Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
to masinoooooooooooo....nadam se da ce u ovaj Puel konacno svatit kakvu masineriju na klupi drzi...imal ko kvalitetan link kakav....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa valjda ce vise dokazati da je zasluzio da igra svaku od pocetka.
Taman ulazi u pravu formu pred mec sa Realom. Mogao bi opet biti junak?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
U ovom trenutku sve ide preko Pjnica on kreira akcije....on je glavna rola u timu
nazalost igra zadnjeg veznog
Lyon igra 4-3-3
nazalost igra zadnjeg veznog
Lyon igra 4-3-3
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 06 mar 2011, 17:36, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Nail for Real
- Kontakt:
Uzdam se u PuelaOmerbavarac je napisao/la:Pa valjda ce vise dokazati da je zasluzio da igra svaku od pocetka.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- miralem444
- Kontakt:
hahahahahahaah.....al definitivno lyon sa postavom slicnom danasnjoj znaci sa lisandrom i pjanicom bi mogao opet izbaciti taj real znaci ssanse po meni su 50-50..jedino kosto ovaj kaze uzdam se u PUELA..haya.Nail for Real je napisao/la:Uzdam se u PuelaOmerbavarac je napisao/la:Pa valjda ce vise dokazati da je zasluzio da igra svaku od pocetka.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Omerbavarac
- Kontakt:
A sve su prilike da ce vama uciniti uslugu i ostaviti ga na klupi. Puelovoj tvrdoglavosti nema kraja.Nail for Real je napisao/la:Uzdam se u PuelaOmerbavarac je napisao/la:Pa valjda ce vise dokazati da je zasluzio da igra svaku od pocetka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Fraps.Goalgetter je napisao/la:A kako snimate golove ? Kojim programom
Nije odigrao direktan dupli pas sa Lisandrom. Već čini mi se do Gourcuffa dodao, ovaj do Lisandra, a ovaj premajstorski petom ostavio Pjanića samog sa golmanom.
Ništa u mojoj režiji. Možda kad pređe u Želju

Nakon gola igra dosta slabije. Par prelako izgubljenih lopti.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 06 mar 2011, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pa najbolje rijesenje SS2 karta,ja sam tom kartom dok me nisu poceli bez razloga banovati postavljao svaki gol od nasih igraca nebitno gdje igrao u roku od 2-3 minute...Goalgetter je napisao/la:A kako snimate golove ? Kojim programom

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma ovakvom taktikom se ne moze protiv Reala. Previse su ofanzivni u ovoj utakmici, i vidi se da se otvaraju velike rupe nazad, koje Arles ne iskoristava, a Real ce ih sigurno iskoristiti. Znaci mora se odluciti, izmedju Gourcuffa i Pjanica, a moze i obadvojicu ostaviti u igri, ali bi onda fasovao jedan napadac.
@Zeljovac
Hvala, evo skinuo sam Fraps, skontao sam kako se snima
@Zeljovac
Hvala, evo skinuo sam Fraps, skontao sam kako se snima

Igraju protiv ekipe sa 11 bodova. Polako sa hvaljenjem
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo gola [youtube][/youtube]

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Goalgetter
- Kontakt:
Gourcuff se zali na povredu

- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo jedan odlican pokusaj Pjanica ali golman je dobro reagovao....
[youtube][/youtube]
Dobro igra iako je na poziciji zadnjeg veznog bio dobro je za sada stim da nije dugo igrao ipak je psihicki dobar
[youtube][/youtube]
Dobro igra iako je na poziciji zadnjeg veznog bio dobro je za sada stim da nije dugo igrao ipak je psihicki dobar
- Principatus
- Kontakt:
Jao steta, stativa. Steta sto nije zabio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kakav zicer fuli Pjanić! Dvojica sama na drugoj stativi(možda u ofsajdu) i Miralem pogodi stativu!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kakva igra Miralema.Mislim da sada definitivno zaslužuje prvu postavu. 

You'll never walk alone.
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Stativa...

Stativa...

Crossbar je prečka
Post - stativa.

Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Željovac je napisao/la:Crossbar je prečkaPost - stativa.
ma hajde kako se uzme

Briand je bio u ofsajdu kod the stative
Bezveze se žali.

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.