Necete!drH je napisao/la:Hocemo!nidi je napisao/la:šta misli te hoće te li dobiti borca

Necete!drH je napisao/la:Hocemo!nidi je napisao/la:šta misli te hoće te li dobiti borca
Os' se kladit??Modricluka je napisao/la:Necete!drH je napisao/la:Hocemo!nidi je napisao/la:šta misli te hoće te li dobiti borca
Ako nepobijedimo necu 7 dana pisati na podforumu premijer lige, od tebe ocekujem isto za suprotan rezultat...Modricluka je napisao/la:Hocu,u sto je opklada?
ok,ako te uhvatim da pises gov.no ti!drH je napisao/la:Ako nepobijedimo necu 7 dana pisati na podforumu premijer lige, od tebe ocekujem isto za suprotan rezultat...Modricluka je napisao/la:Hocu,u sto je opklada?
Ivetic ce ga u mali djep staviti, nemoj se ti nista brinuti.Modricluka je napisao/la:ok,ako te uhvatim da pises gov.no ti!drH je napisao/la:Ako nepobijedimo necu 7 dana pisati na podforumu premijer lige, od tebe ocekujem isto za suprotan rezultat...Modricluka je napisao/la:Hocu,u sto je opklada?![]()
A borca nema sanse da pobjedite jer ce vas Maletic unistit kao i Siroki!
Nije se Zeljo Ganceva rijesio vec je Zeljo izasao vama u susret i poslao ga vama na posudbu! Vi ste jedini klub u premier ligi kojem Zeljo moze poslati kvalitetne igrace u ispomoc u vidu posudbe u to budi siguran, i vo nije ni privi ni posljednji put. Na posudbu vam je dosao i Rovcanin koji ce kad udje u formu napraviti haos na zelenim terenima Premier lige. Imao je nezgodnu povredu i to ga jos uvijek drzi na nekoj distanci prosjeka, ali pamtim ja njega u mnogo mnogo boljim izdanjima. Iskren da budem drago mi je zbog vas, i jos bi mi draze bilo da pobjednosni niz nastavite u sto ne sumnjam, jer imate jako dobru ekipu na celu sa jako dobrim trenerom. SretnoAdnel je napisao/la:Jasta nego treba pa ovaj Gancev je Stroj u odbrani ja ne znam zasto ga se Zeljo rijesio jer po meni ovaj Gancev je i za jaci liga od nasi ,a Ivetic da ne pricam kako je coek samo brz probija strasno po strani treba zadrzati ove igrace za iducu sezonu.
Pirke_TM87 je napisao/la:Nije se Zeljo Ganceva rijesio vec je Zeljo izasao vama u susret i poslao ga vama na posudbu! Vi ste jedini klub u premier ligi kojem Zeljo moze poslati kvalitetne igrace u ispomoc u vidu posudbe u to budi siguran, i vo nije ni privi ni posljednji put. Na posudbu vam je dosao i Rovcanin koji ce kad udje u formu napraviti haos na zelenim terenima Premier lige. Imao je nezgodnu povredu i to ga jos uvijek drzi na nekoj distanci prosjeka, ali pamtim ja njega u mnogo mnogo boljim izdanjima. Iskren da budem drago mi je zbog vas, i jos bi mi draze bilo da pobjednosni niz nastavite u sto ne sumnjam, jer imate jako dobru ekipu na celu sa jako dobrim trenerom. SretnoAdnel je napisao/la:Jasta nego treba pa ovaj Gancev je Stroj u odbrani ja ne znam zasto ga se Zeljo rijesio jer po meni ovaj Gancev je i za jaci liga od nasi ,a Ivetic da ne pricam kako je coek samo brz probija strasno po strani treba zadrzati ove igrace za iducu sezonu.
Ja prvi nisam. Misljenja sam da svima treba dati sansu, pa da vidimo. Gancev zasada pokazuje da je pravo pojacanje, Rovcanin jos uvijek NE, ali nadam se da ce i on proraditi. Isto kao da ga je strah necega, trebao bi se malo osilitnick je napisao/la:hmmm a kad je preso, i drvlje i kamenje, polovnjaci itd itd
ado je momčina ipo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.