NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- Zenicanin988
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Pojedinci su se samo prepali da ovaj model i ova uprava nece moci obezbjediti pare za vrh Premijer lige. Kao nema dovoljno jakih ljudi, to je sustina njihove price. Vjerujte bolje 2 miliona koji ce se potrositi kako treba nego 4 koja ce se rasut. Uostalom ne sumnjam u ovu upravu ni sekunde, samo da hoce preuzet emanet jos 4 godine.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Nije redbull pitao, ne lazi napaceni narodlaudrop je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:35Ako se bude islo, ici ce se 31.07. Nismo jos definitivno odlucili. Cekamo naplatu jednog veceg priliva koji kasni, pa dok to ne rijesimo, necemo potvrdjivati Kupres...
Redbull kao predstavnik foruma je pitao ovamo na grupi sponzora, eto odgovor koji je dobio od člana upravnog odbora.
I te pripreme koštaju 10-15 hiljada maraka sigurno.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Dobar protivnik, svaka čast upravi!
Valjalo bi da napravimo marketing približno kao protiv Klisa.Vjerujem ako uradimo dobara marketing za utakmicu, da bi mogli kasirat minimalno moja neka procjena 7000 KM, a vjerujem i više.Protivnik je jako kvalitetan i poznat svima, dosta je reći da su igrali finale kupa protiv Hajduka prije par mjeseci.
Marketing ponovo krenuti sa nekom furkom.Ovo je pun pogodak, samo neka kapa.Cijena 4 KM zapad minimalno, ali samo dobro izreklamirati utakmicu.
Nadam se da dolaze "Šibenski Funcuti"
ako se i oni najave očekujem pun stadion.
Valjalo bi da napravimo marketing približno kao protiv Klisa.Vjerujem ako uradimo dobara marketing za utakmicu, da bi mogli kasirat minimalno moja neka procjena 7000 KM, a vjerujem i više.Protivnik je jako kvalitetan i poznat svima, dosta je reći da su igrali finale kupa protiv Hajduka prije par mjeseci.
Marketing ponovo krenuti sa nekom furkom.Ovo je pun pogodak, samo neka kapa.Cijena 4 KM zapad minimalno, ali samo dobro izreklamirati utakmicu.
Nadam se da dolaze "Šibenski Funcuti"

Celicni je napisao/la: ↑22 jul 2023, 02:01Dobar protivnik, svaka čast upravi!
Nadam se da dolaze "Šibenski Funcuti"ako se i oni najave očekujem pun stadion.
Pa eto od zarade od karata protiv Šibenika može se ići na Kupres ( ako bude par hiljada na stadionu )
- limvolikce1945
- Kontakt:
Nema jakog kluba bez jakih forumaša! 

Otvoriti sve tribineCelicni je napisao/la: ↑22 jul 2023, 02:01Dobar protivnik, svaka čast upravi!
Nadam se da dolaze "Šibenski Funcuti"ako se i oni najave očekujem pun stadion.

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Kakve sve tribine bolan jesil ti naograjso na mrvu il na čitav hljeb si stao
OK je ulaz 4 km i zapad i dosta,ko hoče doči če ko neče ne mora! Za pripreme klubovi koji nisu sa finansijama dobri rukometaši na primjer vidjao sam ih na Vlašiču iznajme 4 vikendice na 10tak dana, 3 za smještaj a u jednoj bude kuhinja gdje jedu i vešaraj za pranje opreme.Dva treninga na dan,poslije šetaju,druže se,karte,domine,šah i mislim da prodju jeftino a iskoriste maximalno to vrijeme. Vjerujem u upravu i šta god oni odluče mislim da če biti najbolje za klub!
::::SAMO ČELIK::::
Ma bitno je samo da momci odrade dobar marketing kao protiv Klisa i to je to.Raja kod nas voli euforiju, kad se to malo priča odma je interes veliki, pogotovo ovako kada imamo klubove još iz Ex Yu gdje narod vrati u ono vrijeme.Fino kapa od ovih pripremnih utakmica.Prvenstvo nije ni krenulo Kikač,čepovi i sad ova tekma 20 k će da se ukapa.
https://hns-cff.hr/news/25537/od-poreca-do-rijeke/ -> prošlogodišnji finalisti Kup-a Hrvatske, pobijedili Dinamo u polufinalu.
Opet, nije velika pompa, ali Šibenik je česti takmičar u HNL-u, koja je trenutno za nas dvije svjetlosne godnie.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ako klub objavi da dolaze i njihovi navijači i marketing još dodatno napumpa atmosferu,što vjerujem da hoće, očekujem veliku euforiju, pogotovo što je mnogo dijaspore došlo i mogu slobodno onda reći da otvore i istok.
Najbolji pokazatelj će biti klubu kada se krene reklamirati utakmica i onda će u klubu vidjeti na čemu su i da li se isplati otvarati sve tribine i tek onda korigovati cijene, ali kad se moglo protiv Veleža može i sad, a gdje smo tada bili a gdje smo sada.
Savjet upravi prvo da malo "ispipa" kakva će atmosfera vladati u gradu pa onda da se odluči za sve tribine, nema potrebe žuriti.
Ma napravi malo furku raja ludi za Čelikom.Ista stvar kao protiv Klisa što sam govorio.
+1Celicni je napisao/la: ↑22 jul 2023, 12:39Ako klub objavi da dolaze i njihovi navijači i marketing još dodatno napumpa atmosferu,što vjerujem da hoće, očekujem veliku euforiju, pogotovo što je mnogo dijaspore došlo i mogu slobodno onda reći da otvore i istok.
Najbolji pokazatelj će biti klubu kada se krene reklamirati utakmica i onda će u klubu vidjeti na čemu su i da li se isplati otvarati sve tribine i tek onda korigovati cijene, ali kad se moglo protiv Veleža može i sad, a gdje smo tada bili a gdje smo sada.
Savjet upravi prvo da malo "ispipa" kakva će atmosfera vladati u gradu pa onda da se odluči za sve tribine, nema potrebe žuriti.
Ma napravi malo furku raja ludi za Čelikom.Ista stvar kao protiv Klisa što sam govorio.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Treba podržati momke i trenere na ovim pripremnim utakmicama. Svi na Kembridž danas!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- prisonbreak
- Kontakt:
Da li je ovo najjaci 11?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ne mozes bit pametan. Konkurencija nikad veca
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
hrelja?
- sagitarius
- Kontakt:
Kako igraju, daj boze da nije
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Kako igramo?
- sagitarius
- Kontakt:
1-1
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.