Šta reći, prva misao nakon utakmice mi je bila da će ove godine biti situacija da titulu neće osvojiti ko bude bolji, nego da će je izgubiti onaj ko bude gori. Ovaj naš jad i jučerašnji remi Arsenala mi daju puno pravo da ovo mislim. U nekoj drugoj situaciji rekao bih da šanse imaju i City i Chelsea, ali pošto i ove dvije ekipe jedva čekaju da kiksaju gdje bilo, onda čisto sumnjam da će se to desiti. @Valencia je djelimično u pravu, United je poprilično ološio u zadnje vrijeme, ali ne samo United, to važi za sve timove u vrhu PL. Međutim, isto tako treba reći da su se i ostali klubovi poboljšali i da poprilično balansiraju, za razliku od prethodnih nekoliko sezona. Naravno, teško da se može biti lošiji od onog perioda 2004-2006, ono je bilo dno dna. Stoga nemam šta prigovoriti SAF-u, jednostavno čovjek i dalje pravi igrače i neće da uzima gotove, ako je tako radio 25 godina i sad će, uostalom da gotovi igrači ne garantuju ništa najbolje se vidi na primjeru Cityja i Reala. Ono što bih mu ja savjetovao jeste to da pod hitno prestane praviti igrača od Browna jer je to nemoguće, a ovaj je uostalom ostario. Takođe bih mu savjetovao da se okani Evansa, iako ovdje nije igrao, on je svoje pokazao. Carrick je limitiran igrač i ne može bolje. Dakle, neke treba halalit i počet pravit nove, moje je skormno mišljenje.
Gostujući teren. Dakle mi ove sezone igramo kao Travnik, samo kod kuće igramo, a u gostima nit pobjeđujemo nit igramo fudbal, jadno. Radije bih da igramo protiv Barcelone na OT-u nego protiv Leotara na Policama. Da li se mi svjesno branimo ili smo stalno stjerani jer smo slabi to je pitanje. Ne valja pa hajd.
Shodno ovome, pošto slijedeću igramo protiv Boltona na Piroti, očekujem pobjedu bez po muke. A ni Arsenal u FA Kupu ne bi trebao biti veći problem, barem ne kao Wolvesi na njihovom terenu. Živila Pirota!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!