Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 mar 2011, 18:23

Cartman je napisao/la:Ma pravo korektno covjeka namjerno povrijedit, onda se bunit sudiji, i onda se kao izvinut. Ja ga ne bi pustio u svlacioicu. Djubre pokvareno uvijek bio i ostao.
U koga se mi Scouseri uzdamo godinama...

To boldirano tvrdim za Nevillea.
You'll never walk alone.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 06 mar 2011, 18:27

Cartman je napisao/la:Ma pravo korektno covjeka namjerno povrijedit, onda se bunit sudiji, i onda se kao izvinut. Ja ga ne bi pustio u svlacioicu. Djubre pokvareno uvijek bio i ostao.
Isti je bio i Roy, samo sto je on to radio na ljepsi nacin :D

Ima li kakvih informacija o Naniju, ono izgleda pravo **** :shock:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 mar 2011, 18:38

Navijači Arsenala suosjećaju s vama u vezi Nanijeve povrede. :? Iako ga stvarno ne podnosim tako nešto ne zaslužuje ama baš niko u svijetu fudbala osim možda Denilsona. I dalje ste favoriti broj 1 za uzimanje titule ali kako Thunderstruck reče ne bi bilo nezasluženo i da ju na kraju svega ispustite.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 06 mar 2011, 18:42

A club spokeswoman confirmed on Sunday afternoon that the Portuguese winger suffered a "very deep gash" in his ft leg after Jamie Carragher's challenge shortly before half-time.

Ujutro ćemo znati tačno o čemu se radi :|
Zadnja izmjena: Thunderstruck, dana/u 06 mar 2011, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2011, 18:43

Razbi vas Liverpool sasvim zasluženo...vezni red živa katastrofa nikakve ogranizacije a odbrana da Bog mili sačuva znam nisu igrali Vidić Ferdinand ali to nije opravdanje da Suarez radi dar mar u 16cu...biće zanimljivo do kraja u svakom slučaju...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 mar 2011, 18:57

Šta reći, prva misao nakon utakmice mi je bila da će ove godine biti situacija da titulu neće osvojiti ko bude bolji, nego da će je izgubiti onaj ko bude gori. Ovaj naš jad i jučerašnji remi Arsenala mi daju puno pravo da ovo mislim. U nekoj drugoj situaciji rekao bih da šanse imaju i City i Chelsea, ali pošto i ove dvije ekipe jedva čekaju da kiksaju gdje bilo, onda čisto sumnjam da će se to desiti. @Valencia je djelimično u pravu, United je poprilično ološio u zadnje vrijeme, ali ne samo United, to važi za sve timove u vrhu PL. Međutim, isto tako treba reći da su se i ostali klubovi poboljšali i da poprilično balansiraju, za razliku od prethodnih nekoliko sezona. Naravno, teško da se može biti lošiji od onog perioda 2004-2006, ono je bilo dno dna. Stoga nemam šta prigovoriti SAF-u, jednostavno čovjek i dalje pravi igrače i neće da uzima gotove, ako je tako radio 25 godina i sad će, uostalom da gotovi igrači ne garantuju ništa najbolje se vidi na primjeru Cityja i Reala. Ono što bih mu ja savjetovao jeste to da pod hitno prestane praviti igrača od Browna jer je to nemoguće, a ovaj je uostalom ostario. Takođe bih mu savjetovao da se okani Evansa, iako ovdje nije igrao, on je svoje pokazao. Carrick je limitiran igrač i ne može bolje. Dakle, neke treba halalit i počet pravit nove, moje je skormno mišljenje.
Gostujući teren. Dakle mi ove sezone igramo kao Travnik, samo kod kuće igramo, a u gostima nit pobjeđujemo nit igramo fudbal, jadno. Radije bih da igramo protiv Barcelone na OT-u nego protiv Leotara na Policama. Da li se mi svjesno branimo ili smo stalno stjerani jer smo slabi to je pitanje. Ne valja pa hajd.
Shodno ovome, pošto slijedeću igramo protiv Boltona na Piroti, očekujem pobjedu bez po muke. A ni Arsenal u FA Kupu ne bi trebao biti veći problem, barem ne kao Wolvesi na njihovom terenu. Živila Pirota!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2011, 19:40

Evo klub sad bojkotuje sve medije. Ukljucujuci i MUTV.

Ok za ostale medije, ali mislim da su trebali dat intervju za TV kluba. Izgubili smo dvije ogromne utakmice, i sad nema nikakvog objasnjenja, nista. Treba se izac ispred medije i kad se gubi i kad se pobjedjuje. Isto tako ce sad pisat dosta negativnog o Unitedu i stavljat pritisak na sudije da nas nastavljaju yebat gdje god stignu.

Jedini izvor informacija je Riov twitter. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 mar 2011, 19:48

Cartman je napisao/la:Evo klub sad bojkotuje sve medije. Ukljucujuci i MUTV.

Ok za ostale medije, ali mislim da su trebali dat intervju za TV kluba. Izgubili smo dvije ogromne utakmice, i sad nema nikakvog objasnjenja, nista. Treba se izac ispred medije i kad se gubi i kad se pobjedjuje. Isto tako ce sad pisat dosta negativnog o Unitedu i stavljat pritisak na sudije da nas nastavljaju yebat gdje god stignu.

Jedini izvor informacija je Riov twitter. :D
Mislim da to uglavnom ima veze sa suđenjem, a današnji divljakluk nad Nanijem je prevršio sve mjere!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 06 mar 2011, 19:52

Cartman je napisao/la: Fletcher je ove sezone vrlo, vrlo los. Prije toga je imao nekoliko dobrih sezona, nista ekstra. Anderson mi je jedan od drazih igraca, ali mi ga je pun qurac vise. Nekad dobar, ali covjek ja mislim jos nije sastavio 3 dobre utakmice. Pa onda te silne povrede i price o tome kako festa ko Ronaldinho kad je povrijedjen. Vidio si koliko je imao kila viska na pocetku sezone. To je neprihvatljivo. Ja tvrdim da mi nemamo kvalitetnog veznog igraca ako je Scholes van forme.

Berbatov je najbolji strijelac lige. Sta vise hocete? Pa sto je Rooney nedodirljiv? Hernandez je pokazao protiv Chelsea da nije za ove velike utakmice. A danas je na primjer promasio ogromnu sansu na 2:0. I Berbatov je, ali on je ove sezone srusio Liverpool na OT prakticki sam. Chicharito je uz to po meni barem puno bolji kad udje sa klupe, nego kad igra od pocetka. Berbatov je jedini igrac Uniteda, uz Nania, koji moze nesto napravit sam. Moze otkljucat odbranu jednim potezom. Ali trenutno nema samopouzdanja. Kako ce i imat, kad ga Fergie stalno stavlja na klupu kad su najvaznije tekme. A Rooney igra ko Admir Rascic pola sezone, i opet igra bas svaku utakmicu od bilo kakvog znacaja.

Prokockali smo ogromnu prednost radi jada veznog reda i moronskih poteza pojedinih igraca. Uz to dodaj sudije, i imamo totalni kolaps u ekipi. Od zadnjih 5 u ligi smo izgubili 3. Sljedece dvije tekme su protiv Arsenala i Marseilla u kupovima. Hvala Bogu na svom. A Valenciju treba vratit sto prije. Moramo rizikovat, na zalost. Ili jos treba da gledamo Obertana?

Ovu ekipu treba dobro rascistit. Gibson, Carrick, Hargreaves, Owen, Obertan, Bebe, Diouf, Kuzsczak i Brown trebaju bit prvi na redu. Vidite koliko je to igraca, a koji je od njih kvalitetetan? Ali ono bas za Uniteda. Ne "solidan".
ma stari nema potrebe za time vjeruj Gibson definitivno van Berbatov ako je moguće ako ne neka ga onda Owen isto tako samo brojčano je prisutan u Unitedu ove ostale na posudbu a dovesti Pastore-a i još po 1 odbrambenog i napadača. Dalje da ne raspravljamo o Berbatovu očito da ti je on drag ili nešto slično pa si presubjektivan a Fletcher i Anderson po mom razmišljanju trebaju ostati jer su oni rješenje za defanzivni dio posla u veznom redu jedan uvijek bi trebao igrati a drugi biti mu zamjena.Ako iko od njih dvojice bude odlazio biće to Anderson mada sumnjam da će se to desiti dok je Ferguson tu i to je gotova stvar.Rooney je čovjek bez kojeg je United ''sakat'' i potpuno je druga ekipa bez njega za razliku od Berbatova a to je i zaslužio i golovima i igrom i pristupom tako da je bespotrebno o tome govoriti.Ovakav napad Rooney Berba nije ubitačan kako bi trebao biti čak šta više mislim da oni jedan drugom ''kradu'' golove jer kada Rooney igra sa njemu sličnim tipom napadača kao što je Tevez pa i Hernandez mnogo bolje to izgleda na terenu jedino rješenje bi bilo da se dovede neki golgeter kao što je Ruud bio a do tada trebaju ova 2-ca startati svaku tekmu kad je to moguće.
Cartman je napisao/la: Evo klub sad bojkotuje sve medije. Ukljucujuci i MUTV.
negdje sam pročitao da je Ferguson odbio davati izjave čak i MUTV-u ali nisam znao za ovo. :|
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 mar 2011, 19:53

Baja_Zvjerka je napisao/la:Jedina utjeha vecerasnjeg debakla mi lezi u pobjedama nad Marsejom na Old Trafordu i Arsenalom na Emiratima u skorijem periodu.. Ali opet necemo biti prvaci, iako cemo dobiti te 2 tekme.. Moramo prestati igrati kao pi*ketine najvece u gostima..
Dosta mi je vise O'shea, Fletcher, Gibson, Carrick, itd. Hocu istinske igrace koje cemo kupiti od para koje smo i zaradili prodajom..
Evo da se ponovim.. Opet mi je ovo utjeha..
Prelosi smo, prelosi.. Trebamo sredinu bolju, svaka cast Scholesu, Carricku, itd. ali oni su danas cesto ku*cine od igraca, Carrick je oduvijek, a Scholes van forme..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 mar 2011, 19:57

polga je napisao/la:slika

Evo kako je to izgledalo poslije starta :shock:

Ne mogu da vjerujem da se ovo na kraju desilo. Iako ga ne cijenim kao igraca, ni kao covjeka, ovo zaista ne volim da gledam, ma bilo koji igrac bio u pitanju.

Ipak, donekle korektno sa Carrine strane je cinjenica da je poslije utakmice otisao do Unitedove svlacionice kako bi se izvinio za ovaj start.
estakvirla, sta je ovo, nisam gledao citavu utakmicu, imali video da vidim, koji je ovo krkan uradio :evil:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 mar 2011, 19:57

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Jedina utjeha vecerasnjeg debakla mi lezi u pobjedama nad Marsejom na Old Trafordu i Arsenalom na Emiratima u skorijem periodu.. Ali opet necemo biti prvaci, iako cemo dobiti te 2 tekme.. Moramo prestati igrati kao pi*ketine najvece u gostima..
Dosta mi je vise O'shea, Fletcher, Gibson, Carrick, itd. Hocu istinske igrace koje cemo kupiti od para koje smo i zaradili prodajom..
Evo da se ponovim.. Opet mi je ovo utjeha..
Prelosi smo, prelosi.. Trebamo sredinu bolju, svaka cast Scholesu, Carricku, itd. ali oni su danas cesto ku*cine od igraca, Carrick je oduvijek, a Scholes van forme..
Istinski igrači ne garantuju rezultate, rezultate garantuju samo igrači koji igraju srcem za svoj tim. Pogledaj Manchester City! A ovo što si rekao za Scholesa tebi ide na dušu, a ja mislim da je ispod svakog intelektualnog i moralnog nivoa. Uostalom:

"Paul Scholes je najbolji veznjak kojeg sam vidio u zadnjih 20 godina. Pricao sam mnogo puta sa Xabijem o ovome i slozio je se sa mnom da je Scholes neprikosnoven.On moze odigrati zavrsni pas,moze pogoditi,veoma je jak nikada ne predaje loptu i uvijek je kod njega.Da igra u Spanij tu bi vrijedio jos vise,nego u Engleskoj."rekao je Xavi.

Stidi se!

Glory glory Man United!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2011, 20:04

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
polga je napisao/la:slika

Evo kako je to izgledalo poslije starta :shock:

Ne mogu da vjerujem da se ovo na kraju desilo. Iako ga ne cijenim kao igraca, ni kao covjeka, ovo zaista ne volim da gledam, ma bilo koji igrac bio u pitanju.

Ipak, donekle korektno sa Carrine strane je cinjenica da je poslije utakmice otisao do Unitedove svlacionice kako bi se izvinio za ovaj start.
estakvirla, sta je ovo, nisam gledao citavu utakmicu, imali video da vidim, koji je ovo krkan uradio :evil:
Pa poznati mesar Carragher. Igrac u duhu Liverpoola.

[youtube][/youtube]

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 mar 2011, 20:08

Mislim da se Rooney i Gigs trebaju izvinuti engleskoj javnosti zbog Caragherovog starta nad Nanijem... :lol:
Iskreno,tako je,zao mi je Nanija,iako bih radije da se bavio klikeranjem,al' jbg. svako moze danas igra fudbal...al' te se stvari dogadjaju Rooney protv W.Hama,Gigs Chelsea itn...sada evo red dosao na vas...nazalost ispastaju oni negrubi
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 06 mar 2011, 20:10

Ma Fergie sve bojkotuje. Nije htio ni za MUTV nakon utakmice dati izjavu, hebo ga miš, rekao bi sigurno nešto za Nanija. Ko će izdržati do ujutro :?

Samo najveća neznalica može reći da su Carrick i Scholes kur*ine od igrača, posebno "Carrick oduvijek" :lol:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2011, 20:12

Thunderstruck je napisao/la:Ma Fergie sve bojkotuje. Nije htio ni za MUTV nakon utakmice dati izjavu, hebo ga miš, rekao bi sigurno nešto za Nanija. Ko će izdržati do ujutro :?

Samo najveća neznalica može reći da su Carrick i Scholes kur*ine od igrača, posebno "Carrick oduvijek" :lol:
Scholesa nikad necu kritikovat, i Baja je se sigurno malo zaletio kad je to napisao, ali Carrick...Ma ne da mi se vise pisat o tom covjeku. Toliko me je iznerivirao u ovim zadnjim utakmicama da mi ga je preko glave. Kad sam vidio ono sto je napravio kod prvog gola, mislio sam da cu bacit daljinski na ekran.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 06 mar 2011, 20:20

Thunderstruck je napisao/la:Ma Fergie sve bojkotuje. Nije htio ni za MUTV nakon utakmice dati izjavu, hebo ga miš, rekao bi sigurno nešto za Nanija. Ko će izdržati do ujutro :?
Sta bi rekao? Jednostavno zna sta ce ga pitati. Sigurno prvo pitanje nece biti: "Kakvo je vase misljenje o utakmici?", nego ce biti "Je li ono bio crveni karton?" Sta onda? Da kaze kako je sve bilo cisto i da je onaj bivol nepravedno dobio zuti karton? On se izvukao i prosle sezone sa startom na Owena koji je sam krenuo na gol. Fergie bi morao reci istinu i opet bi pocele kampanje za njegovu kaznu. Evo sad citam neke tekstove i vise je paznje usmjereno na Nanievo valjanje nego na njegov potencijalni lom noge. Nece se nista desiti, niti jedan tekst nece biti napisan. Potpuna suprotnost lovu na Rooneya. I traze intervju? Fuck off!

Sto se tice utakmice, zasluzena pobjeda Liverpoola.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 mar 2011, 20:23

Trasimaco je napisao/la:
Sta bi rekao? Jednostavno zna sta ce ga pitati. Sigurno prvo pitanje nece biti: "Kakvo je vase misljenje o utakmici?", nego ce biti "Je li ono bio crveni karton?" Sta onda? Da kaze kako je sve bilo cisto i da je onaj bivol nepravedno dobio zuti karton? On se izvukao i prosle sezone sa startom na Owena koji je sam krenuo na gol. Fergie bi morao reci istinu i opet bi pocele kampanje za njegovu kaznu. Evo sad citam neke tekstove i vise je paznje usmjereno na Nanievo valjanje nego na njegov potencijalni lom noge. Nece se nista desiti, niti jedan tekst nece biti napisan. Potpuna suprotnost lovu na Rooneya. I traze intervju? Fuck off!

Sto se tice utakmice, zasluzena pobjeda Liverpoola.
Kad su svi protiv tebe znaš da si najbolji, daj Bože da tako ostane zauvijek!

Arapi, Rusi, Dominacija, Looseri, svi bi da osvoji titulu bilo ko osim Uniteda. Ujedinjujemo ih :D

Glory glory Man United!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 mar 2011, 20:33

Scholes mozda nije odigrao ove sezone neke bajne utakmice ali njega nesmijemo prozivati. To je legenda kluba i njemu skidam kapu do poda cak i kada grijesi najvise. Siguran sam da ni Cartman nije mislio nista lose, nemojte covjeka prozivati bezveze. Znate i sami da svi mi nekada iz "huje" kazemo nesto sto uopste nemislimo i kasnije sami sebe kritikujemo zbog recenog.

Sto se tice Carricka definitivno se izgubio ove sezone. Nije ni blijeda sjena onog igraca iz prethodnih par. Neznam sta se desava s njim ali ja ga nebih tjerao zbog partija ove sezone, ako je tako onda moramo cijeli tim protjerati, izuzev par pomenutih na prijasnjim stranicama, igraca. Izgubili smo od Liverpoola na Anfieldu i Chelsea u Londonu, zar je to sramota? Nije ! Ipak cinjenica koja stoji je da se nesto u igri mora mijenjati a to jedino moze Ferguson. U njega se ja uzdam da ce nam donijeti titulu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2011, 20:38

Rooney88 je napisao/la:Scholes mozda nije odigrao ove sezone neke bajne utakmice ali njega nesmijemo prozivati. To je legenda kluba i njemu skidam kapu do poda cak i kada grijesi najvise. Siguran sam da ni Cartman nije mislio nista lose, nemojte covjeka prozivati bezveze. Znate i sami da svi mi nekada iz "huje" kazemo nesto sto uopste nemislimo i kasnije sami sebe kritikujemo zbog recenog.
Nisam ja nista reko o Scholesu jarane. To je bio Baja. Scholes je po meni i ove sezone bio nas najbolji vezni. Sta ce on kad nema partnera da valja.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.