NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

prisonbreak
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la prisonbreak » 23 jul 2023, 16:18

Ma ljudi tanko skroz, Isakovic se mora uozbiljiti, nema zajebancija kao u DLC, ovdje su ekipe dosta opasnije.

Nadam se protiv Sibenika da ce najjacih 11 na teren a ne kao do sada.
Slazem se sa avenijom oko napadaca.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 23 jul 2023, 16:42

Drago mi je sto nam prijateljske izgledaju ovako. Prije svega da Armin vidi gdje skripi pa da na treninzima pokusa to popraviti, dalje vidi se neuigranost, pa je ocekivati da ce se uigrati. Treca i mozda najvaznija je da momci jos nisu podgli formu na 100%, te da ce je dizati do pocetka prvenstva.
S druge strane nece moci Bronja sam u napadu definitivno.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 23 jul 2023, 16:44

Ono što treba naglasiti da do sada se radilo na fizičkoj spremi a tek od sutra se radi konkrentije sa loptom i taktikom.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 23 jul 2023, 17:10

phillies je napisao/la:
23 jul 2023, 16:42
...
S druge strane nece moci Bronja sam u napadu definitivno.
Kad se pogleda sa kojim rosterom napadaca raspolazemo onda se dodje do zakljucka da cemo cijelu sezonu gurat 4-5-1

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 23 jul 2023, 17:11

Isakovic - lazna devetka :)

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 23 jul 2023, 17:39

Celicni je napisao/la:
22 jul 2023, 20:06
Šta je reći ? Ko je bio na utakmici da nam prenese, kakvi smo, kakva su pojačanja...
Po mom misljenju , ukratko, pojedinci su dobri, ali fali uigranosti, znaci igraci su dobri, sve je na Duvnjaku da to poklopi.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

Gradaaa
Kontakt:

Post Postao/la Gradaaa » 23 jul 2023, 18:06

Ja sam se nadao da ce Mahir Karic bar 60% utakmica ove sezone odigrat...Jer realno to je napadac koji nam je mogao puno dati ali samo kad se posveti 100% Celiku. E sad kako stvari stoje ostajemo bez Mahira. Ostali smo i bez Sijerkira i Kolica koji realno tesko i da mogu igrat Prvu ligu Federacije. To znaci da mi imamo sad samo Hamzu i sto je prrmalo za ovaj rang takmicenja. Moze se sastavit ekipa i sa laznom decetkom nije to problem. E sad koliko cemo mi moc prijetit protivniku bez pravog napadaca to je pitanje. Bilo kako bilo nadam se dobrom Čeliku ove sezone i da se svi skupa radujemo pobjedama zenickog velikana. 🖤❤️

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 23 jul 2023, 18:16

Jos jedan spic i to pod hitno !! Uz duzno postovanje prema Karicu ali mi se na njega ne mozemo oslonit
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 23 jul 2023, 18:48

Daj ba ljudi sta ste zakukali toliko, ja ne mogu da vjerujem da vi nakon sto je dovedeno ovoliko igraca, htjeli da je to odmah uigrano. Kao prvo, Isakovic koliko god bio iskusan mora shvatiti da ovo nije amaterski nivo kao dcl i da ovdje ljudi imaju znanje i kondiciju, prezaju gresku, znaci ne potcjenjivat nikog, ne poigravat se i shvatit ozbiljno. Dosta igraca me odusevilo juce a neki od njih su Bronja, Durmis, Sivac, Bajramovic ako je on broj 2, broj 15, ne znam ko je, Talha, Zuna , Ali itd itd. Ovi ostali vidi se da znaju, samo treba vremena da se poslozi sve. Bilo je par gresaka u odbrani iz kojih su oni imali prilike, znaci cisto greske nasih igraca kod naseg posjeda, to popraviti obavezno. Honda van forme ali zato mali Bajramovic ekstra, nek se bore. Da nije bilo tih nasih gresaka ne bi se oni puno vidjeli, puno bolje mi razigravamo i drzimo posjed. SUDIJE KRIMINALNE ZNACI

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 23 jul 2023, 19:59

Kariča je odavno trebalo nabiti nogom iz kluba! Kakav Karič i klinac frajer ima 36 god. i da bude on opasan u napadu,de ba ljudi pa Ronaldo nije više opasan ima 2 godine! Velika greška uprave je što Karič nije nabijen nogom do sad,al
et sad uprava ima priliku da ga liječi i daje mu plate sljedeča 3 mjeseca dok ozdravi! I vi pitate gdje je Salčinovič,pa on u ovoj ligi nebi mogao 15 minuta igrat na nivou Vidite sad Isakoviča koliko je slabiji več u centru,jer su igrači sad protivnički puno bolji i opasniji nego u centru. Ekipa po imenima i znanju može komotno sad biti 5 - 6 mjesto jer veliku prednost imat čemo kao domačini u svakoj tekmi gdje mislim da nečemo gubiti bodove!
::::SAMO ČELIK::::

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 23 jul 2023, 20:16

Dan te yebo reko bi covjek da smo u prva tri kola uzeli jedan bod kad cita komentare pojedinaca :facepalm:

Ljudi pripreme u punom jeku, i to onaj bazni, fizicki dio .. dosta je novih igraca, treba pronaci dobitnu kombinaciju, pa sve to uigrati.. ako neko misli pregaziti ovu ligu u istom maniru kao ovu proslu, manite se na vrijeme, nije ovo za vas, postedite i nas isfrustriranih izljeva gluposti ovdje

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 23 jul 2023, 23:03

linethreader je napisao/la:
23 jul 2023, 20:16

Ljudi pripreme u punom jeku, i to onaj bazni, fizicki dio .. dosta je novih igraca, treba pronaci dobitnu kombinaciju, pa sve to uigrati.. ako neko misli pregaziti ovu ligu u istom maniru kao ovu proslu, manite se na vrijeme, nije ovo za vas, postedite i nas isfrustriranih izljeva gluposti ovdje
Bravo 👍

denisov

Post Postao/la denisov » 24 jul 2023, 01:10

Najnerealnija publika u BiH.
Lazna slika je da smo strpljivi bili u posljednje dvije godine, samo je stvar u tome da su bili dobri rezultati. Bilo je dosta mjenjanja ekipe plus pocetak priprema. Nisu igraci uigrani. Tek se moze suditi nakon odigrane polusezone. Da ima materijala ima

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 24 jul 2023, 07:04

Vidjet ce se sve kad krene prvenstvo u prvi 5 kola msm da puno igraca nije doraslo ovom rangu takmicenja ,mi bukvalno nemamo centarfora niti kreativca nekog koji ce podvalit loptu tipa/Arezina/ nasa raja hoce rezultate da bi dosla na stadion eh sad vidjet ce mo za sad mi djeluje malo ne ozbiljno sve ovo ,centarfor se mora naci

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jul 2023, 07:30

Stativa88 je napisao/la:
24 jul 2023, 07:04
Vidjet ce se sve kad krene prvenstvo u prvi 5 kola msm da puno igraca nije doraslo ovom rangu takmicenja ,mi bukvalno nemamo centarfora niti kreativca nekog koji ce podvalit loptu tipa/Arezina/ nasa raja hoce rezultate da bi dosla na stadion eh sad vidjet ce mo za sad mi djeluje malo ne ozbiljno sve ovo ,centarfor se mora naci
Sta je to konkretno neozbiljno? Doveli ljudi dva krila koja su se pokazala u ovoj ligi. Doveli stopera iz premijerlige. Pojacali konkurenciju u odbrani, veznom redu.

Navijaci su nam neozbiljni, a UO radi odlican posao. Kuka se nakon dvije prijateljske utakmice. Sta kad uvezemo tri poraza? Mislim znam sta ce biti. Isplivati ce svi oni koji sute od kantona i koji se javljaju samo kad je neki losiji rezultat. Kad se samo sjetim komentara nakon neke utakmice gdje Celik nije vodio na poluvremenu, pa kazu "eto opet se stima".
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 24 jul 2023, 07:33

:kuknjava:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 24 jul 2023, 07:39

polako ljudi sjetite se zimskih priprema kad nas je sloga nabusila dobijali hrvatski 3 ligasi i slicno pa onda odradili polusezonu bez poraza.Nije jos vrjeme da se moze rec jel valja il ne.Ako uspijemo vratit hondu durmisa i jos par igraca u dobru formu imamo se cemu nadat.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 24 jul 2023, 08:51

Kritikovat ekipu nakon dvije prijateljske utakmice u kojima je na poluvremenu mljenjana citava ekipa mozemo samo mi .....
Sacekajte bar jednu utakmicu da startamo u punom sastavu pa onda opletite ko valja a ko ne

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 24 jul 2023, 09:03

Ma glupost je sada nesto analizirati i donositi zakljucke nakon prijateljskog meca. Ja čekam Stupčanicu i 1. kolo da nesto kazem, tu cemo da vidimo od cega smo i kako se igraci ponasaju.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 24 jul 2023, 09:22

Hoćemo marketing! :opaopa:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.