Feja je čkapi i kalkulant sinoć ono sa tri stopera i Halilovićem kao zadnjim veznim je van svake pameti, bekovi Oreč i Šturm ne znaju centrirati, Anđušić kao neki drugi napadač ne može nijedan skok duel dobiti i plus što i on i Džafić nisu igrači od pretjerane trke i borbe. Mahmić je sinoć nesigurno djelovao. Okey sve se može oprostiti, slab budžet, nema ko uložiti i slične priče. Iako sam nebitan **** u tihoj masi simpatizera i navijača Veleža. Evo odmah nek se napuše k.. oni koji u slučaju loših rezultatata budu se vadili na ozlijeđene igrače, slab budžet i to, jer kako da neko objasni da se recimo Dino Hasanović liječi u oskaru do nekih doba, šta?! to mu Jazvin propisao ili ova nutricionistička firma. Ili kako ova naša Veležova djeca puše i loču iz noći u noć. Tu su od već ranije činjenice da smo doveli igrače koji su skloni povredama recimo Ante Hrkač je igrač sklon povredama, iako je beton stoper, ili činjenica da nam prvi napadač i zvijezda tima ne bi prošao ljekarski nigdje drugo u ozbiljnijem klubu. Mislio sam da ovaj feja pravi sistem, ali koraci njegovi ili kluba govore da tu nema sistema i da je daleko to sve od jednog ozbiljnog pristupa problematici i riješavanju anomalija da bi postao zdrav kolektiv. Ako se ne bude 6 bodova u ove dvije uvodne utakmice to je veliki neuspjeh koji se ne može opravdati onim frazama tek je prvenstveno počelo puno je bodova u igri, vrućima sparina, danas igra svako lopte itd.mozak je napisao/la: ↑23 jul 2023, 13:59Po meni, jedna sasvim očekivana predstava sinoć.
Neatraktivan protivnik i poslijednja utakmica pred početak prvenstva. Možda je Feja tražio maximalno zalaganje ali predpostavljam da su se igrači čuvali. Dolazi nam nepoznat protivnik i nadamo se da će podleć atmosferi premijerligaške utakmice.
Mi imamo dosta jaču ekipu ove sezone i jedini problem je što svi igrači nisu spremni za sami start prvenstva.
Očekujem da ćemo negdje u 4-5 kolu biti dosta jači nego recimo u prva dva kola.
Teško je prognozirati u kakvom sastavu ćemo igrati, jer me buni i sama postava igre. Izgleda da i Feja kalkuliše. Predpostavljam da ga je strah kiksa na samom startu pa proba sa trojicom pozadi što se meni ne sviđa nimalo.
Ja očekujem ovaj sastav:
..........................Hadžikić............................
Oreć..........Hrkać.........Mahmić.......Šturm
...............Mlinarić.......Halilović
Kranjc.............Vehabović.........Anđušić...
............................Džafić.............................
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Dan te yebo, sezona 2023/2024 a mi guramo Vehabovica u prvih 11, van svake pameti. Daj jos Zvonica pozadi i vratite Dejanovica pa da nastavimo gdje smo stali.
-
- Kontakt:
Je li Halil podigao imalo formu, ono lani je monstruozno bilo.
Ti si naša ljubav jedina!
MostarskiSin je napisao/la: ↑23 jul 2023, 14:39Dan te yebo, sezona 2023/2024 a mi guramo Vehabovica u prvih 11, van svake pameti. Daj jos Zvonica pozadi i vratite Dejanovica pa da nastavimo gdje smo stali.

Prses

Ja očekujem sredinu tabele…
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ko bi rekao da će Edo jedini ostati od te Ibrine ekipe.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 jul 2023, 14:39Dan te yebo, sezona 2023/2024 a mi guramo Vehabovica u prvih 11, van svake pameti. Daj jos Zvonica pozadi i vratite Dejanovica pa da nastavimo gdje smo stali.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Sastav protiv Igmana (2018-19)
Adnan Bobić - GOŠK Gabela
Dario Ferreyra - Bez kluba (Tuzla City)
Denis Zvonić - Velež Mostar
Elmir Kuduzović - Retired
Mehmed Cosic - Kolubara
Samir Zeljkovic - FK Sarajevo
Melvin Osmic - ASK Klagenfurt
Haris Ovcina - Željezničar
Edo Vehabovic - Velež Mostar
Brandao De Souza - Prudente-SP
Nusmir Fajic - Bosanska Otoka
Uira Marques - Sol De Mayo
Obren Cvijanovic - Bez kluba (Borac BL)
Valmir Berisha - Bez kluba (Minaur)
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
In Vehabovic we trust 

Peco - Sikalo - Vehabovic
Prses - Zvonic

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nisam napisao koga želim već realno šta očekujem.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 jul 2023, 14:39Dan te yebo, sezona 2023/2024 a mi guramo Vehabovica u prvih 11, van svake pameti. Daj jos Zvonica pozadi i vratite Dejanovica pa da nastavimo gdje smo stali.
Edo je na početku drugog djela sezone bio naš najbolji igrač, i igrao je na više pozicija. Lično mislim da mu najbolje leži pozicija blizu napada, jer je u odbrani sklon greškama.
Ne znam koga bi ti stavio, ali je on vrlo izgledna opcija.
Mislim da je jedina nedoumica oko veznog reda gdje mi je najsigurniji Mlinarić. Jedan od trojice: Halilović-Šikalo-Vehabović će otpasti.
Vukčević nije dovoljno uigran, a nisu još spremni Pršeš i Hasanović. Kada svi budu u konkurenciji za utakmicu, tada možemo diskutovati o stavljanju Vehabovića u prvi sastav. Ovako želiš da ispadneš pametan a evo ti nađi rješenje u trenutnoj situaciji.
Isto tako, Haskić je neprikosnoven u napadu, ali sumnjam da je spreman za prvi sastav. Očekujem ga u nastavku da odigra pola sata.
Usput, mislim da je ovaj sastav igrao u pobjedi nad Igmanom od 4:0, stim da je već u 2 min umjesto Haskića ušao Džafić. Hrkać nije igrao zbog lakše povrede.
.........................Hadžikić...................
Oreć..........Zvonić.......Mahmić........Šturm
...............Mlinarić..........Šikalo
Kranjc..............Vehabović..........Anđušić
............................Džafić..........................
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Ja nisam sinoć bio na utakmici iskreno,pročitao ovih par komentara ja kontao ubili nas oni nismo golu prišli.
Pogledam sad ovaj sažetak imali sigurno deset prilika,stativa,fini golovi i akcije oni dva šuta prema našem.
Transfermarkt izbrisao Yaroslava?
Pogledam sad ovaj sažetak imali sigurno deset prilika,stativa,fini golovi i akcije oni dva šuta prema našem.
Transfermarkt izbrisao Yaroslava?

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Pa evo svi se kunu u Leaija, ubijedjeni da je nasa zlatka koka, prosao je pripreme s ekipom pa zasto onda Andjusica ne staviti na njegovu prirodnu poziciju a Leaija na krilo?mozak je napisao/la: ↑23 jul 2023, 15:23Nisam napisao koga želim već realno šta očekujem.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 jul 2023, 14:39Dan te yebo, sezona 2023/2024 a mi guramo Vehabovica u prvih 11, van svake pameti. Daj jos Zvonica pozadi i vratite Dejanovica pa da nastavimo gdje smo stali.
Edo je na početku drugog djela sezone bio naš najbolji igrač, i igrao je na više pozicija. Lično mislim da mu najbolje leži pozicija blizu napada, jer je u odbrani sklon greškama.
Mislim da je jedina nedoumica oko veznog reda gdje mi je najsigurniji Mlinarić. Jedan od trojice: Halilović-Šikalo-Vehabović će otpasti.
Vukčević nije dovoljno uigran, a nisu još spremni Pršeš i Hasanović. Kada svi budu u konkurenciji za utakmicu, tada možemo diskutovati o stavljanju Vehabovića u prvi sastav. Ovako želiš da ispadneš pametan a evo ti nađi rješenje u trenutnoj situaciji.
Isto tako, Haskić je neprikosnoven u napadu, ali sumnjam da je spreman za prvi sastav. Očekujem ga u nastavku da odigra pola sata.
Usput, mislim da je ovaj sastav igrao u pobjedi nad Igmanom od 4:0, stim da je već u 2 min umjesto Haskića ušao Džafić. Hrkać nije igrao zbog lakše povrede.
Zna li se koliko sklekova more mali napravit?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
I Mostarske kiše kao da su stale
Mislim da je Leaijev problem loša igra i postavljanje u defanzivnim zadacima. Ne znam da li je napredovao u tom segmentu ali mislim da mu je to jedina prepreka da bude u prvom sastavu.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 jul 2023, 15:41Pa evo svi se kunu u Leaija, ubijedjeni da je nasa zlatka koka, prosao je pripreme s ekipom pa zasto onda Andjusica ne staviti na njegovu prirodnu poziciju a Leaija na krilo?mozak je napisao/la: ↑23 jul 2023, 15:23Nisam napisao koga želim već realno šta očekujem.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 jul 2023, 14:39Dan te yebo, sezona 2023/2024 a mi guramo Vehabovica u prvih 11, van svake pameti. Daj jos Zvonica pozadi i vratite Dejanovica pa da nastavimo gdje smo stali.
Još je mlad tako da ima vremena. Svojevremeno je i Brandao imao isti problem.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Espiritosanto je napisao/la: ↑23 jul 2023, 15:46Sve

Nece kaze babo mali nidje vec u minkenski Bajern.
Na dobrom je putu.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
- Kontakt:
Jbg nije isto radit sklekove na mostarskom i minkenskom asfaltu

Jes, al tamo te poslije skleka ceka paulaner, a ovdje mostarsko.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 15:53Jbg nije isto radit sklekove na mostarskom i minkenskom asfaltu![]()
19V22
@juznibosanacCernica22 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 15:56Jes, al tamo te poslije skleka ceka paulaner, a ovdje mostarsko.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 15:53Jbg nije isto radit sklekove na mostarskom i minkenskom asfaltu![]()
Tobeyarabi

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Raspali Edo Vehabovic, samo cu to reci..
(Finale kupa)
(Finale kupa)
Raspali Edo je eurogolom protiv Mladosti odveo Velež u Evropu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.