NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Definitivno lijevi bek fali. Honda van forme skroz.
Durmo
Piljug-Hora-Vardo-Sivac
---skols-zuna
Karalic-Ali-Saric
----Bronja----
Ja bi ovako nesto protiv SIbenika
Durmo
Piljug-Hora-Vardo-Sivac
---skols-zuna
Karalic-Ali-Saric
----Bronja----
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Zaboravljate Hrelju koji igra baš poziciju na toj lijevoj strani, lijevi bek i lijevo krilo. Pitanje je samo hoće li biti spreman za Olovo.prisonbreak je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:10Definitivno lijevi bek fali. Honda van forme skroz.
Durmo
Piljug-Hora-Vardo-Sivac
---skols-zuna
Karalic-Ali-Saric
----Bronja----
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Katastrofa danas ljudi nas raznjeli 2 precke i 2 stative mi jedva na silu do gola , patnja.
Honda klupa momentalno,Durmis pokazuje znake zivota
Odbrana katastrofa najgori danas Isakovic i Honda cak je i Duvnjak kritikovao Isakovica kod aut linije.Sivac ispod svog nivoa al desi se
Sredina onako polosa Vardo Mehic nista na trenutkenijedan nije za prve postave (da je igrao Zuna nislim da bi bili 50% jaci ) Ali malo ga ubili na pocetku pa je malo bio oprezniji ali solidan.
Karalic nije lose ali mora i moze bolje.
Saric onako nije kao protiv Kikaca ali solidno.
Bronja dobar vidi se da se bori i da ima taj njuh i eksplozivnost ima damu .
Ljudi bili bolji fizicki takticki i tehnicki mozda ce neko reci prekriticno ali tako je danas bilo.
Najvise me danas zabolilo sto nije bilo ni borbeno,kao da je Rudar igrao kuci bolje se trudili nego nasi.
OVAKO SE NE PRIDOBIJA PUBLIKA NIJE PROBLEM NI IZGUBIT ALI DANAS ZALAGANJE NIJE BILO NA NIVOU
Odbrana katastrofa najgori danas Isakovic i Honda cak je i Duvnjak kritikovao Isakovica kod aut linije.Sivac ispod svog nivoa al desi se
Sredina onako polosa Vardo Mehic nista na trenutkenijedan nije za prve postave (da je igrao Zuna nislim da bi bili 50% jaci ) Ali malo ga ubili na pocetku pa je malo bio oprezniji ali solidan.
Ljudi bili bolji fizicki takticki i tehnicki mozda ce neko reci prekriticno ali tako je danas bilo.
Najvise me danas zabolilo sto nije bilo ni borbeno,kao da je Rudar igrao kuci bolje se trudili nego nasi.
OVAKO SE NE PRIDOBIJA PUBLIKA NIJE PROBLEM NI IZGUBIT ALI DANAS ZALAGANJE NIJE BILO NA NIVOU
- sagitarius
- Kontakt:
Sto se tice prvog poluvremena, dosta gresaka nase odbrane, gdje su olahko ispadali, tako da je Kakanj imao prvi priliku gdje njihov igrac izlazi jedan na jedan sa Durmo, koji dobro brani, kasnije su imali 3-4 dobre sanse kakanjci gdje pogadjaju, precku i stativu (ja mislim da je stativa bila ili opet precka).Imali smo i mi na trenutke fine “akcije” i sama kontra kod naseg gola je bila dobra, gdje Hamza dobro suta (kao sto se na videu moze vidjeti)…avenija je napisao/la: ↑22 jul 2023, 20:14Može li izvještaj za nas koji nismo trenutno tu..sagitarius je napisao/la: ↑22 jul 2023, 19:59Bolje drugo poluvrijeme!Al kad skontas da protivnicki kapiten dobije najvece ovacije, znas koliko je sati…
Bilo ko, ako mozes ti ili neko objektivan poput @zamorana?
Djaba moram na Šibenik doći da vidim uzivo o čemu se radi, ima li kvaliteta.
Najvise me zanima ima li iko da je preuzeo ulogu Arežine to jest najbitniju poziciju kreativca od kojeg zavisi igra cijelog tima?
U drugom poluvremenu, mijenja se citava postava gdje bukvalno sredinu drzi Zuna, sa maestralnom kontrolom lopte.Igra je bolja bila, vecinom se preko Durmisa islo po lijevo strani, zao mi je sto je Talha igrao onako malo, vidi se da momak zna igrati.. uglavnom to je to, nema se sta puno vise napisati, kao sto sam rekao, kapiten Kaknja najveci aplauz pokupio, to sve govori, momak ubi s loptom, ima prodore, viziju, bas playmaker…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
Definitivno prekritično ja ne znam jesmo li mi gledali istu utakmicu?!convict35 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:31Katastrofa danas ljudi nas raznjeli 2 precke i 2 stative mi jedva na silu do gola , patnja.
U prvom poluvremenu totalna kontrola utakmice gdje su na naše 3 greške oni napravili 3 prilike.
Ja se ne brinem nimalo samo se iskreno nadam da će Duvnjak u subotu izvesti najjaču ekipu pa da vidimo na ćemu smo. Ovo mijenjanje po 11 igrača u pripremama mislim da nas neće nićemu dovesti.
Kakva bolan kontrola utakmice ljudi nam kako su htjeli dolazili u prilike, bolju kontrolu loptePonosniSmogovci je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:00Definitivno prekritično ja ne znam jesmo li mi gledali istu utakmicu?!convict35 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:31Katastrofa danas ljudi nas raznjeli 2 precke i 2 stative mi jedva na silu do gola , patnja.
U prvom poluvremenu totalna kontrola utakmice gdje su na naše 3 greške oni napravili 3 prilike.
Ja se ne brinem nimalo samo se iskreno nadam da će Duvnjak u subotu izvesti najjaču ekipu pa da vidimo na ćemu smo. Ovo mijenjanje po 11 igrača u pripremama mislim da nas neće nićemu dovesti.

Ljudi su imali 6% prilika u prvom poluvremenu plus go.
Kad odigraju dobro treba pohvalit ali ovo juce pa i protiv Kikaca nije bilo za pohvalit
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
PRIJATELJSKA utakmica. Poenta i jeste probati sve opcije i sve igrace. Drugo, noge teske. Trece, los teren. Cetvrto, vrijeme. Peto, doveli smo 8 novih igraca, treba vremena da se uklope sa saigracima.
Celik!3,2,2.
Slažem se s tobom AllGuns, ali isto tako treba imati na umu da su preostale još samo dvije prijateljske utakmice do početka sezone, dakle još samo dvije utakmice da se ekipa (onih prvih XI) uigra do prvenstva (Šibenik i Laktaši), osim ukoliko ne uleti i neka srijeda.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 jul 2023, 12:54PRIJATELJSKA utakmica. Poenta i jeste probati sve opcije i sve igrace. Drugo, noge teske. Trece, los teren. Cetvrto, vrijeme. Peto, doveli smo 8 novih igraca, treba vremena da se uklope sa saigracima.
Zanimljivo mi je da nismo odigrali nijednu gostujuću pripremnu utakmicu također.

Koliko se sjecam bilo je planirano igrati i protiv BSK-a (BL) za vrijeme boravka na Kupresu. Sad, posto je taj boravak prolongiran, vjerovatno od utakmice nema nista.laudrop je napisao/la: ↑23 jul 2023, 12:59Slažem se s tobom AllGuns, ali isto tako treba imati na umu da su preostale još samo dvije prijateljske utakmice do početka sezone, dakle još samo dvije utakmice da se ekipa (onih prvih XI) uigra do prvenstva (Šibenik i Laktaši), osim ukoliko ne uleti i neka srijeda.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 jul 2023, 12:54PRIJATELJSKA utakmica. Poenta i jeste probati sve opcije i sve igrace. Drugo, noge teske. Trece, los teren. Cetvrto, vrijeme. Peto, doveli smo 8 novih igraca, treba vremena da se uklope sa saigracima.
Zanimljivo mi je da nismo odigrali nijednu gostujuću pripremnu utakmicu također.![]()
Sta je sa Karicem ? Povrijedio se poceo trenirat pa opet ga nigdje...
Jučer sam na tribinama čuo da će zbog povrede koljena na treningu odusustvovati 3 mjeseca s terena. Vjerovatno je to to od njega što se tiče fudbalske karijere, ako je istina to...
Napravite hajp za Šibenik, vidite da možda dođu i njihovi navijači
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa i sa prvih 11, ove utakmice nista ne znace. Koliko igraca briljira u prijateljskim, pa ih nigdje nema u sezoni.laudrop je napisao/la: ↑23 jul 2023, 12:59Slažem se s tobom AllGuns, ali isto tako treba imati na umu da su preostale još samo dvije prijateljske utakmice do početka sezone, dakle još samo dvije utakmice da se ekipa (onih prvih XI) uigra do prvenstva (Šibenik i Laktaši), osim ukoliko ne uleti i neka srijeda.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 jul 2023, 12:54PRIJATELJSKA utakmica. Poenta i jeste probati sve opcije i sve igrace. Drugo, noge teske. Trece, los teren. Cetvrto, vrijeme. Peto, doveli smo 8 novih igraca, treba vremena da se uklope sa saigracima.
Zanimljivo mi je da nismo odigrali nijednu gostujuću pripremnu utakmicu također.![]()
Celik!3,2,2.
Ostati bez Sijerkica Kolica i Karica a dovesti samo jednog juniora u napad bez seniorskog staža je za mene do sada najhrabrija odluka kluba i stručnog staba.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Imate li još neki prijedlog za anketu prije početka sezone ili da idemo sa očekivanim plasmanom?
Ono što mi je interesantno, da se raspoloženje donekle promjenilo od prošle ankete.
Da možete da mijenjate glas, kako bi ste sada glasali u anketi o zadovoljstvu prijelaznim rokom?
Ono što mi je interesantno, da se raspoloženje donekle promjenilo od prošle ankete.
Da možete da mijenjate glas, kako bi ste sada glasali u anketi o zadovoljstvu prijelaznim rokom?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ja sam nakon dovodjenja neki igraca i opste situacije ocekivao da cemo biti u vrhu neko 3-4 mjesto. Nakon utakmice sa Kikacima, a i jucer sa Ruradom, dobro je ako budemo na sredini tabele.
Ja i dalje vjerujem u ove momke i trenere. Rano je još predviđati bilo što. Nije izgledalo lijepo ali mislim da će protiv Šibenika to biti dosta bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.