FK Drina Zvornik

B o X
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la B o X » 04 mar 2011, 14:13

Kažu iz Drine da neće niko igrati ko ima dva i više žutih kartona jer se čuvaju za Rudar to automatski znači da protiv Borca nećemo gledati Krezovića, Ivana Lazarevića i Sredojevića za ostale ne znam!
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 04 mar 2011, 19:40

Protiv Vojvodića podignuta prijava

Disciplinska komisija FS BiH, koja je vodila cijeli slučaj oko neodigrane utakmice u Zvorniku između Drine i Budućnosti iz Banovića, pored odluke da se taj susret igra u srijedu podnijela je i krivčnu prijavu protiv trenera Drine, Darka Vojvodića. Podsjećamo, u izjavi datoj za sarajevski sportski sajt sportsport.ba 25. februara, Vojvodić je na sebi svojstven način oslikao stanje u FS BiH. Zbog svoje istine koju je iznio u pomenutoj izjavi čelnici FS BiH su vrlo brzo djelovali.

Brže bolje su podnijeli krivičnu prijavu protiv Šefa stručnog štaba Drine, kako ovo prokomentarisati nego kao nastavak pritiska na zvornički klub od strane Fudbalskog saveza i njegovih organa. Vojvodić je u polusezoni najavljivo moguće pritiske i zakulisne radnje koje će se voditi u proljetnom dijelu prvenstva na štetu Drine. Nažalost, sad vidimo da od samog početka polusezone FS BiH i njeni organi konstantno "disciplinuju" zvornički klub.

- Nešvatljive su njegove izjave u medijima, pogotovo u ovom slučaju. On je trener i treba da se bavi tim poslom, a sve ostalo neka prepusti organima koja vode takmičenje. Kada bi pričali ko je koliko u fudbalu daleko bi otišli, a prijavu protiv Vojvodića razmatraće Disciplinska komisija FSBiH - poručio je Ljupko Marjanović, potpredsjednik Takmičarske komisije FSBiH.

Na sve ovo Šef struke zvorničkog premijerligaša nema komentara niti želi da komentariše izjave čelnika naše kuće fudbal. U buduće ne treba da nas iznenadi bilo kakva odluka od strane Fudbalskog saveza koja je bi bila usmjerena protiv našeg kluba. Moramo biti spremni na sve i samo igrom i rezultatima pokušati dokazati svoju pravu vrijednost.
boli boli istina jbg.

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 05 mar 2011, 16:14

Očekivan rezultat. Bez Zečevića,Sredojevića i Pribiračevića u odbrani i nismo odigrali tako loše. Bar je se Mihajlović oporavio. Ništa šansu na stranu tražiti protiv timoaa kojima smo realno tu negdje po kvalitetu.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 05 mar 2011, 16:22

" ?," $ " $.
Све у ' $ се $ " " $,? % је ту је,' $ $ ? ' $ се ? $ је " / " у ? у стартној " " петоро своје $.
А " су $ " " у " ранг. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mitraforza
Kontakt:

Post Postao/la mitraforza » 05 mar 2011, 16:40

Može Drina do opstanka,definitivno.
Kakve ekipe igraju ovu ligu,s tim ako sam dobro razumio niste igrali kompletni vi ste dobri,imate moje simpatije i sretno u nastavku. ;)

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 05 mar 2011, 17:01

mitraforza je napisao/la:Može Drina do opstanka,definitivno.
Kakve ekipe igraju ovu ligu,s tim ako sam dobro razumio niste igrali kompletni vi ste dobri,imate moje simpatije i sretno u nastavku. ;)
?!
? $ $ % ' " на % ?,на &,на ".$ " су се " ? " $ " " $ ? су ? ? су ? $ " ? $-" " " $ " " освојен,све у ' $ % за ? $ ? " " " а " $ & $ " & " понос.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 05 mar 2011, 17:14

Vi imate tim za 6-7 mjesto. Igrali ste sasvim dobro danas jedna stopostotna šansa, poprilično dobro u defanzivi, još par nekih poluprilika. Što se tiče Borca ne slažem se sa onima koji kažu da je igra bila loša, protivnik dobar, teren težak ne može lopta baš da cirkuliše ali igra Borca dobra, borbena, sa mnogo želje, mnogo šansi, probudio se i Veljović i Benović. Biće to još bolje.
P.S. sad se svi nadamo pobjedi Borca protiv Veleža, vama olakšava borbu za opstanak a nama donosi titulu.

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 05 mar 2011, 17:51

ima jos dosta da se igra ali ste vi i buducnost u najtezoj situaciji

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 05 mar 2011, 17:55

prijedoruberalles je napisao/la:ima jos dosta da se igra ali ste vi i buducnost u najtezoj situaciji
Nije baš tako. Zvijezda ima samo 4 boda više od nas a sljedeće kolo gostuje dok smo mi domaćini vama. Plus u 20 kolu dolaze nama. Velež iduće kolo igra vrlo tešku utakmicu protiv Borca.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 05 mar 2011, 18:02

+19drina45+ je napisao/la:Ево $ " ја " оно % ' $ на $,на $. :)
& $ ? ? по " $ $ $ " $,% % " " ? у $ $ ' ? & " стартера " $ ?." & ? је ? $ ? нас " ?,' " сјајан $ $ " $," $ " у ' ? у $ знатно ?." & $ је ?,? сјајан у ' $ је & ?," ? $ " ",? је ¥ ',а " је ¥ $ ?," ¥,¥," се % ? " $ " " " по ' % је $," у $ ".
$ ' ? то $ спонзора ("),$ су " се право $?
? " се у " $ је " уз 13. (?) " ? $ на '.
?," " " & ¥ за "," ? ¥ " ? $.
А % се " $,$ ' $ је на ?,? " су " " " ?,а % се спонзора " па $ је " ? ? $ за ову ? па су ? " ?. :) ;)

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 05 mar 2011, 18:17

drinski_vuk je napisao/la:
prijedoruberalles je napisao/la:ima jos dosta da se igra ali ste vi i buducnost u najtezoj situaciji
Nije baš tako. Zvijezda ima samo 4 boda više od nas a sljedeće kolo gostuje dok smo mi domaćini vama. Plus u 20 kolu dolaze nama. Velež iduće kolo igra vrlo tešku utakmicu protiv Borca.
? " се $ & " $ " ово првенство,$ " " % су $ & жртвено јагње $ то % " са $ $,$ & ? " ". А све " ове " & $ - " " " - ' $ & - $ " с $," & на основу тренутног " $ " ? (& " & ").

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 mar 2011, 18:28

Ne da niste kvalitetniji od Rudara već je taj klub najpodcjenjeniji tim lige, ali eto. Ispadate vi i, nažalost, Budućnost.

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 05 mar 2011, 18:37

elSaik je napisao/la:Ne da niste kvalitetniji od Rudara već je taj klub najpodcjenjeniji tim lige, ali eto. Ispadate vi i, nažalost, Budućnost.
Ja ne znam zašto su svi odjedom uhvatili Drine kao tima koji sigurno ispada.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 05 mar 2011, 18:57

Ja vam kažem da ostajete i da ste dobra ekipa, ono što vam fali jeste napad i to pravi razliku između ekipa. Jeste vidjeli nas protiv Zvezde šansa gol, protiv Širokog isto, tako je isto i u evropi, u gostima protiv dobrih ekipa se ne stavara mnogo šansi i ono što se stvori mora se iskoristiti. Ali imate i mnogo lakših gostovanja i zaista nema razloga za brigu opustite se ljudi.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 05 mar 2011, 21:23

Ma Maksa i Nine su danas najbolji bili mada i Bebac grize k?o vuk... jes nam danas bila gotiva na onoj kombinovanoj tribini, bilo bi nas i više al imali smo nekih problema sa prevozom i ovo je dobro dokle smo bili dogurali jutros ;)

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 05 mar 2011, 21:39

elSaik je napisao/la:Ne da niste kvalitetniji od Rudara već je taj klub najpodcjenjeniji tim lige, ali eto. Ispadate vi i, nažalost, Budućnost.

A što je to važno kada je ista sudbina i Borcu, Željeznićaru, Sarajevu i Drini i Veležu. Nema razlike. Crveni karton od UEFA.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 06 mar 2011, 20:38

idemo u zvornik po tri boda

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 06 mar 2011, 20:45

prijedoruberalles je napisao/la:idemo u zvornik po tri boda
vjerujem ti, i mi smo išli u BL po tri boda :lol:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 06 mar 2011, 20:59

Mi smo isli u BL po bod pa smo uzeli,ne znam zasto ne bismo i vama :D Ali sad vama gori , tesko je uzeti bodove 8-)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 06 mar 2011, 21:11

rudarprijedor je napisao/la:Mi smo isli u BL po bod pa smo uzeli,ne znam zasto ne bismo i vama :D Ali sad vama gori , tesko je uzeti bodove 8-)
pa naravno, sve je moguće, al mi nemamo izbora nego ići na pobjedu

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.