NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Loše
Zadnja izmjena: redbull93, dana/u 22 jul 2023, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Glavom, bradom i nogom.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Tanko, tanko, tanko.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- sagitarius
- Kontakt:
Bolje drugo poluvrijeme!Al kad skontas da protivnicki kapiten dobije najvece ovacije, znas koliko je sati…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Šta je reći ? Ko je bio na utakmici da nam prenese, kakvi smo, kakva su pojačanja...
- prisonbreak
- Kontakt:
Jel Kobilica 10? Svaka cast momku, u ibe ekipe daleko najbolji.
Zunu jedino za izdvojiti, ostalo tanko.
Zunu jedino za izdvojiti, ostalo tanko.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Može li izvještaj za nas koji nismo trenutno tu..sagitarius je napisao/la: ↑22 jul 2023, 19:59Bolje drugo poluvrijeme!Al kad skontas da protivnicki kapiten dobije najvece ovacije, znas koliko je sati…
Bilo ko, ako mozes ti ili neko objektivan poput @zamorana?
Djaba moram na Šibenik doći da vidim uzivo o čemu se radi, ima li kvaliteta.
Najvise me zanima ima li iko da je preuzeo ulogu Arežine to jest najbitniju poziciju kreativca od kojeg zavisi igra cijelog tima?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nisam bio na tekmi zbog obaveza al jedno sigurno znam da Čelik NIKAD al NIKAD nije igrao dobru utakmicu na Kembridzu! Tako da me ništa ne iznenadjuje što se tiče igre,jer na tom stadionu skoro je nemoguče normalno i dobro igrati!
::::SAMO ČELIK::::
Lagano samo. Ovi momci imaju kvalitet i to ce pokazat kad bude najvise trebalo. Treba im podrska nikad veca. Za Čelik i Zenicu 

Cini mi se vise kakanjaca bilo na stadionu. Usput da im se zahvalim za razliku od zenickih klosara sto su posjedali u kafanu i gledaju besplatno.sagitarius je napisao/la: ↑22 jul 2023, 19:59Bolje drugo poluvrijeme!Al kad skontas da protivnicki kapiten dobije najvece ovacije, znas koliko je sati…
Igra, tanka. Bronja dobar gol.
-
- Kontakt:
Dva poluvremena s različitih 11.
Kvalitet neupitan na momente brutalni i mislim da će se baš dobra ekipa sastaviti.
Danas najgori A. Mehić, Honda i Iske.
Kvalitet neupitan na momente brutalni i mislim da će se baš dobra ekipa sastaviti.
Najbolji Karalić, Skols, Horić i Durmo po meni.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑22 jul 2023, 21:00Dva poluvremena s različitih 11.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Durmis u drugom poluvremenu imao je par prodora. Totalno drugacija sredina kad su Skols i Zuna bili u drugom, u odnosu na Mehica A. i Vardu u prvom poluvremenu.
Cinilo se da nasim igracima, a pogotovo mladjim fali cvrstine. Pomekani su u duelima bili. Jest da je pripremna, ali ovo je otprilike to sta ih ocekuje svakog vikenda u narednih 4 mjeseca. Isto tako moraju se brze oslobadjati lopte. Nece Honda imati toliko vremena kao u DLC-u da se skonta da li da krene u prodor, dribling ili da vrati.
Ekipa Rudara imala je dobrih sansi (koje su doduse vecinom dosle iz gresaka nase zadnje linije), imali su dvije ili tri precke. Cvrsta ekipa koja zna igrati lopte.
Moj prvi utisak nakon utakmice je da ce ova sezona biti turbulentna, ali opet skontam da danas nisu igrali prvi tim pa onda drugi tim, vec kombinovano.
Vardu definitivno vratiti na stopera sa Horicem, Skols i Zuna u sredini, pa i Piljug (ako je ono bio on, 15-ka) imao je finih akcija po strani, moze konkurisati za prvu postavu.
Napad mi je najvise diskutabilan, jer osim Bronje ova ostala pedijatrija nije bas nesto pokazala.
Cinilo se da nasim igracima, a pogotovo mladjim fali cvrstine. Pomekani su u duelima bili. Jest da je pripremna, ali ovo je otprilike to sta ih ocekuje svakog vikenda u narednih 4 mjeseca. Isto tako moraju se brze oslobadjati lopte. Nece Honda imati toliko vremena kao u DLC-u da se skonta da li da krene u prodor, dribling ili da vrati.
Ekipa Rudara imala je dobrih sansi (koje su doduse vecinom dosle iz gresaka nase zadnje linije), imali su dvije ili tri precke. Cvrsta ekipa koja zna igrati lopte.
Moj prvi utisak nakon utakmice je da ce ova sezona biti turbulentna, ali opet skontam da danas nisu igrali prvi tim pa onda drugi tim, vec kombinovano.
Vardu definitivno vratiti na stopera sa Horicem, Skols i Zuna u sredini, pa i Piljug (ako je ono bio on, 15-ka) imao je finih akcija po strani, moze konkurisati za prvu postavu.
Napad mi je najvise diskutabilan, jer osim Bronje ova ostala pedijatrija nije bas nesto pokazala.
Mislim da Zuna pokusava postat mozak ekipe i igra se na njega. Skols je isto bio dobar. Njih dvojica su pokusavali nesto u veznom redu. Talha starto u drugom poluvremenu i ubrzo zamjenjen, nisam skonto zasto? Ovo je sve drugo poluvrijeme, prvo poluvrijeme nesto malo se pokusavalo na Medjuseljca, ali vecinom po krilima. Honda nazalost opet taraba. Durmis jako dobar bio danas ako je ono on s brojem 7. Rudar imao dvije precke i stativu. Blizi bili pobjedi.avenija je napisao/la: ↑22 jul 2023, 20:14Može li izvještaj za nas koji nismo trenutno tu..sagitarius je napisao/la: ↑22 jul 2023, 19:59Bolje drugo poluvrijeme!Al kad skontas da protivnicki kapiten dobije najvece ovacije, znas koliko je sati…
Bilo ko, ako mozes ti ili neko objektivan poput @zamorana?
Djaba moram na Šibenik doći da vidim uzivo o čemu se radi, ima li kvaliteta.
Najvise me zanima ima li iko da je preuzeo ulogu Arežine to jest najbitniju poziciju kreativca od kojeg zavisi igra cijelog tima?
-
- Kontakt:
Durmo
Sivac Vardo Horic Bajramovic
Zuna Skols
Karalic Ali Saric/Durmis
Bronja
Najvise pokazali do sad i volio bih da s njima krene protiv Sibenika da vidimo na cemu smo.
Sivac Vardo Horic Bajramovic
Zuna Skols
Karalic Ali Saric/Durmis
Bronja
Najvise pokazali do sad i volio bih da s njima krene protiv Sibenika da vidimo na cemu smo.
Ma nije meni Bajramovic nesto vala danas bio. Ali opet Honda je bio losiji od njega. Nazalost.
Mali Ibrakovic je bio solidan na stoperu u drugom poluvremenu.
Mali Ibrakovic je bio solidan na stoperu u drugom poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.