Ma i ja sam, jer nakon one katastrofalne greske, si pod dojomom da ne moze uraditi vise nista dobro (osim da je odbranio taj penal), ali imo je tu kljucnu odbranu nakon toga, oni da su poveli 2-1, mozda bi nam bio i kalaps.Lewy21 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:16Sinoć sam iz ljutnje psovao Mulaliću, neko je upozorio da nam može valjat kasnije, ne mogu se sjetit ko. Stvarno jeste, imao je dvije jako dobre reakcije i dobro je ispucavao loptu, svaka čast, ali može mu se zamjeriti na tome što ne izlijeće nikako ili kasni na lopte na koje bi Muftić izletio i uhvatio ih. Bio je čak i na lopti kad smo primili iz penala, ali ako mislimo išta napraviti i protiv Neftchija i u ligi morat će biti sigurniji i kupit lopte na onim ubačajima i situacijama gdje je lopta haman pola minute u zraku ili da se jednostavno Muftiću opet pruži povjerenje. Ipak je momak dobrim dijelom zaslužan što smo uopšte izborili Evropu.
Svakako moramo vjerovati Bašiću i njegovim odlukama, uradit će ono što je najbolje za Želju.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Oj jesam mahmuran...
Joj Željo šta mi radiš.
Ići će se u Bakuu 100%..
Samo da izvučemo dobar rezultat u prvoj.
Treba Džeku pitat da nam da kakav savjet. Neki dan im je zavalio go u prijateljskoj.
I pod hitno naći veznjaka...pod hitno.
Po mogućnosti odgoditi prvo kolo lige, dok ne završimo sa europom.
Joj Željo šta mi radiš.
Ići će se u Bakuu 100%..
Samo da izvučemo dobar rezultat u prvoj.
Treba Džeku pitat da nam da kakav savjet. Neki dan im je zavalio go u prijateljskoj.
I pod hitno naći veznjaka...pod hitno.
Po mogućnosti odgoditi prvo kolo lige, dok ne završimo sa europom.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Strašan posao je tu uradio i Galić. Povlačio je i usporio njihovog napadača dovoljno da ne bude faul, a da opet nema čistu situaciju da šuta, i na kraju Mulalić odbrani.alemsa je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:19Ma i ja sam, jer nakon one katastrofalne greske, si pod dojomom da ne moze uraditi vise nista dobro (osim da je odbranio taj penal), ali imo je tu kljucnu odbranu nakon toga, oni da su poveli 2-1, mozda bi nam bio i kalaps.Lewy21 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:16Sinoć sam iz ljutnje psovao Mulaliću, neko je upozorio da nam može valjat kasnije, ne mogu se sjetit ko. Stvarno jeste, imao je dvije jako dobre reakcije i dobro je ispucavao loptu, svaka čast, ali može mu se zamjeriti na tome što ne izlijeće nikako ili kasni na lopte na koje bi Muftić izletio i uhvatio ih. Bio je čak i na lopti kad smo primili iz penala, ali ako mislimo išta napraviti i protiv Neftchija i u ligi morat će biti sigurniji i kupit lopte na onim ubačajima i situacijama gdje je lopta haman pola minute u zraku ili da se jednostavno Muftiću opet pruži povjerenje. Ipak je momak dobrim dijelom zaslužan što smo uopšte izborili Evropu.
Svakako moramo vjerovati Bašiću i njegovim odlukama, uradit će ono što je najbolje za Želju.
-
- Kontakt:
Valjda ce adiminstracija rijesiti problem u vezi Alyssona i Jabera do slijedece utakmice. Ljudi vec skoro 2 mjeseca treniraju s nama, a jos nemaju papire
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da, i onaj sut kasnije je bio vrhunski ali jos bolja odbrana Mulalica, jebga ostao je psihicki pribran.avalPacidoroP je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:21Strašan posao je tu uradio i Galić. Povlačio je i usporio njihovog napadača dovoljno da ne bude faul, a da opet nema čistu situaciju da šuta, i na kraju Mulalić odbrani.alemsa je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:19Ma i ja sam, jer nakon one katastrofalne greske, si pod dojomom da ne moze uraditi vise nista dobro (osim da je odbranio taj penal), ali imo je tu kljucnu odbranu nakon toga, oni da su poveli 2-1, mozda bi nam bio i kalaps.Lewy21 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:16Sinoć sam iz ljutnje psovao Mulaliću, neko je upozorio da nam može valjat kasnije, ne mogu se sjetit ko. Stvarno jeste, imao je dvije jako dobre reakcije i dobro je ispucavao loptu, svaka čast, ali može mu se zamjeriti na tome što ne izlijeće nikako ili kasni na lopte na koje bi Muftić izletio i uhvatio ih. Bio je čak i na lopti kad smo primili iz penala, ali ako mislimo išta napraviti i protiv Neftchija i u ligi morat će biti sigurniji i kupit lopte na onim ubačajima i situacijama gdje je lopta haman pola minute u zraku ili da se jednostavno Muftiću opet pruži povjerenje. Ipak je momak dobrim dijelom zaslužan što smo uopšte izborili Evropu.
A kad se karte pustaju u prodaju? I nadam se da nece opet.biti cirkus da kupuje ko hoce i koliko hoce karata.
Jesu li dosli nasi u sarajevo?
Jesu li dosli nasi u sarajevo?
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Mi smo čudo.
Sinoć je bilo baš dobro. Neka moja analiza utakmice:
Mulalić, iako slab na istrčavanjima, krivac za penal, ipak je djelovao smireno i izvadio je dvije.
Galić fenomenalno, najborbeniji igrač, i prema naprijed bio dobar
Drina malo pogubljen, opet bezvezni žuti, možda i najlošija karika
Aco dosta dobar odgovara mu ovo sa 3 nazad
Coca- žao mi što se povrijedio
Dražen dobar, vidi se da su mu lopte malo sporoje (valjda uticaj federalne), mogao bi biti standardan
Jašarević- fenomenalniji od Galića
Biber jako dobro, biće to sve bolje
Rustemović dobar, puno bolje nego na Grbavici
Mekić nevjerovatan napredak, ključni igrač
Krpić ušao u formu, pored bekova najbolji
Amoah prevelika želja odradio ogroman posao, odličan.
Ovčina staložen, zna, unio potrebnu svježinu
Haračić odradio ono zašto je bio uveden
Gasal nisam skonto gdje je igrao
I za kraj Bašić: fenomenalno odrađen skauting, formacije izmjenio tri puta u utakmici (svaka je donijela novu dimenziju). Nisam mogao vjerovati kad jeizveo Rustemovića a uveo ovčinu (pomislio sam da je lud). Tad smo okrenuli formaciju sa 352 na 343 i dalje je istorija. Ubio ih je da im ova trojka naprijed nije znala štaih je snašlo.
Dodao bih da su igrači koji su dovedeni s razlogom tu (barem ovi što su igrali do sad): Biber ifrač zadatka, Rustemović ima neku ulogu, na iskustvo šta li, Dubačkić bi mogao biti otkrovljenje sezone. Ovčina upotrebljiv u svim formacijama i kao krilo i kao bek. Iskreno najviše očekujem od Arapa, i nadam se da ćw što prije zaigrati. Kad dodamo Turanjanina i Alysona, dobijamo i na širini.
KAPA DO PODA!
Sinoć je bilo baš dobro. Neka moja analiza utakmice:
Mulalić, iako slab na istrčavanjima, krivac za penal, ipak je djelovao smireno i izvadio je dvije.
Galić fenomenalno, najborbeniji igrač, i prema naprijed bio dobar
Drina malo pogubljen, opet bezvezni žuti, možda i najlošija karika
Aco dosta dobar odgovara mu ovo sa 3 nazad
Coca- žao mi što se povrijedio
Dražen dobar, vidi se da su mu lopte malo sporoje (valjda uticaj federalne), mogao bi biti standardan
Jašarević- fenomenalniji od Galića
Biber jako dobro, biće to sve bolje
Rustemović dobar, puno bolje nego na Grbavici
Mekić nevjerovatan napredak, ključni igrač
Krpić ušao u formu, pored bekova najbolji
Amoah prevelika želja odradio ogroman posao, odličan.
Ovčina staložen, zna, unio potrebnu svježinu
Haračić odradio ono zašto je bio uveden
Gasal nisam skonto gdje je igrao
I za kraj Bašić: fenomenalno odrađen skauting, formacije izmjenio tri puta u utakmici (svaka je donijela novu dimenziju). Nisam mogao vjerovati kad jeizveo Rustemovića a uveo ovčinu (pomislio sam da je lud). Tad smo okrenuli formaciju sa 352 na 343 i dalje je istorija. Ubio ih je da im ova trojka naprijed nije znala štaih je snašlo.
Dodao bih da su igrači koji su dovedeni s razlogom tu (barem ovi što su igrali do sad): Biber ifrač zadatka, Rustemović ima neku ulogu, na iskustvo šta li, Dubačkić bi mogao biti otkrovljenje sezone. Ovčina upotrebljiv u svim formacijama i kao krilo i kao bek. Iskreno najviše očekujem od Arapa, i nadam se da ćw što prije zaigrati. Kad dodamo Turanjanina i Alysona, dobijamo i na širini.
KAPA DO PODA!
Kada gledaš samo u izolaciji to da Željo izbaci Dinamo Minska jeste overachievment. Ipak je to lider bjeloruskog prvenstva, u takmičarskom su ritmu, još im uvališ 4 komada u dvije tekme.
Ali kad gledaš širi kontekst, a to je kroz šta je naš klub sve prošao, onda je još veći overachievment. Pa prije godinu i po smo se borili za šesto-sedmo mjesto na tabeli, pojačanja ti bila Vištica, Stjepanović, Kaljić iz Batona, Vučenović, Resić, Čerimagić, Fatai, Denis Kovačević. Dženan Osmanović, Šehić iz TOŠK-a itd. Klub bio pred bankrotom, htjeli da nam imovinu plijene, nema ko nas nije tužio...i godinu i po kasnije završiš treći u ligi i igraš 2. pretkolo.
Da slikovito dočaram, ovo nam je bio napad protiv Veleža prije godinu i po:

Da bude još luđe, nije da si ni sad dovodio boom pojačanja, a ni finansijska situacija nije ni sad idealna u klubu. Doveo si Allysona iz 4. hrvatske lige, Biber koji je rezerva Igmana, umalo i Bilala da potpišeš koji je bio rezerva Sloge, Dubakčića iz federalne lige dovedeš, Turanjanina koji je bio član Belupa ali nije tamo igrao već je dvije sezone bio na posudbi u drugoj hrvatskoj, Rustemović, Ovčina koji je zadnju utakmicu odigrao u 2022. godini i Mulalić koji ima eto neki renome. Na sve to ostaneš bez dva najbolja igrača Santosa i Hodžića i to ti odu za džaba. I opet sa prelaznim rokom gdje si dovodio rezerve iz fenjeraša i igrače iz hrvatskih i bh. niželigaša ti izbaciš Dinamo Minsk, dok drugi bh. klubovi ogromne pare slupaše pa ispadaju od Torpeda i sličnih. Da se razumijemo ovo što sam napisao nije pljuvanje našeg prelaznog roka, već samo dočaravam s koliko limitiranim sredstvima i resursima mi pravimo dobre rezultate.
Veliko hvala Bašiću na njegovoj predanosti svom poslu. Koliko čovjek sebe daje i trudi se da unaprijedi igrače, nevjerovatno. Od redovnih video analiza koje je uveo, do toga kako motiviše igrače, nove trening metode, nove formacije koje mijenja zavisno od protivnika, dobar in-game managment itd.
Mislim sad kako sam ga opisao ispade da je Klopp
, ali ja govorim u kontekstu Željinog standarda da je on upgrade i da je donio nešto novo u klub.
Čist dokaz je i sinoćnja utakmica gdje možeš vidjeti da je Bašić uvidio neke greške iz prve utakmice i odlučio se na promjenu sistema igre. Klupiraš Štilića jer je igrač manje u odbrani i ubaciš Bibera koji je ipak defanzivniji igrač, promijeniš odbranu na 3 nazad jer smatraš da ćeš biti defanzivno stabilniji i kombinacija Biber + 3 štopera nazad ti smanji opasnost od protivničke tranzicije koja ti je pravila probleme u prvoj utakmici. Ovako je pametno što je izveo 3-5-2 jer iako igraš bez krila, i dalje možeš koristiti Amoaha u tranziciji.
Zaključak svega (pogotovo ako se osvrnemo na prvi dio mog posta) je da ako je iko zaslužio malo sreće i radosti, onda su to navijači Želje s obzirom agoniju i razočarenja koja smo prošli proteklih nekoliko godina, a pogotovo to što su navijači bili najbitniji faktor oporavka u tom tmurnom periodu, a i sada su jednako bitni i lojalni svom klubu. Zato uživajmo u ovom trenutku, onu radost koju smo sinoć osjetili nam niko ne može oduzet.

Ali kad gledaš širi kontekst, a to je kroz šta je naš klub sve prošao, onda je još veći overachievment. Pa prije godinu i po smo se borili za šesto-sedmo mjesto na tabeli, pojačanja ti bila Vištica, Stjepanović, Kaljić iz Batona, Vučenović, Resić, Čerimagić, Fatai, Denis Kovačević. Dženan Osmanović, Šehić iz TOŠK-a itd. Klub bio pred bankrotom, htjeli da nam imovinu plijene, nema ko nas nije tužio...i godinu i po kasnije završiš treći u ligi i igraš 2. pretkolo.
Da slikovito dočaram, ovo nam je bio napad protiv Veleža prije godinu i po:

Da bude još luđe, nije da si ni sad dovodio boom pojačanja, a ni finansijska situacija nije ni sad idealna u klubu. Doveo si Allysona iz 4. hrvatske lige, Biber koji je rezerva Igmana, umalo i Bilala da potpišeš koji je bio rezerva Sloge, Dubakčića iz federalne lige dovedeš, Turanjanina koji je bio član Belupa ali nije tamo igrao već je dvije sezone bio na posudbi u drugoj hrvatskoj, Rustemović, Ovčina koji je zadnju utakmicu odigrao u 2022. godini i Mulalić koji ima eto neki renome. Na sve to ostaneš bez dva najbolja igrača Santosa i Hodžića i to ti odu za džaba. I opet sa prelaznim rokom gdje si dovodio rezerve iz fenjeraša i igrače iz hrvatskih i bh. niželigaša ti izbaciš Dinamo Minsk, dok drugi bh. klubovi ogromne pare slupaše pa ispadaju od Torpeda i sličnih. Da se razumijemo ovo što sam napisao nije pljuvanje našeg prelaznog roka, već samo dočaravam s koliko limitiranim sredstvima i resursima mi pravimo dobre rezultate.
Veliko hvala Bašiću na njegovoj predanosti svom poslu. Koliko čovjek sebe daje i trudi se da unaprijedi igrače, nevjerovatno. Od redovnih video analiza koje je uveo, do toga kako motiviše igrače, nove trening metode, nove formacije koje mijenja zavisno od protivnika, dobar in-game managment itd.
Mislim sad kako sam ga opisao ispade da je Klopp

Čist dokaz je i sinoćnja utakmica gdje možeš vidjeti da je Bašić uvidio neke greške iz prve utakmice i odlučio se na promjenu sistema igre. Klupiraš Štilića jer je igrač manje u odbrani i ubaciš Bibera koji je ipak defanzivniji igrač, promijeniš odbranu na 3 nazad jer smatraš da ćeš biti defanzivno stabilniji i kombinacija Biber + 3 štopera nazad ti smanji opasnost od protivničke tranzicije koja ti je pravila probleme u prvoj utakmici. Ovako je pametno što je izveo 3-5-2 jer iako igraš bez krila, i dalje možeš koristiti Amoaha u tranziciji.
Zaključak svega (pogotovo ako se osvrnemo na prvi dio mog posta) je da ako je iko zaslužio malo sreće i radosti, onda su to navijači Želje s obzirom agoniju i razočarenja koja smo prošli proteklih nekoliko godina, a pogotovo to što su navijači bili najbitniji faktor oporavka u tom tmurnom periodu, a i sada su jednako bitni i lojalni svom klubu. Zato uživajmo u ovom trenutku, onu radost koju smo sinoć osjetili nam niko ne može oduzet.

"Odavno smo na vas prestali gledati kao na ljude koji primaju platu u Želji. Na vas gledamo kao na naše saborce koji se s nama rame uz rame bore za bolju budućnost kluba. Danas je dan kad vi imate priliku dohvatiti tu bolju budućnost i nagraditi svakog čovjeka koji stoji uz klub. Mi, navijači, navikli smo i spremni smo na svaki ishod, ali vi, kao najistureniji ratnici morate da se spremite za samo jedan ishod - a to je pobjeda!
Gdje god sutra nastavili karijeru, budite sigurni da nećete imati ovakva “leđa” nigdje, a to najbolje znate vi koji ste igrali po Evropi i regionu. Iskoristite ovo sto imate, pa da u Azerbejdžan opet otputujemo, ovaj put skupa!"
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Telegram kanal: https://t.me/TheManiacs1987
https://fb.watch/lWglOfrCjo/?mibextid=36u7dV
Gdje god sutra nastavili karijeru, budite sigurni da nećete imati ovakva “leđa” nigdje, a to najbolje znate vi koji ste igrali po Evropi i regionu. Iskoristite ovo sto imate, pa da u Azerbejdžan opet otputujemo, ovaj put skupa!"
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Telegram kanal: https://t.me/TheManiacs1987
https://fb.watch/lWglOfrCjo/?mibextid=36u7dV
-
- Kontakt:
Sud o treneru se donosi tek nakon godinu i više rada nemoj da se lažemo. Jesmo prošli tu zaslugu svakako ima Basic Al sezona nije ni počela. Ima tu posla mnogo, mi se odavno ne borimo za trofeje a trebamo da idemo tim putem. Spustiti loptu za zemlju ne trebamo praviti prvake svemira kao naše vesele komsije koje zamalo neki dan nisu otišli u grupu fazu.
Imali smo sportske sreće da igramo na drugom stadionu, pred praznim tribinama bez ikakvog pritiska izašli momacki pobjedili.
Prvenstvo je dugo utakmica ima jako puno tek nakon nekog perioda možemo davati konačan sud. Isto tako kako se ne treba dizati u nebesa nakon dvije dobre odigrane utakmice isto tako ne treba ni tjerati nakon par poraza. Vidi se napredak u igri Al poučena ranijim iskustvima to je često trajalo par kola dok nas druge ekipe ne provale i onda opet utonemo u sivilo. Ne kažem da će tako sad biti Al pod hitno spustiti loptu na zemlju.
Imali smo sportske sreće da igramo na drugom stadionu, pred praznim tribinama bez ikakvog pritiska izašli momacki pobjedili.
Prvenstvo je dugo utakmica ima jako puno tek nakon nekog perioda možemo davati konačan sud. Isto tako kako se ne treba dizati u nebesa nakon dvije dobre odigrane utakmice isto tako ne treba ni tjerati nakon par poraza. Vidi se napredak u igri Al poučena ranijim iskustvima to je često trajalo par kola dok nas druge ekipe ne provale i onda opet utonemo u sivilo. Ne kažem da će tako sad biti Al pod hitno spustiti loptu na zemlju.
Mene je samo strah sa se sad ne opustimo i pomislimo da smo neke zvijezde ili sta vec.
Ocekujem i dalje predan rad os trenera i igraca.
Rekoh ja nedavno, plavo mi mirise ova jesen i kako sad stvari stoje ja sam potpuno zadovoljan sportskim segmentom i da se ne prodje nefci ovo do sad je ogroman uspjeh.
Za nefcija ce nam isto trebati srece kao i znanja kao sto je trebalo i za minska, a tu srecu moramo zasluziti ludilom na grbavici
Ocekujem i dalje predan rad os trenera i igraca.
Rekoh ja nedavno, plavo mi mirise ova jesen i kako sad stvari stoje ja sam potpuno zadovoljan sportskim segmentom i da se ne prodje nefci ovo do sad je ogroman uspjeh.
Za nefcija ce nam isto trebati srece kao i znanja kao sto je trebalo i za minska, a tu srecu moramo zasluziti ludilom na grbavici
Aldin cajic je slobodan.. neznam sta vasi cekaju
- Bersaga
- Kontakt:
Lijepo je ovih dana biti navijač Želje. Kreneš od prve utakmice na Grbavici - ispunjen stadion do posljednjeg mjesta, atmosfera fenomenalna, Manijaci prekucali i zadali zadaću, pohvale dobili od domaćih, regionalnih i evropskih medija. Na terenu momci pokazuju drugačiji mentalitet, nema odustajanja, za 6 minuta stižeš sa 0:2 na 2:2 i to u 90'+, ne može slađe. Onda ispraćaj na aerodromu, sinoćnja poruka koju je pročitao Bekrić, jednostavno dimenzija više.
Pohvale za Nermina, definitivno ima znanja ali i hrabrosti. Nisam pogriješio kad sam rekao da će ih sigurno poklopiti sa taktikom. Promjena formacije, podatak da Štila nije ulazio nikako, disciplina, nekoliko odličnih uigranih akcija i neprestano davanje uputa od prve do zadnje minute. Ne bih da mahanišem, svi su momci bili odlični. Čestitke na debiju Draženu.
Ispostavilo se tačnim i uvjerili smo se da nisu bolji od nas, bez obzira i na vrijednost, takmičarsku formu i sve ostalo, bolji smo bili u ovom dvomeču i zasluženo idemo dalje. Ovaj uspjeh dobija duplu težinu zbog svih okolnosti u kojima smo se nalazili u bliskoj prošlosti. Bravo momci.
Moramo uživati u svemu ovom. Još jedna utakmica na našoj Grbavici, još jedan zagarantovan spektakl. Momci će sigurno rasterećeniji biti nego u ove dvije utakmice a samim tim će sigurno i više ponuditi.
Nema potrebe da se pravi neki bauk od Neftci-a, nešto slično očekujem kao i od Dinamo Minska.
VOLIM TE ŽELJO
Pohvale za Nermina, definitivno ima znanja ali i hrabrosti. Nisam pogriješio kad sam rekao da će ih sigurno poklopiti sa taktikom. Promjena formacije, podatak da Štila nije ulazio nikako, disciplina, nekoliko odličnih uigranih akcija i neprestano davanje uputa od prve do zadnje minute. Ne bih da mahanišem, svi su momci bili odlični. Čestitke na debiju Draženu.
Ispostavilo se tačnim i uvjerili smo se da nisu bolji od nas, bez obzira i na vrijednost, takmičarsku formu i sve ostalo, bolji smo bili u ovom dvomeču i zasluženo idemo dalje. Ovaj uspjeh dobija duplu težinu zbog svih okolnosti u kojima smo se nalazili u bliskoj prošlosti. Bravo momci.
Moramo uživati u svemu ovom. Još jedna utakmica na našoj Grbavici, još jedan zagarantovan spektakl. Momci će sigurno rasterećeniji biti nego u ove dvije utakmice a samim tim će sigurno i više ponuditi.
Nema potrebe da se pravi neki bauk od Neftci-a, nešto slično očekujem kao i od Dinamo Minska.
VOLIM TE ŽELJO

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Lijepo je navijati za Zeljeznicar 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Treba uputit poziv Nefticiju sto prije da vidimo hocel njihovi dolaziti i onda na osnovu toag znamo na cemu smo s karatama
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Mamba21 i 51 gost.