FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I ja sam odmah poslije utakmice kritikovao Amoaha. Nisam zadovoljan njegovom igrom u ovom dvomeču protiv Dinama, ne samo zbog promašaja, mada se i oni ne smiju zanemariti, tri zicera je čovjek promašio.
Ne sviđa mi se što carini loptu, par puta je mogao odmah dodati i ubrzati tranziciju prema naprijed. Svaki put kad je to uradio bili smo opasni, kao kod drugog gola gdje je on uradio najveći posao onom loptom za Jašarevića.
Govor tijela je drugačiji, kao da se malo uskofrčio pa glumi igrača. S tim da treba napomenuti da je drugu utakmicu igrao na neprirodnoj poziciji.
Momak ima 21 godinu i ne vidim problem ako ga neko kritikuje, neće to umanjiti činjenicu da je jedini igrač kojeg imamo u izlogu i koji bi mogao donijeti ozbiljan novac u klub.
U ovom trenutku je najvažnije produžiti ugovor sa njim da nam se ne ponove Santos i Hodžić.
Ne sviđa mi se što carini loptu, par puta je mogao odmah dodati i ubrzati tranziciju prema naprijed. Svaki put kad je to uradio bili smo opasni, kao kod drugog gola gdje je on uradio najveći posao onom loptom za Jašarevića.
Govor tijela je drugačiji, kao da se malo uskofrčio pa glumi igrača. S tim da treba napomenuti da je drugu utakmicu igrao na neprirodnoj poziciji.
Momak ima 21 godinu i ne vidim problem ako ga neko kritikuje, neće to umanjiti činjenicu da je jedini igrač kojeg imamo u izlogu i koji bi mogao donijeti ozbiljan novac u klub.
U ovom trenutku je najvažnije produžiti ugovor sa njim da nam se ne ponove Santos i Hodžić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Da li će biti izvještaj na 1921tv?
Cijena karata opravdana!
SVI NA GRBAVICU!
VOLIM TE ŽELJO

Cijena karata opravdana!
SVI NA GRBAVICU!
VOLIM TE ŽELJO
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
-
- Kontakt:
Nece biti izvjestaja ekipa 1921.tv nije putovala u Baku.
Jos malo pa vrijeme krenuti po kartu, danas ce red biti do Robota
Jos malo pa vrijeme krenuti po kartu, danas ce red biti do Robota
-
- Kontakt:
Nevjerovatni smo 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Ma jok, ovaj mali mafijas s temeMrAmarOsim je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:54Ako je ovo bilo meni upućeno slušaj vamo, ako treba mogu ti poslati proteklih sezona sve domaće na kojima sam bio, a nije vrlodobar, nego vanserijski broj, a ako ti i to ne bude dovoljno mogu slati i sve na kojima sam bio sa starim, kao i one na kojima je stari bio dok mene nije bilo ni u planu, a vrlo moguće ni tebe.AlijagaPetkim je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:35Joj kad se ovi derbi navijaci upale da.idu na utakmice pa vade izvode...
Kako je dobra atmosfera u i oko kluba opet...ove slike sa ulica ispred stadiona su nesto prelijepo...moramo samo ovu atmosferu iz europskih utakmica prenjeti i naredni vikend protiv Igmana...klub mora ovo jos bolje iskoristiti,ovaj hajc za prodaju sezonskih i novo uclanjenje bar ovi ljudi sto su disli iz diaspore...idemo sigurno napuniti u cetvrtak Grbavicu,a isto tako ocekujem bar 10 hiljada i protiv Igmana.Jako bitna i ta utakmica da startamo dobro i da ovu atmosferu prenesemo i u PL...
- kontrasviju
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kad bi nas malo i Bog jos pogledao sutra u zdrijebu za trece pretkolo....naravno da budemo na nivou u ove dvije utakmice sad ko sto smo bili u Baku...u sto iskreno ne sumnjam...hajde Bekrija izvuci nam neko ultra giga pojacanje da sa ovom atmosferom zapalimo ponovo grad....
Valjda odgodimo Igman.segasega1 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:35Kako je dobra atmosfera u i oko kluba opet...ove slike sa ulica ispred stadiona su nesto prelijepo...moramo samo ovu atmosferu iz europskih utakmica prenjeti i naredni vikend protiv Igmana...klub mora ovo jos bolje iskoristiti,ovaj hajc za prodaju sezonskih i novo uclanjenje bar ovi ljudi sto su disli iz diaspore...idemo sigurno napuniti u cetvrtak Grbavicu,a isto tako ocekujem bar 10 hiljada i protiv Igmana.Jako bitna i ta utakmica da startamo dobro i da ovu atmosferu prenesemo i u PL...
Jeste da je lijepo vidjeti da je ovakvo interesovanje, gužva i sve, ali stvarno je sramota da ne možemo bolje organizirati prodaju.
Nadam se da nećemo. Igman je na pripremama bio preloš, sad je idealno vrijeme da igramo sa njima. Grbavica bi bila puna u ovoj euforiji, a imamo dovoljno igrača da izmiksamo sastav.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako je moguce da uvjek kod nas neko nade manu za sve...pa srug sta fali malo stajati nedeljaje nigdje se ne zuri sta dva gore dole....a i da nije ove guzve nebi portali mogli sta pisati...mocno je ovo kad se uslika i objavi.KapitenK je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:52Valjda odgodimo Igman.segasega1 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:35Kako je dobra atmosfera u i oko kluba opet...ove slike sa ulica ispred stadiona su nesto prelijepo...moramo samo ovu atmosferu iz europskih utakmica prenjeti i naredni vikend protiv Igmana...klub mora ovo jos bolje iskoristiti,ovaj hajc za prodaju sezonskih i novo uclanjenje bar ovi ljudi sto su disli iz diaspore...idemo sigurno napuniti u cetvrtak Grbavicu,a isto tako ocekujem bar 10 hiljada i protiv Igmana.Jako bitna i ta utakmica da startamo dobro i da ovu atmosferu prenesemo i u PL...
Jeste da je lijepo vidjeti da je ovakvo interesovanje, gužva i sve, ali stvarno je sramota da ne možemo bolje organizirati prodaju.
Slicnog sam misljenja, ali mislim da je vec odluceno i da cemo odgoditi
- dubioza144
- Kontakt:
Pa zar nije bilo pametnije odgodit drugo kolo u doboju
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sve cemo odgadjati, zrinjski je odlozio pet kola prosle godine, ako prodjemo nek se ostali prilagodjavaju, i mi smo se prilagodjavalidubioza144 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:10Pa zar nije bilo pametnije odgodit drugo kolo u doboju
Misljenja sam da treba Slogu odgoditi,ali Igman ne bi..jer idramo kuci i sigurno bi nakon ovoga napunili Grbavicu jos ako bude dobar rezultat u cetvrtak u sta ne sumnjam
Hajde jos ova sezona i sve i nekako, ali stvarno mora klub vise postovati navijace i naci bolji sistem prodaje i organizacije od ovoga trenutnog. Ovo nije u redu ovako
Ma nema tu puno pametovanja, online prodaja kao svaki normalan klub. Uneseš broj članske i otvori ti se portal za ulaznice, kad to prođe, pustiš u slobodnu prodaju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, TefalTava i 9 gostiju.