Ipak i njemački mediji kažu da nije dogovoreno još, ali da se razgovara oko uslova, ide to prema njegovom odlasku pogotovo što sve u vezi Kanea miriše da će pozitivno završiti i što je Tuchelu zadnja rupa na sviralu.coelho41 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:19I ja sam ovo vidio sinoć, a gledaj Fabrizio Romano tap-in merchant sa 12+ sati zakašnjenja nešto tvita i napiše here we go i to je kao neki izvor, kako mi je samo odvratan.
Sve u svemu drago mi je za Manea sad će imati još više para da podiže bolnice po Africi. FLOPČINA.
![]()
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Šta radi ovaj debil iz Bilda došao moron na press konferenciju Tottenahama u dresu Bayerna sa Kaneom na leđima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Harry Kane's wife Katie has been in Munich for the past few days. She is said to have looked at the potential new home of the family and also looked around for housing options in Grünwald. Parts of the Kane family have also been there
While Harry Kane is still on pre-season tour with Tottenham, his family is already planning their future in Munich. They've also already enquired about international schools for the kids [@BILD]
Dobrodošao u klub. Tko se ne ozlijedi u prvih mjesec dana nema Bayernov gen.Raphaël Guerreiro suffered an injury in training and will miss the Asia tour
-
- Kontakt:
Kako stvari stoje i u sezonu 23/24 cemo krenuti , bez napadaca!!
Sto se tice bundeske i mozemo sa Cupom , tu nemamo konkurenciju , ali ligu prvaka ne mozemo uzeti sa Cupom , treba da zavrse Kane , ali tesko to ide kada je zidov u pitanju.
A pripreme vec pocele , samo da ne bude preslikana prosla sezona , okrenuti se Vlahovicu ili Osimhenu , platiti cifru i napasti na sva 3 fronta.
Sto se tice bundeske i mozemo sa Cupom , tu nemamo konkurenciju , ali ligu prvaka ne mozemo uzeti sa Cupom , treba da zavrse Kane , ali tesko to ide kada je zidov u pitanju.
A pripreme vec pocele , samo da ne bude preslikana prosla sezona , okrenuti se Vlahovicu ili Osimhenu , platiti cifru i napasti na sva 3 fronta.
Ne bi me cudilo da je dosao povrijedjen.Raphaël Guerreiro will not only miss the Asia tour, but likely also the start of the season
@BILD

Nacin na koji se Manea pokusavaju rijesiti je

Tolika euforija kad je dolazio, da je strucnjak iz jablanice proglasen genijalcem.
-
- Kontakt:
Konacno nasi odustali od Kane , i okrenuli se da potpisu Vlahovica.
Imamo dobre odnose sa Juve , navodno Juventus nece praviti nikakve probleme u vezi Vlahovica , ako Bayern iskesira 80. milki!!
Nejvjerovatnije ce biti 65 milki , ostalo kroz bonuse.
Eto Muśana kod nas , em extra igrac , em imamo napadaca za narednih 10 godina.
Imamo dobre odnose sa Juve , navodno Juventus nece praviti nikakve probleme u vezi Vlahovica , ako Bayern iskesira 80. milki!!
bayernmiasanmia je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:20Konacno nasi odustali od Kane , i okrenuli se da potpisu Vlahovica.
Sjajno, em kurc.ina em se vec bori ozljedama
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nama treba napadac , je l treba da preslikamo proslu sezonu?harden je napisao/la: ↑23 jul 2023, 03:43bayernmiasanmia je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:20Konacno nasi odustali od Kane , i okrenuli se da potpisu Vlahovica.
Je l trebamo sa Cupom , napasti ligu prvaka?
Nisu odustali od Kane a i nisu zainteresovani za Vlahovića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bayern have made it clear to Harry Kane's brother/agent Charlie that they're relying on the striker for the future & willing to offer him a long-term deal. The club is offering a 4 to 5 year contract until 2028 with a gross salary of more than €20m/year [@altobelli13, @cfbayern]
- muhamedhulk
- Kontakt:
kane je Bayernov, nije ni levy glup da ga pusti dz next season...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nama treba vrhunski napadac koji je zdrav. Vlah nije nijedno.bayernmiasanmia je napisao/la: ↑23 jul 2023, 04:38Nama treba napadac , je l treba da preslikamo proslu sezonu?harden je napisao/la: ↑23 jul 2023, 03:43bayernmiasanmia je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:20Konacno nasi odustali od Kane , i okrenuli se da potpisu Vlahovica.
Je l trebamo sa Cupom , napasti ligu prvaka?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
Nadam se da ovo sto Kejnova zena gleda nekretnine po Monaku, ne znaci kao onomad kad je Vahiba gledala po Madridu, pa na kraju Bilal Jusuf ostao u Monaku do 37. godine.
Treba dovesti Kejna i Muanija dok ga ne kupi Arsenal recimo.
Inace, juce moj cale, stari baustelac, sedi na picu sa svojim prijateljem u Minhenu, inace nekim sitnim funkcionerom u Bajernu, i ja ga pitam preko speakera je l dovodimo Harija on kaze: " I hope so" a pitam ga za veznjaka je l dovodimo a on kaze: "Goretzka leaves", ali ne kaze da li ko dolazi.
Ociju mi.
Treba dovesti Kejna i Muanija dok ga ne kupi Arsenal recimo.
Inace, juce moj cale, stari baustelac, sedi na picu sa svojim prijateljem u Minhenu, inace nekim sitnim funkcionerom u Bajernu, i ja ga pitam preko speakera je l dovodimo Harija on kaze: " I hope so" a pitam ga za veznjaka je l dovodimo a on kaze: "Goretzka leaves", ali ne kaze da li ko dolazi.
Ociju mi.
•
- Centre forward
- Kontakt:
sam uživao u svakom slovu. Podsjeti me (taj drugi dio posta) na neku demo verziju Šobićevog zaboravljenog remek djela "Divna divna Zemljo moja".

Ne znam šta su se ušutili al' daj tog Kanea da napravimo veću seizmiku neg' Keegen i HSV, davno nekad.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ode Sabi.More on #Sabitzer as exclusively revealed tonight! #BVB
Understand there’s a TOTAL AGREEMENT between the clubs now!
Transfer fee of around €19m with bonus payments included.
Sabitzer, on verge to join #BVB! Incredible turnaround
@SkySportDE
- farinelli123
- Kontakt:
Moram priznati da nisam znao tu pesmu od blazenopocivseg Miladina, ali namah prodjoh kroz tekst i vidim da ima smisla i te kako.Centre forward je napisao/la: ↑23 jul 2023, 18:36sam uživao u svakom slovu. Podsjeti me (taj drugi dio posta) na neku demo verziju Šobićevog zaboravljenog remek djela "Divna divna Zemljo moja".![]()
Ne znam šta su se ušutili al' daj tog Kanea da napravimo veću seizmiku neg' Keegen i HSV, davno nekad.
Nadamo se Hariju.
•
Sabitzer je transfer nagelsmana, koji se pokazao kao totalni promasaj.
Poslije krampe Sulea, jos jedan slican njemu ide u dortmund.

Poslije krampe Sulea, jos jedan slican njemu ide u dortmund.
Leon Goretzka on whether he's considering leaving Bayern: "No. I love the club, I love the city, I love the fans"

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.