Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Formula 1
Toto Wollf nakon Q1 lupao sakama od stol pa svrsio nakon Q3 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Lijepo što će se omjer pobjeda i pole pozicija dodatno popraviti za Maxa, da hoće još koji put bir drugi u kvalama a pobijediti na kraju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Još je ljepše sto nije ni u horizontu velikana ovog sporta, kako harizmom tako vozačkim umijećemBosniaBoston je napisao/la: ↑22 jul 2023, 18:14Lijepo što će se omjer pobjeda i pole pozicija dodatno popraviti za Maxa, da hoće još koji put bir drugi u kvalama a pobijediti na kraju
-
- Kontakt:
Eto nek je harizmatican Lewis "best crowd in the world" HamiltonRivaldinho je napisao/la: ↑22 jul 2023, 18:47Još je ljepše sto nije ni u horizontu velikana ovog sporta, kako harizmom tako vozačkim umijećemBosniaBoston je napisao/la: ↑22 jul 2023, 18:14Lijepo što će se omjer pobjeda i pole pozicija dodatno popraviti za Maxa, da hoće još koji put bir drugi u kvalama a pobijediti na kraju![]()

- Donnie Darko
- Kontakt:
jest ferari dvije sedmice pa su ih uhvatili da varajuAshburtonG je napisao/la: ↑22 jul 2023, 17:57McLaren biljezi strasan napredak. Bukvalno su uzeli najbolje od Mercedesa (motor) i bavili se kopiranjem aerodinamike od Astona i RB. Ne znam da li je u zadnjih 15ak godina ijedna ekipa napravila ovakav napredak tokom sezone. Ljudi su bukvalno bili sesta ili sedma ekipa u prvim trkama, a evo sad su ispred Ferrarija i Astona, pa cak i Mercedesa ako gledamo Silverstone, a i ovdje su bili unutar desetinke.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ja baRivaldinho je napisao/la: ↑22 jul 2023, 18:47Još je ljepše sto nije ni u horizontu velikana ovog sporta, kako harizmom tako vozačkim umijećemBosniaBoston je napisao/la: ↑22 jul 2023, 18:14Lijepo što će se omjer pobjeda i pole pozicija dodatno popraviti za Maxa, da hoće još koji put bir drugi u kvalama a pobijediti na kraju![]()
#Punoljetstvo
Link za danas? Hvala
Promjenom komponenti guma ocito su najvise oni profitirali, tu su i ostali ali Mclaren i Mercedes daleko najvise.Najvise je izgubio AM pa RB(ne previse ali jeste jer je ocito da su se ostali primakli)AshburtonG je napisao/la: ↑22 jul 2023, 17:57McLaren biljezi strasan napredak. Bukvalno su uzeli najbolje od Mercedesa (motor) i bavili se kopiranjem aerodinamike od Astona i RB. Ne znam da li je u zadnjih 15ak godina ijedna ekipa napravila ovakav napredak tokom sezone. Ljudi su bukvalno bili sesta ili sedma ekipa u prvim trkama, a evo sad su ispred Ferrarija i Astona, pa cak i Mercedesa ako gledamo Silverstone, a i ovdje su bili unutar desetinke.
I ta promjena nije logy ali eto barem je zanimljivo.Bas losa sreca za AM djeluju presporo i ne vidim nacin da se oporave/prilagode.
-
- Kontakt:
Smijurija je da su u pola sezone mijenjali gume kako bi se ovi što su im se gume prebrzo trošile primakli. Na taj način su zeznuli Aston Martin koji je bio odličan sa potrošnjom guma, i RB je izgubio definitivno, ne puno ali jeste.JoeBleck je napisao/la: ↑23 jul 2023, 12:49Promjenom komponenti guma ocito su najvise oni profitirali, tu su i ostali ali Mclaren i Mercedes daleko najvise.Najvise je izgubio AM pa RB(ne previse ali jeste jer je ocito da su se ostali primakli)
I ta promjena nije logy ali eto barem je zanimljivo.Bas losa sreca za AM djeluju presporo i ne vidim nacin da se oporave/prilagode.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Možda su dobili na soft gumama, RedBul je sekundu brži na midijumu u odnosu na Mercedes, o tempu za utrku da ne pričam, preko pola sekundeJoeBleck je napisao/la: ↑23 jul 2023, 12:49Promjenom komponenti guma ocito su najvise oni profitirali, tu su i ostali ali Mclaren i Mercedes daleko najvise.Najvise je izgubio AM pa RB(ne previse ali jeste jer je ocito da su se ostali primakli)AshburtonG je napisao/la: ↑22 jul 2023, 17:57McLaren biljezi strasan napredak. Bukvalno su uzeli najbolje od Mercedesa (motor) i bavili se kopiranjem aerodinamike od Astona i RB. Ne znam da li je u zadnjih 15ak godina ijedna ekipa napravila ovakav napredak tokom sezone. Ljudi su bukvalno bili sesta ili sedma ekipa u prvim trkama, a evo sad su ispred Ferrarija i Astona, pa cak i Mercedesa ako gledamo Silverstone, a i ovdje su bili unutar desetinke.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
GOATŠTAPEN SINERivaldinho je napisao/la: ↑22 jul 2023, 18:47Još je ljepše sto nije ni u horizontu velikana ovog sporta, kako harizmom tako vozačkim umijećemBosniaBoston je napisao/la: ↑22 jul 2023, 18:14Lijepo što će se omjer pobjeda i pole pozicija dodatno popraviti za Maxa, da hoće još koji put bir drugi u kvalama a pobijediti na kraju![]()
MANIJACI JUG 1987
Link please 
- GrimReaper
- Kontakt:
Ako imate SportKlub mozete tamo gledati.
A sad "Lights out, and away we go"
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
- akisarajevo92
- Kontakt:
steta, desila se najgora moguca stvar za utrku a to je da Max povede
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ugasiše ga ko opušak
#Punoljetstvo
Ima li neko link
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakav brainfart Hamiltona. Usao duh Vettela u njega.
Ma nemamo, zato i pitamo za linkGrimReaper je napisao/la: ↑23 jul 2023, 15:02Ako imate SportKlub mozete tamo gledati.
Al kako je glupo kad na startu 2. ima unutrašnju stranu krivine. U suštini pol pozicija ti ništa ne znači.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.