Nakon odlično odrađenih priprema na Kupresu,
DOĐI I PODRŽI!
SVI NA STADION!
Samo jako!
#musvdg
#SveNasIstaLjubavSpaja
#summercamp
+1Konzerva je napisao/la: ↑22 jul 2023, 20:35Bojim se da nas malo ne zavara ovi rezultati i pobjede u pripremnim, jer ipak nisu protivnici bili na nivou da bi covjek dobio sliku nasih pojacanja, kad je ravnopravan protivnik ili jaci od veleza, kad se radi pritisak, da vidimo onda sta mogu i koliko mogu.
Nadam se da smo pogodili sa pojacanjima
1981ultra je napisao/la: ↑22 jul 2023, 21:30Prvo poluvrijeme Tomislav pismenija ekipa od Veleža, sa sistemom i kompaktnošću, Velež užasan pogotovo trio u sredini Halilovićem, Šikalom i ovim iz Belupa. Nijedan duel nisu dobili bez ideje, skok igra ničije lopte su svačije osim njihove, Šikalo najgori definitivno. Mane i bojke i nedostaci Veleža od prije sezone ipo isti su i danas, ništa se nije promjenilo. Pojačanja su qurac danas, ovaj sturm je gori od ćukovića. Oreč s većim potencijalom ali to je neizgrađen igrač. Jedina svijetla stvar je Džafić. I Mahmić par puta nesiguran. Vidit ćemo šta će demagog demagogisati, oće li o entuzijazmu i želji pričati ili će pokazati da zna, jer ovo danas što se dešavalo u prvom poluvremenu govori da je neznalica
Pa oni su na svojoj stranici objavili da je transfer dogovoren i da dolazi kod nas.Direktorcic je napisao/la: ↑22 jul 2023, 23:26Nisam nesto ocaran previse vecerasnjim izdanjem. Mozda se malo i pod rucnom igralo mozda malo i motiva je falilo zbog protivnika. Nekako ne bi da ista pametujem dok se ne pofajtamo prva 2 3 kola kako treba, al da je tanko jest.
Nego jel moguce da je ovaj bjelorus kod nas, valjda svi pratimo taj transfermarkt a da ga nema jos zvanicno ili sam ja poludio![]()
I meni se cini da se Feja malo poceo gubiti. Pogotovo vracanjem silnih stari asova u klub te ovom daleka obala/sisa barovi nedisciplinom koju je dozvolio …. niti jesnog ozbiøjnog protivnika u pripremnim nismo imali a ono jucer je zesci upitnik utakmica? nadam se da grijesim, najsretniji bih bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.