Evo još jednog koji pojma nema o čemu se radi.alan_kardec je napisao/la: ↑21 jul 2023, 13:09klasična šbb-kbb priča, koja je oslobođena bilo kakvih relevantnih argumenata i činjenica.
Ja mogu da shvatim Nadalove fanove koji njegove evidentno brojne povrede kroz karijeru uzimaju kao neku vrstu opravdanja za to što Nadal nije postao goat. Međutim, evo vidim da postoje i likovi koji njegove povrede uzimaju kao argument da je on goat![]()
.
U realnosti, to što se on povrijeđivao pa često odsustvovao sa brojnih najjačih turnira, nije kriv ni Novak ni Roger ni Murray ni bilo ko drugi... nisu ga oni lupali reketima po koljenima... kriv je njegov način igre, genetika, šta već...
Po toj nekoj iščašenoj logici, i Novakovi fanovi mogu da pominju njegove velike probleme sa glutenom na početku karijere, diskvalifikaciju na USO i deportaciju pred AO možemo da računamo kao dva dodatna osvojena GS, pa razlika između njega i Nadala ne bi bila 1 gs, nego 4...
Opet kažem, i to je šbb-kbb, potpuno neutemeljena tvrdnja...
Eno tvoj kojega mi je napisao doslovno iste te stvari nekoliko puta pa sam ih poništio naravno iako nije bilo potrebe da ponavljam jer je ono što sam napisao jasno kao dan. Vidim da i ti ne pratiš diskusiju ili jednostavno vraćaš priču na početak. Da si provjerio šta sam napisao ne bi se ni javljao tako da je zapravo tvoj komentar hrpa gluposti bez ikakvih relevantnih agrumenata i činjenica.
Povrede su razlog što nema više osvojenih Grand Slamova. Nadal je svakako i najbolji i najveći teniser svih vremena.
Nije primarno kriv njegov stil igre nego urođena deformacija stopala nakon koje su krenule sve one povrede. Prelistaj malo temu, vidi se da ne znaš šta su činjenice.
Nisu ga drugi teniseri udarali po koljenima, niko to nije rekao, isto kao što Nadal nije udarao banove djokovicu zbog vakcina. Eto dodaj djokovicu te hipoteticki osvojene Grand Slamove koje je propustio i zbog povreda i zbog banova, a onda ću ja Nadalu dodati hipotetički osvojene Grand Slamove koje je on propustio zbog povreda pa ćemo vidjeti zbirove.
Šta kažeš, mislio si na "ovog Trunks ili kako već"? Ne možeš zapamtiti šest slova? Te hinjske seljačke prozivke ostavi za navijače ljigavca s tvog avatara.