FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sabitzer ubojitiji od Manea 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Joj Tuchelibana naciste. 27-0, a protiv Citya ekipa ko ****...
Gledao sam danas Tottenham - West Ham. Kane se šetao terenom, i sam komentator kaže ne ulazi jako u duele, čuva se. Vjerujem da je samo pitanje vremena kada ćemo potpisati napadača svjetske klase. Ako ne ove sezone, gratis sljedeće.
Odlično je Tuchel identificirao Goretzku koji ne igra fudbal ima dvije sezone. Laimer gine na treninzima, čovjek željan dokazivanja a Leon u nekom svom svijetu gdje misli da je siguran među prvih jedanaest a klupa mu znači upitan EURO.
Kim je dobar igrač. Ako budemo igrali 3-5-2 bit će upitna odbrana s visokim igračima i mogućnosti kontri. Kim, kao i Upamecano bi dominirali zbog drugačije stila igranja u Engleskoj. Zaista se nadam da će se Bayern vratiti svom stilu igranja kojeg je Schweisteiger spominjao a kojeg je Pep ugasio. O tome sam detaljno pisao prije nekoliko godina.
Gnabry djeluje na treninzima "zagrijano", Coman je vrh igrač, samo da ga zaobiđu povrede. Sane visoko kotira kod Tuchela i to me zabrinjava.
Dvije užasne sezone su iza nas, prošla bi i katastrofalna bila da je BvB imao napadača od početka sezone. Ispadanje od Villareala u Ligi prvaka je šok.
Idemo se vratiti na stare staze slave i da počnemo konačno igrati kako treba u DRUGOM dijelu sezone kada je to i bitno, koga briga za grupnu fazu Lige prvaka i sl. Sjetite se da nas je Bate Borisov dobio u grupnoj fazi Lige prvaka a mi postali prvaci. Koga briga za 6 0 0. Čak bi potpisao i poraz protiv amaterskih ekipa tipa Arsenala u grupnoj fazi ako ćemo igrati kako treba kada je to bitno. Grupna faza je samo obična šminka i nije relevantan pokazatelj snage, možda potencijala kojeg uvijek imamo ali za to je također potrebna konstantnost ekipe koju mi nemamo već neko vrijeme.
Sreća za nas da je ona francuska prevara otišla. Da se još riješiti Leona i Benjamina, uh.
Odlično je Tuchel identificirao Goretzku koji ne igra fudbal ima dvije sezone. Laimer gine na treninzima, čovjek željan dokazivanja a Leon u nekom svom svijetu gdje misli da je siguran među prvih jedanaest a klupa mu znači upitan EURO.
Kim je dobar igrač. Ako budemo igrali 3-5-2 bit će upitna odbrana s visokim igračima i mogućnosti kontri. Kim, kao i Upamecano bi dominirali zbog drugačije stila igranja u Engleskoj. Zaista se nadam da će se Bayern vratiti svom stilu igranja kojeg je Schweisteiger spominjao a kojeg je Pep ugasio. O tome sam detaljno pisao prije nekoliko godina.
Gnabry djeluje na treninzima "zagrijano", Coman je vrh igrač, samo da ga zaobiđu povrede. Sane visoko kotira kod Tuchela i to me zabrinjava.
Dvije užasne sezone su iza nas, prošla bi i katastrofalna bila da je BvB imao napadača od početka sezone. Ispadanje od Villareala u Ligi prvaka je šok.
Idemo se vratiti na stare staze slave i da počnemo konačno igrati kako treba u DRUGOM dijelu sezone kada je to i bitno, koga briga za grupnu fazu Lige prvaka i sl. Sjetite se da nas je Bate Borisov dobio u grupnoj fazi Lige prvaka a mi postali prvaci. Koga briga za 6 0 0. Čak bi potpisao i poraz protiv amaterskih ekipa tipa Arsenala u grupnoj fazi ako ćemo igrati kako treba kada je to bitno. Grupna faza je samo obična šminka i nije relevantan pokazatelj snage, možda potencijala kojeg uvijek imamo ali za to je također potrebna konstantnost ekipe koju mi nemamo već neko vrijeme.
Sreća za nas da je ona francuska prevara otišla. Da se još riješiti Leona i Benjamina, uh.
- farinelli123
- Kontakt:
@ Neutral
Simpa post, precizan, pravi.
Po nekim zakonima UEFE iduće sezone u grupi LP: mi, Arsenal, Barsa i Zvezda.
To je klasika, konobar kafe makijato.
Arsenal je sad ekipa zaguljena. Sve samo ne amaterska ekipa.
Simpa post, precizan, pravi.
Po nekim zakonima UEFE iduće sezone u grupi LP: mi, Arsenal, Barsa i Zvezda.
To je klasika, konobar kafe makijato.
Arsenal je sad ekipa zaguljena. Sve samo ne amaterska ekipa.
•
- farinelli123
- Kontakt:
Pominje se Tchouameni. Defanzivno jak, ali generalno nije neki igrač. Na lopti je kao Timoščuk, sto je slabo.
•
Korejski Beckenbauer ce biti strasno pojacanje. Na faci mu se vidi da ce **** majke protivnickim napadacima.
Uli i ekipa opasno kuhaju u pozadini. Evo i vijest za novog sportskog direktora odjeknula kao grom iz vedra neba, niko nista nije znao.
Uli i ekipa opasno kuhaju u pozadini. Evo i vijest za novog sportskog direktora odjeknula kao grom iz vedra neba, niko nista nije znao.
Spominje se i između ostalog što i Kimmich nije više nedodirljiv i što se šuška da i on može ići uz neku dobru ponudu.farinelli123 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 23:51Pominje se Tchouameni. Defanzivno jak, ali generalno nije neki igrač. Na lopti je kao Timoščuk, sto je slabo.
@Bayo, šteta što Barca nema para, neko drugi možda?

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Sviđa mi se kako Tuchel uvodi reda u tim. Skontao na kraju prošle sezone da neće postići ništa ako kritikuje igrače i zamjeri im se pred sami kraj sezone. Sad pokazuje svima ko je šef 

Danima nikakvih novosti oko Kanea.
Nije nemoguce da nasi u jednom trenutku odustanu, jer zidov ne popusta.
Uli je pogorsao ionako tesku situaciju.
Nije nemoguce da nasi u jednom trenutku odustanu, jer zidov ne popusta.
Uli je pogorsao ionako tesku situaciju.
Evo halvalukaSadio Mané has agreed personal terms with Al Nassr. Move is not done yet, but Mané has accepted the move in principle [@Tanziloic, @lequipe]

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Odlicno, sto prije to rijesiti. Doci ce napadac i veznjak do kraja prelaznog roka sigurno.
Ako dobiju za Manea 32 mil odlično bukvalno za istu cifru koju su dali a još bolja stvar što će se riješiti njegove plate 20 mil što ostavlja prostor za napadača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma da nije tih saudijaca ( koji se ukazaše kao spas nogometa
) ne bi niko ni upitao za njega.
Ali, opet kad vidiš kako mlate sa petrodolarima bude ti žao što se više ne izmuze.

Ali, opet kad vidiš kako mlate sa petrodolarima bude ti žao što se više ne izmuze.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Spominje se da su zutalji zainteresovani za Sabitzera , nasi traze 15 milki odstete.
To dodje kao neka trampa u vezi Guerreiro , s tim sto smo Portugalca dobili dzabe.
Upakovati Austrijanca sa masnicom i nasteliti ga u Dortmund.
To dodje kao neka trampa u vezi Guerreiro , s tim sto smo Portugalca dobili dzabe.
Upakovati Austrijanca sa masnicom i nasteliti ga u Dortmund.

Po Plettiju ima ozbiljnije opcije zasad iz Prema i Italije, kako god neće biti problem ga se riješiti i unovčiti 15ak mil.bayernmiasanmia je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:52Spominje se da su zutalji zainteresovani za Sabitzera , nasi traze 15 milki odstete.
Upakovati Austrijanca sa masnicom i nasteliti ga u Dortmund.![]()
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sistemski se rjesavaju igraca sa velikim platama koje je prethodna uprava ostavila.
Ocito ce se mnogo posla uraditi ovo ljeto i pripremiti podloga za narednu sezonu kada ce mogućim odlaskom Mullera biti jos vise prostora za manevar.
Ocito ce se mnogo posla uraditi ovo ljeto i pripremiti podloga za narednu sezonu kada ce mogućim odlaskom Mullera biti jos vise prostora za manevar.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta ljudi izmisljaju, evo sad ce Dusan ipak u Bayern kao, a Kane haman pa gotova stvar. Ne bi Uli pricao da nije to vareno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.