Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ponekad gledam YouTube travel kanale, pogotovo po Africi, i baš je nevjerojatno kako tamo neki ljudi žive. Sjeb čisti. Nama u Bosni je i dobro kako je njima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa tako je u dosta zemalja, recimo kod mene je rođak radio sa Nepalcima u Iraku, pričaju mu ljudi pošto nemaju frižidera i sl. hranu zakopavaju u zemlju i tu je čuvaju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kako mislis povratnik? Pa oni jesu genetski Americki crnci (ono ako se to moze i reci jer su i ovi iz Afrike jel), ali ono rob iz Usa je otiso tamo i napravio tu drzavu i za njim je krenula rulja, zato im je Eng prvi jezik i prezimena Engleska/Evropska. Kaze mi za ramazan, muslimani ono poste od jutra do navece, reko da, kaze thats easy

Kad god uđem ovdje, on piše u nekom agresivnom tonu.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑20 jul 2023, 17:37Ne znam, mozda je do mene, ali mi se cini da u svim raspravama nekako previse samozadovoljno prezentiras svoje stavove i kao, slavodobitno "poentiras". Mislim da se sve moze na malo opusteniji nacin objasniti.numanumaye22 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:06Niko ne pokusava to dokazati uopste, nije potrebno kad je to cinjenica, nego sam samo morao debunkirati mitove da nam je priroda bolja i uredjenjija od tih velikih Europskih drzava, kao i da je voda bolja i kvalitetnija, da imamo vise rijeka, sto je notorna laz.
Lik maloprije rece nema rijeka gdje mozes da se kupas, a samo u Minhenu imas 3-4 mjesta gdje se citavo ljeto ljudi kupaju i to bukvalno saznas u 2 klika na Google cak i da ne odes.![]()
Mislim da momak treba da se malo opusti, preporučam članke ssba za relaksaciju

41:34
- ASD
- Kontakt:
Tamo imaš domicilne, koji nisu mrdali iz Afrike. Uvijek tamo bili. A imaš i te bivše robove koji su se tamo naselili i koji im vode državu.alemsa je napisao/la: ↑20 jul 2023, 18:17Kako mislis povratnik? Pa oni jesu genetski Americki crnci (ono ako se to moze i reci jer su i ovi iz Afrike jel), ali ono rob iz Usa je otiso tamo i napravio tu drzavu i za njim je krenula rulja, zato im je Eng prvi jezik i prezimena Engleska/Evropska. Kaze mi za ramazan, muslimani ono poste od jutra do navece, reko da, kaze thats easy2 dana kad ne jedes je lahko kaze, vec treci je zeznuto. Pa i dan danas su im uslovi uzasni, mislim da im je litar vode za pice $10
George Weah je domicilni. Pripada grupi Kru. Interesantno je da su George Weah i Didier Drogba ista etnička grupa.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Svaka je zemlja lijepa vala, ne znam sto pljuvati po jednoj da bi izdigao drugu, neko ima prirodne ljepote, neko ima gradove koje vrijedi vidjeti, neko oboje, sve zavisi sta neko cijeni i trazi. Meni licno je lijepa i BiH i Hrvatska i CG, i Slovenija i Njemacka, Austrija itd, svugdje mozes naci nesto sto vrijedi vidjeti i dozivjeti.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Yebo majku sunca al ubi danas 

Jel po ovom novom zakonu u RS ako ja iz Federacije kazem da je Dodik ****, oni mene kao mogu krivicno gonit? 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa јebem i njeg i zakon.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VensanKasel
- Kontakt:
I jedni i drugi . Ja sam pisao ovdje uveliko da je WizzAir smeće od kompanije , nažalost i aerodrom Tuzla se u to uvjerila .ASD je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:18Ko je kriv?VensanKasel je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:10Ode WizzAir iz Tuzle , zatvara bazu , nije dobro nikako .
Ovo Banja Luka mora iskoristiti , nažalost ali tako je .
Njima zamjeram što nisu "ganjali" druge aviokompanije , i naravno lopovluk .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sta cekaju u Sarajevu sa time, kad ce objaviti ko ide umjesto wizzaVensanKasel je napisao/la: ↑20 jul 2023, 20:25I jedni i drugi . Ja sam pisao ovdje uveliko da je WizzAir smeće od kompanije , nažalost i aerodrom Tuzla se u to uvjerila .ASD je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:18Ko je kriv?VensanKasel je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:10Ode WizzAir iz Tuzle , zatvara bazu , nije dobro nikako .
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VensanKasel
- Kontakt:
Rekoh ti ja onda , monopol je itekako loš za Tuzlu . Kako li će izdržati sa te 4 linije ?AshburtonG je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:29Ma ni onaj aerodrom nista nije bolji. Meni je najjace naplacivanje one takse. Jeb.es 2KM, ali druze de ukljuci mi je u cijenu, a ne da svaki put moras posebno ici i cekat u redu da je uplatis i dobijes priznanicu kao da placas gulas u rudarskom restoranu.StevieG8 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:21Vala i wizz air ko toksicna bivsa cas idu cas dolaze ni sami ne znaju sta bi viseVensanKasel je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:10Ode WizzAir iz Tuzle , zatvara bazu , nije dobro nikako .
Bitno je da ostane ovaj let za Memmingen.![]()
Možda sad Ryanair napadne , oni su puno efiksaniji od WizzAir-a .
Od 1 oktobra u Tirani uvode 17 novih linija

- VensanKasel
- Kontakt:
Pregovori , ko će bolje proći . U potpunosti se slažem sa upravom aerodroma , ne treba pristati na "ucjene" aviokompanija . Aerodrom Sarajevo je svakako rastao bez LCC-a , ja bih volio da Ryanair uleti sa 3-5 linija , pogotovo zimi . Da Aegen vrati za Atinu , WizzAir vraća London od oktobra .rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 20:35Sta cekaju u Sarajevu sa time, kad ce objaviti ko ide umjesto wizzaVensanKasel je napisao/la: ↑20 jul 2023, 20:25I jedni i drugi . Ja sam pisao ovdje uveliko da je WizzAir smeće od kompanije , nažalost i aerodrom Tuzla se u to uvjerila .
Zagreb je sve dao Ryanairu i ovi ih sada zezaju , plus ih Croatia Airlines zeza .
Beograd nije dao da ga LCC zeza , WizzAir leti već 10 godina i tek sada povećavaju broj linija .
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa u tom trenutku je bilo dobro jer je Wizz ulagao u aerodrom. Aerodrom u TZ se moze sredit da bude bombona, ali moraju imat uvijek partnera. Nadam se da ce Ryan uletit. Moguce je da su opet neke politicke igre, jer je Vlada TK prilicno nestabilna, pa bjeze na vrijeme.VensanKasel je napisao/la: ↑20 jul 2023, 20:37Rekoh ti ja onda , monopol je itekako loš za Tuzlu . Kako li će izdržati sa te 4 linije ?AshburtonG je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:29Ma ni onaj aerodrom nista nije bolji. Meni je najjace naplacivanje one takse. Jeb.es 2KM, ali druze de ukljuci mi je u cijenu, a ne da svaki put moras posebno ici i cekat u redu da je uplatis i dobijes priznanicu kao da placas gulas u rudarskom restoranu.
Bitno je da ostane ovaj let za Memmingen.![]()
Možda sad Ryanair napadne , oni su puno efiksaniji od WizzAir-a .
Od 1 oktobra u Tirani uvode 17 novih linija![]()
- Centre forward
- Kontakt:
Jat im'o liniju za Sidnej jbt, sad naš i okolne narode vozaju Ugri i pitajBoga kakvi još levati.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- numanumaye22
- Kontakt:
Sta bi sa bazom novom u Sarajevu, ko ih je ono izradio i slagao. 

pa ja ne vidim neko moranje .. ako ce ih kostati love i negativnog poslovanja moze i ovako svakako svake god povecavaji br putnika ko ima love iskesirat ce da ide iz sa na neku destinaciju ko nema otice do tuzle, dubrovnik il zadra ha ja .numanumaye22 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 21:10Sta bi sa bazom novom u Sarajevu, ko ih je ono izradio i slagao.![]()
Psovao bih i ja da sam negdje u faletićima, mahmutovcu ili švrakinom.
Druže, ima nas Bošnjaka svugdje, pa nije baš isti pristup
Ne krivim te, ja bih možda na tvom mjestu još više psovao, ali nije svako u istoj poziciji.
Evo, jbm ga i ja u smrdljiva usta ako će ti biti lakše, ali moramo protiv smrada biti mudriji.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.