Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
lotito ako kupi ricci-ja i zakharyan-a, laziali ce sve da mu oproste :mrgreen:
Al' nije loš ovaj malac, na stranu zajebancija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A ovi novi će instant doprinijeti kvaliteti za razliku od drugih klubova gdje se doprinos očekuje tek za 2-3 sezone,jelde. Pa bolan vrati se na svoj post od kojeg je krenula diskusija i skontaj sta si napisao. Kad vidiš da nema logike, reci nisam tako mislio,već sa mislio...i mirna Bosna. Al jok. Ja svakako odustajem.
Il Club più titolato al mondo!
lotito zeli zakharyana, sarri zeli kamadu, vidjecemo ko ce izgurati svoje
kamada je nedvojbeno bolji igrac i bolja opcija za ekipu koja bi za cilj imala plasman u lp (pritom ce u augustu napuniti 27 godina, sto znaci da ima jos 5+ godina dobrog fudbala ispred sebe), ali, ipak preferiram talentovane igrace, sto je dugorocno gledajuci bolje za klub, medjutim, kamada kao dokazan igrac u bundesligi, namece se kao sigurnije rjesenje od zakharyana koji se tek mora dokazati u jednoj od pet najjacih liga
kamada je nedvojbeno bolji igrac i bolja opcija za ekipu koja bi za cilj imala plasman u lp (pritom ce u augustu napuniti 27 godina, sto znaci da ima jos 5+ godina dobrog fudbala ispred sebe), ali, ipak preferiram talentovane igrace, sto je dugorocno gledajuci bolje za klub, medjutim, kamada kao dokazan igrac u bundesligi, namece se kao sigurnije rjesenje od zakharyana koji se tek mora dokazati u jednoj od pet najjacih liga
FIGC trazi od CONI-a da se igraci iz UK vise ne smatraju kao Non EU 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa fakticki bi mogli, jer bi se otvorilo mjesto koje je zauzeo RLC

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Chukwueze u Milanu. Strašan posao uprave Milana. A još na meti imaju 4 igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
:ljepota:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan ako uspije skupiti 20 od 30 bodova u prvih 10 utakmica. Ja ću vjerovati u scudetto.
Puno promjena a težak raspored. Bit će preteško.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jedino ako Chuck bude imao prvu sezonu kao Kvarackelija i ako se Tomori ili Kalulu malo trznu i pocnu ponovo igrati na nivou. Inace samo top4 siguran. A i sa celavim nikad ne znas. Bitno je da nema vise isprika, dobio je sve sto je trazio.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Ma super mercato, ali ako se igraci dokazu na vecem nivou igranja fudbala. Nista nije garancija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Internisti kakva je situacija kod vas, desava li se ista na transfer trzisitu? Ili nisam upratio ili osim Fratesi, Thuram, Cuardado niko nije dosao?
Došao još jedan, stoper Yann Bisseck, kapiten Njemačke U21 repke. Da ne bude da samo vi dovodite mlade talente

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
ricci nece moci, da vidimo mogul kupiti djibrila sowa iz frankfurta (15-ak mil, istice mu ugovor u 2024)
kupiti njega i zakharyana i to bi bilo top (bar u teoriji)
kupiti njega i zakharyana i to bi bilo top (bar u teoriji)
dajeee lazio :ljepota:
ne znam kakvu ce ekipu imati genoa, ali, ako budu imali ekipu za "serie a" i ako retegui bude imao s kim igrati, prilicno sam siguran da ce biti bas dobar i moram reci da sam iznenadjen da ide u genou, ocekivao sam bolji transfer, ali, sam igrac je rekao da zeli tamo gdje ce igrati
Bisseck je dobar potencijal, mogao bi biti dobar transfer, puno ste vi izgubili na sirini odlaskom ovih iskusnih igrca, vidjecemo do kraja sta ce se sve desitiBiscione je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:26Došao još jedan, stoper Yann Bisseck, kapiten Njemačke U21 repke. Da ne bude da samo vi dovodite mlade talente. Doći će nam još 2 golmana i 1 napadač i od toda će zavisit kakvu ocjenu će mercato zaradit. Ako to budu Sommer, Trubin i Balagun onda će bit vrlo dobar i bit ćemo zadovoljni ali ako bude Audero, Lloris i Beto (ili Moratta) onda su nas je*ali kinezi u čmar
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.