:29apropo lane, kupio sam upravo karte za polufinale i finale na 200 za pariz dogodine, jutros u 10 su francuski idioti konačno ponudili karte svima bez nekih maloumnih izvlačenja itd ... imam jarana tamo koji me stalno zove na tenis, pa elem može i tenis....
ako se lana ne povrijedi (nedaj bože) idem gledat plivanje i navijat ... ko delić za baruta u splitu .. hvala ocu hvala majci![]()
![]()
polufinale (dan kada su obje finalne trke na 100 slobodno) je malo skuplji (platio sam 125€)
https://tickets.paris2024.org/en/event/ ... iliate=24R
finale je bilo 85€
naravno moraš uletiti kad budu jeftinije kategorije na raspolaganju, jutros su bile najmanje pola sata, osim ako ne kupuješ ove skuplje. po meni je na olimpijadi smisleno samo kupiti ili najjeftinije ili najskuplje. osim na tenisu, tu nema veze jer su kategorije maloumno raspoređene, odozdo prema gore a ne po položaju kako bi to u tenisu trebalo. tu je onda pitanje sreće gdje ti je mjesto, u svakoj kategoriji ima karata i iza igrača i sa strane
finale je bilo 85€
naravno moraš uletiti kad budu jeftinije kategorije na raspolaganju, jutros su bile najmanje pola sata, osim ako ne kupuješ ove skuplje. po meni je na olimpijadi smisleno samo kupiti ili najjeftinije ili najskuplje. osim na tenisu, tu nema veze jer su kategorije maloumno raspoređene, odozdo prema gore a ne po položaju kako bi to u tenisu trebalo. tu je onda pitanje sreće gdje ti je mjesto, u svakoj kategoriji ima karata i iza igrača i sa strane

- ASD
- Kontakt:
Ma za Pariz se moraš pomiriti na skuplje karte. Normalnim danom se ne može hodati od prevelikog broja turista, šta će tek biti za OI.jestamaji je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:34polufinale (dan kada su obje finalne trke na 100 slobodno) je malo skuplji (platio sam 125€)
finale je bilo 85€
naravno moraš uletiti kad budu jeftinije kategorije na raspolaganju, jutros su bile najmanje pola sata, osim ako ne kupuješ ove skuplje. po meni je na olimpijadi smisleno samo kupiti ili najjeftinije ili najskuplje. osim na tenisu, tu nema veze jer su kategorije maloumno raspoređene, odozdo prema gore a ne po položaju kako bi to u tenisu trebalo. tu je onda pitanje sreće gdje ti je mjesto, u svakoj kategoriji ima karata i iza igrača i sa strane![]()

Vidim da je event jako blizu La Defensea. Ko bude tu tražio smještaj, tek će osjetiti cijene.

naravno, sve skupa će biti ekstremno skupo. ja barem smještaj ne moram plaćat, ali opet računam da će me to uništiti
ali nema veze, mora se insan nečemu radovati. kupili smo po dvije karte za lanu i za tenis (polufinale/finale) plus atletiku u subotu (100m žene) pa ćemo vidjeti. njemu je to pod nosom pa i ako se ja predomislim neće se puno žalit
ali nema veze, mora se insan nečemu radovati. kupili smo po dvije karte za lanu i za tenis (polufinale/finale) plus atletiku u subotu (100m žene) pa ćemo vidjeti. njemu je to pod nosom pa i ako se ja predomislim neće se puno žalit

-
- Kontakt:
Gdje gledati polufinale 200m?
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Sve po starom 
Kad je finale?

Kad je finale?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.