Ocito nisi vidio kad govori da mu je tata menadzer i da su roditelji za Hrvatsku.Kao rodjeni su oboje u Bosni,ali mi smo Hrvati tako da mi roditelji sugeriraju za Hrvatsku.A on je lafo neodlucan jer se u Bosni prica kako bi ga zovnuli u A-tim.Jbg,A-tim je A-tim.I naravno trener je Ciro,zato se dvoumi.Patriotizma tu nema,kockast je on od glave do pete.Boubacar Dialiba je napisao/la:Ćiro OBAVEZNO treba zvati Delača iz Intera Z. Golman, 16 godina, otimaju se veliki evropski klubovi za njega. Sad gledam video intervju za hrvatske medije i kaže da još nije odlučio za koga će braniti. U svakom slučaju ga treba pokušati vezati za nas. Kažu da je trenutno najveća nada hrvatskog? fudbala uopšte! Zovi ga, Ćiro, saveze! Pomrli daBogda ako ni ne pokušate, pa ga zijanimo k'o Asmira Begovića!
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bez_komentara
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Koga nema bez njega se mora.
Bosna i Hercegovina nemora i nesmije da moli svoje sinove da igraju za nju. Ko hoce hoce ko nece put pod noge sto dalje od BOSNE PONOSNE.
Bosna i Hercegovina nemora i nesmije da moli svoje sinove da igraju za nju. Ko hoce hoce ko nece put pod noge sto dalje od BOSNE PONOSNE.
**** ZEMLJU KOJA BOSNE NEMA
IMA JEDAN DEČKO KOJI VAPI DA IGRA ZA NAŠU REPREZENTACIJU I SA 22 GODINE JE DEBITOVAO ZA JEDAN PROSMOUTH! **** VAS DELAČ ZOVITE BEGOVIĆA, NEĆU HRGOVIĆE I JAKIREVIĆE U REPREZENTACIJI!!!!!! HOĆU SPAHIĆE BEZ NOGE, KLUBA I ZNANJA DA RAZBIJAJU SVE PRED SOBOM!
Ma zovne li Bilić tog malog Delača,mi možemo zaboraviti na njega.Nego,postoji li kakva šansa da Begović zaigra za našu repku ? Čitam po forumu,svako tumači nekakva pravila na svoj način tako da pola misli da može a ostatak da ne može.Zbunjen sam !
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !
- el-fighter
- Kontakt:
Od tog Delača se oprostite. Momak ima 16 godina i misli da će ga Ćiro pozvati u A tim. Što se tiče Begovića mislim da još ima šanse da zaigra za našu repku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Begoviću kasno, Delaču rano da igra za A tim
takvi smo mi
ako mislimo da uhvatimo Delača treba ga zvati u A tim, ne zato jer je zaslužio već da se ne bi odlučio za Hrvatsku
iako su nam ovako šanse male

takvi smo mi
ako mislimo da uhvatimo Delača treba ga zvati u A tim, ne zato jer je zaslužio već da se ne bi odlučio za Hrvatsku
iako su nam ovako šanse male
on sam rekao u razgovoru da postoji šansaBola(n) je napisao/la:Ma zovne li Bilić tog malog Delača,mi možemo zaboraviti na njega.Nego,postoji li kakva šansa da Begović zaigra za našu repku ? Čitam po forumu,svako tumači nekakva pravila na svoj način tako da pola misli da može a ostatak da ne može.Zbunjen sam !
Ako je to istina i ako postoji šansa da brani za našu repku,onda trebamo da vršimo pritisak na Savez i na ****.Pogotovo mediji a i mi navijači moramo se aktivirati kao i za Pjanića jer nemamo baš golmana na bacanje.
to je uloga smrdljivih novinara koji ne postavljaju to pitanje, to im je posao sunce im **** uključujući i ovaj portal. **** vas više copy paste, imam blagovremenije informacije od ovih sa vašeg portala...Bola(n) je napisao/la:Ako je to istina i ako postoji šansa da brani za našu repku,onda trebamo da vršimo pritisak na Savez i na ****.Pogotovo mediji a i mi navijači moramo se aktivirati kao i za Pjanića jer nemamo baš golmana na bacanje.
Dajte da se svi ukljucimo da nesto uradimo da organizujemo da dovedemo Begovica,joj pa nemogu da vjerujem da ovako gubimo igrace.
Imal te kakav predlog??
Imal te kakav predlog??
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jedna parola i koreografija za Asmira na sljedećoj tekmi bi bila dovoljna za početak.Što prije !
Zaista ima mnogo ljudi koji nemaju pojma na ovom forumu.
Begovic nemoze igrati za BIH jer je napunio 21. godinu a to je krajni rok, u pravilima FIFE, do kojeg jedan igrac moze promjeniti reprezentacije.

Begovic nemoze igrati za BIH jer je napunio 21. godinu a to je krajni rok, u pravilima FIFE, do kojeg jedan igrac moze promjeniti reprezentacije.
pa on je u svom intervju rekao da MOZDA moze da zaigra za nasu repku,ali..da nas savez mora sa fifom malo da pregovara i tako to...
znaci mozemo komotno zaboraviti na njega
znaci mozemo komotno zaboraviti na njega
A ti si mi ko čitao pravilnik, ja više vjerujem Begoviću, možda postoje neke okolnosti pod kojima bi mogao da se vrati!Tarik14 je napisao/la:Zaista ima mnogo ljudi koji nemaju pojma na ovom forumu.![]()
Da, ja sam citao pravilnik i Begovic sam zna da nemoze igrati za BIH. Nepostoji nikakve okolnosti.emchoz je napisao/la:A ti si mi ko čitao pravilnik, ja više vjerujem Begoviću, možda postoje neke okolnosti pod kojima bi mogao da se vrati!Tarik14 je napisao/la:Zaista ima mnogo ljudi koji nemaju pojma na ovom forumu.![]()
a sta je sa Ramovicem'? zadnjih sezona proglasen najboljim golmanom u Norveskoj, a nema ga u repki..da li on moze igrati za nas?
U Savezu su trazili da Ramovic plati pare ako hoce da igra za BIH. On se naljutio i rekao je da ne trebamo racunati na njega u buducnost.anlayan je napisao/la:a sta je sa Ramovicem'? zadnjih sezona proglasen najboljim golmanom u Norveskoj, a nema ga u repki..da li on moze igrati za nas?
on je kaparisan davno i ima 30 godina...anlayan je napisao/la:a sta je sa Ramovicem'? zadnjih sezona proglasen najboljim golmanom u Norveskoj, a nema ga u repki..da li on moze igrati za nas?
-
- Kontakt:
Ma prekockast je bio i Hrgović, pa je znao koristit'. Pozvat' ga, ako ništa da za "susjede" ne igra. Pa zamislite da momak završi u Interu iz Milana, za kojeg se kaže da ga traži. Je li bi vam i tada smetalo to što je pomalo kockast? Da se rasplamsat' patriotizam
Hrvati Argentince mole k'o zadnji jadovi da igraju za njih, što ne kažem da bi nam treb'o bit' putokaz, ali ovaj lik se dvoumi, a nije dobio ni poziv za našu reprezentaciju. I rođen je u Bosni. Meni dosta. A znam da bi i ogromnoj većini bilo. I samo da i ja kažem da sam preogorčen što ovakva pitanja niko od copy-pastera("novinara") ne postavlja selektoru!!! JADNO!!!

zato što je selektor najkockastiji. evo bilić dok se spominjao u kontektstu naše repke hoće neće a sada u interviju kaže da mu je hrvatski dres svetinja. Ja bih volio da ovaj mali zaigra za nas i naš savez ga treba korektno i pozvati i sve učiniti ali ako pokaže druge tedencije onda ništa od svega!Boubacar Dialiba je napisao/la:Ma prekockast je bio i Hrgović, pa je znao koristit'. Pozvat' ga, ako ništa da za "susjede" ne igra. Pa zamislite da momak završi u Interu iz Milana, za kojeg se kaže da ga traži. Je li bi vam i tada smetalo to što je pomalo kockast? Da se rasplamsat' patriotizamHrvati Argentince mole k'o zadnji jadovi da igraju za njih, što ne kažem da bi nam treb'o bit' putokaz, ali ovaj lik se dvoumi, a nije dobio ni poziv za našu reprezentaciju. I rođen je u Bosni. Meni dosta. A znam da bi i ogromnoj većini bilo. I samo da i ja kažem da sam preogorčen što ovakva pitanja niko od copy-pastera("novinara") ne postavlja selektoru!!! JADNO!!!
VRATITE NAM BEGOVIĆA MAJKU VAM VAŠU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.