FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ima ko pumpat broj, eto ih ima sad 20 000 pa nista.BosniaBoston je napisao/la: ↑20 jul 2023, 21:45Možda ćete me otjerati gov.njivom motkom sa teme, ali mišljenja sam da bi nam zakup Koševa odgovarao, ima 25 hiljada zainteresovanih za odlazak na tekmu minimum, zašto ne uzeti dodatnih 100 k od karata
Mi na svom najdražem mjestu smo najjaci.
Ja vas samo molim kad dodju 2 3 tekme malo losije da se sjetite ovih hvalospjeva o Basicu. Ide nam dobro i bit ce jos bolje. Zeljo je to zasluzio a i svi koji ga pratimo vala.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ne pamtim kad smo imali bolju akciju
Mozda 5-2 kad smo dobili pitare
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 20 jul 2023, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Hamo.Poklanjam Remzu 7 dana radi sta hoces.Hrana i smještaj besplatan.Sta je ovo.Zadnjih 10 minuta kad nisam umro.
Ma trebaju dati Bingu ili ko je vec nudio dobru svotu, samo da se zove Bingo recimo a ne Grbavica, to je sasvim normalno svugdje na svijetu, Staples center sad Crypto Arena, placaju reklamu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
ako ce platit fino nije problem
Trebamo korisiti ono sto imamo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Gledao sa kumom hrvatom Splicaninom Hajdukovcem. I drago mi je sto smo ga iznenadili. Ne gleda nas nogomet. Ali nakon 45 minuta rece nije ovaj Zeljo uopste los. Na kraju kaze ima vise karaktera Zeljo od Hajduka. Mislio je na ekipu. Ja nisam nista vidio od nervoze privh 45 minuta. Kasnije se smirio malo.
Nisam mislio da cemo proci. Nisam to mislio ni kad smo ih izvukli. Pogotovo ne veceras na onom praznom stadionu. Podjelio bih ovaj post na pozitivno i negativno.
Pozitivno
Ekipa smo sa karakterom. Izgleda da ce nam to u pojedinim utakmica nadomjestiti manjak kvaliteta. Pozitivno je i to sto napokon igramo fudbal. Nevjerovatno je da se vise ne bojimo igrati lopte. Prednost Basica je ta da sto nije iz Sarajeva i ima dobar odnos sa igracima. Jer ruku na srce ni Amar, ni Adzem a ni Sablja ne bi klupirali Stilica. Ovaj je to uradio ne sto Stila ne valja, ne sto Stila nije igrac poteza, nego sto je shvatio da protiv ovih mu trebaju momci poginuti u sredini. I tako je i bilo.
Igrac ovog predkola je Krpic pa Jasarevic. Igrac utakmice lako bi mogao biti Kosoric ali opet tu su Krpic i Jasarevic. Mekic kada trci najbolji je. I kada ima tu slobodu totalno je nepredviti za protivnika. Nekad i mene iznenadi potezima. I svidja mi se sto vise ne suta iz daljine u prazno. A to je cesto radio. Zao mi Coce a imam osjecaj da nas je malo trznulo to. Malo nas natjeralo da brze razmisljamo. Svi su se vracali. Galic je na samom pocetku poceo da im pravi problema. Oni zaboravili na Jasarevica i onda onaj prodor i centarsut da nisu sami sebi zabili cekao je Amoah.
O takcikoj postavci ne znam nista. Samo znam da smo ih nadigrali. Da je Krpic dobio 90% zrcnih duela u napadu i 100% u odbrani uz to da je jos ocistio i skinuo im nazad 9 lopti.
Ovcina, Krpci i Gasal bi mogli biti ta pojacanja koja su nam trebala. Jeste da sirotno zvuci ali Krpci je skroz drugi igrac od prosle sezone. Ovcina brz i zna sa loptom. Gasal u 20 minuta pokazao puno. Haracic i proigravanja ona su me ostavila bez teksta.
Onaj visoki djecko sto je Cocu zamjenio Dubravcic kako se zove? Veoma zrelo odigrao.
Negativno
Amoah. Odma da ga prozovem. Ja znam da raja voli vidjeti njegovu trku i ganjanje i dosta ukradenih lopti. Ali za poziciju koju igra je veoma los bio. Usporio je 3-4 dobre kontre. Fulio je u dvije utakmice 3 zicera.To te inace kosta ali eto prosli smo. Pravi on protivniku problema da se razumijemo mora tu realizaciju dovesti u red.
Penal. Kakva djecija greska. Bas me naljutilo. Da je morao ok shvatio bih. Ali ono je bilo bas da te neko nagovori to da uradis pa da mu kazes je si li ti normalan. Velika kritika na ona traljava izbijanja u zrak onih balon lopti. Znam da ima tu umora i straha ali iz onoga se primaju golovi. Rustemovic je veoma smiren igrac sa tehnikom ali pravi bas smijesne greske. Imao je finih poteza ali ne znam da je sad za sad za prvih 11.
Trener Basic svaka mu cast. Nije ovo lako. Nije lako kad udjes u ovo a odigrao si samo 3 prijateljske. Nije lako kad znas da ti trebaju barem jos 3 jaka igraca da bi se mogao tuci u Evropi i u domacem takmicenju. Ali covjek gura svoj fazon. Ide mu za sad. Ide mu u Evropi. Nadam se da ce to protiv Igmana nastaviti. Jer treba tu atmosferu prenijeti na domace prvenstvo. Ako to uspije Boga mi ce zastiditi ove skupe ekipe.
Citam gluposti tipa zakupiti Kosevo. Zasto? To da se dokaze da mozemo vise od njih napuniti? Dajte ba ljudi imamo svoj dom. Svoj stadion. Svoj hram, Svoju bazu. A vremenom ce se nasem stadionu siriti kapacitet. Prirediti momcima docek, da se sto prije odmore vec iduce sedmice ide jos teza utakmica.
Nisam mislio da cemo proci. Nisam to mislio ni kad smo ih izvukli. Pogotovo ne veceras na onom praznom stadionu. Podjelio bih ovaj post na pozitivno i negativno.
Pozitivno
Ekipa smo sa karakterom. Izgleda da ce nam to u pojedinim utakmica nadomjestiti manjak kvaliteta. Pozitivno je i to sto napokon igramo fudbal. Nevjerovatno je da se vise ne bojimo igrati lopte. Prednost Basica je ta da sto nije iz Sarajeva i ima dobar odnos sa igracima. Jer ruku na srce ni Amar, ni Adzem a ni Sablja ne bi klupirali Stilica. Ovaj je to uradio ne sto Stila ne valja, ne sto Stila nije igrac poteza, nego sto je shvatio da protiv ovih mu trebaju momci poginuti u sredini. I tako je i bilo.
Igrac ovog predkola je Krpic pa Jasarevic. Igrac utakmice lako bi mogao biti Kosoric ali opet tu su Krpic i Jasarevic. Mekic kada trci najbolji je. I kada ima tu slobodu totalno je nepredviti za protivnika. Nekad i mene iznenadi potezima. I svidja mi se sto vise ne suta iz daljine u prazno. A to je cesto radio. Zao mi Coce a imam osjecaj da nas je malo trznulo to. Malo nas natjeralo da brze razmisljamo. Svi su se vracali. Galic je na samom pocetku poceo da im pravi problema. Oni zaboravili na Jasarevica i onda onaj prodor i centarsut da nisu sami sebi zabili cekao je Amoah.
O takcikoj postavci ne znam nista. Samo znam da smo ih nadigrali. Da je Krpic dobio 90% zrcnih duela u napadu i 100% u odbrani uz to da je jos ocistio i skinuo im nazad 9 lopti.
Ovcina, Krpci i Gasal bi mogli biti ta pojacanja koja su nam trebala. Jeste da sirotno zvuci ali Krpci je skroz drugi igrac od prosle sezone. Ovcina brz i zna sa loptom. Gasal u 20 minuta pokazao puno. Haracic i proigravanja ona su me ostavila bez teksta.
Onaj visoki djecko sto je Cocu zamjenio Dubravcic kako se zove? Veoma zrelo odigrao.
Negativno
Amoah. Odma da ga prozovem. Ja znam da raja voli vidjeti njegovu trku i ganjanje i dosta ukradenih lopti. Ali za poziciju koju igra je veoma los bio. Usporio je 3-4 dobre kontre. Fulio je u dvije utakmice 3 zicera.To te inace kosta ali eto prosli smo. Pravi on protivniku problema da se razumijemo mora tu realizaciju dovesti u red.
Penal. Kakva djecija greska. Bas me naljutilo. Da je morao ok shvatio bih. Ali ono je bilo bas da te neko nagovori to da uradis pa da mu kazes je si li ti normalan. Velika kritika na ona traljava izbijanja u zrak onih balon lopti. Znam da ima tu umora i straha ali iz onoga se primaju golovi. Rustemovic je veoma smiren igrac sa tehnikom ali pravi bas smijesne greske. Imao je finih poteza ali ne znam da je sad za sad za prvih 11.
Trener Basic svaka mu cast. Nije ovo lako. Nije lako kad udjes u ovo a odigrao si samo 3 prijateljske. Nije lako kad znas da ti trebaju barem jos 3 jaka igraca da bi se mogao tuci u Evropi i u domacem takmicenju. Ali covjek gura svoj fazon. Ide mu za sad. Ide mu u Evropi. Nadam se da ce to protiv Igmana nastaviti. Jer treba tu atmosferu prenijeti na domace prvenstvo. Ako to uspije Boga mi ce zastiditi ove skupe ekipe.
Citam gluposti tipa zakupiti Kosevo. Zasto? To da se dokaze da mozemo vise od njih napuniti? Dajte ba ljudi imamo svoj dom. Svoj stadion. Svoj hram, Svoju bazu. A vremenom ce se nasem stadionu siriti kapacitet. Prirediti momcima docek, da se sto prije odmore vec iduce sedmice ide jos teza utakmica.
Slazem se, cuo sam da je Bingo nudio milion ili dva, da jedne godine bude Bingo a druge Grbavica. Nasi kao odobili " svetinja", pa jest svetinja ali sto da ne. Ne mijenja ti nista, osim kase.NoDi80 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 22:26Pa ja znam napravimo ugovor na dvije godine ako ce platit fino nije problem
Trebamo korisiti ono sto imamo
Cestitke! Drago mi je zbog igraca jer su se napatili u putu. Nazalost, isto ih opet ceka, ali jbg.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Normalno da treba pristat na to odmah sadalemsa je napisao/la: ↑20 jul 2023, 22:27Slazem se, cuo sam da je Bingo nudio milion ili dva, da jedne godine bude Bingo a druge Grbavica. Nasi kao odobili " svetinja", pa jest svetinja ali sto da ne. Ne mijenja ti nista, osim kase.
Sto da ne
Grbavica ce zauvijek biti Grbavica al mozemo je koristiti puno bolje
Pod hitno moramo istok i prostore regulisati
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne uzimam za zlo ko kaže treba lavor za 25k+..
Ali, radije i 3000 na Grbavici nego 33000 na lavoru.
K'o dijete sam sanjao evropu na Grbavici, sad te snove živim.
O ostalim snovima..pa valjda doživim. Prije svega u to vjerujem jer Željo je postao priča u gradu, državi, regionu. Prava plava porodica konačno od Yugo lige. Nikad jači, pozitivniji, privženiji.
Ali, radije i 3000 na Grbavici nego 33000 na lavoru.
K'o dijete sam sanjao evropu na Grbavici, sad te snove živim.
O ostalim snovima..pa valjda doživim. Prije svega u to vjerujem jer Željo je postao priča u gradu, državi, regionu. Prava plava porodica konačno od Yugo lige. Nikad jači, pozitivniji, privženiji.
Treba da ulazemo u Grbavicu da prostore sredimo na istoku
Da jug i zapad napravimo
Bice 20.000
Svoje pare u sebe ulazes
Ne dajes nekom za rentu vec ulazes u stadion
Da jug i zapad napravimo
Bice 20.000
Svoje pare u sebe ulazes
Ne dajes nekom za rentu vec ulazes u stadion
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Treba to nekim redom da ide, ja licno bi prostore istoka sredio, inace istocna trbina treba šminkanje i popravke jer nije se odrzavalo.
Iz kluba su za jug rekli da treba kliziste sanirati, opcina ce izaci u susret, ali opet od kuda sredstva.
Zapad zaboravit za sada.
Iz kluba su za jug rekli da treba kliziste sanirati, opcina ce izaci u susret, ali opet od kuda sredstva.
Zapad zaboravit za sada.
Mjau !
Pa redom ne mozemo graditi jug a da ovo nismo srediliMachak je napisao/la: ↑20 jul 2023, 22:59Treba to nekim redom da ide, ja licno bi prostore istoka sredio, inace istocna trbina treba šminkanje i popravke jer nije se odrzavalo.
Zapad zaboravit za sada.
Moramo redom rijesavati stvari
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Energija koju Basic ima je nevjerovatna, kad zagalami da smo jači diže se kosa na glavi…
Želim mu dug boravak kod nas i da sebi izgradi dobru karijeru.
Hvala svima u klubu na ovome večeras. A svima vama čestitke, uživajte.
Ponosno, jako i hrabro nastaviti dalje…napuniti grbavicu i dati maximum energije bas kao sto to trener Basic radi i momci na terenu.
Želim mu dug boravak kod nas i da sebi izgradi dobru karijeru.
Hvala svima u klubu na ovome večeras. A svima vama čestitke, uživajte.
Ponosno, jako i hrabro nastaviti dalje…napuniti grbavicu i dati maximum energije bas kao sto to trener Basic radi i momci na terenu.
napokon ovakva tekma u nasu korist sto se tice eu jbt ne znam da li je ikad tako bilo .. obicno i kad igramo dobro/odlicno i imamo rez primimo go posljednjih 10 min i ono nase zamalo .. danas sve perfektno i nakon sto smo primili malo srece u odbrani i dodje novo vodstvo koje smo zadrzali 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Levin, Pact1921, Paromlinac, tiagofaria25 i 46 gostiju.