Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kad bi nesto bilo od toga. Sad zelim sve najgore Lyonu, samo da ode Puel, ne bi li dosao Vaha.VAHA SE VRAĆA U FRANCUSKU?
Francuski mediji danas pišu da bi bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić već na ljeto mogao napustiti Dinamo i vratiti se u Le Championnat.
"Vidjet ćemo sve na kraju sezone. Istina, imam čvrst ugovor s Dinamom koji traje još godinu i pol, međutim to ništa ne treba značiti. Srce kaže kako se trebam vratiti u Francusku, ne želim da moja karijera tamo završi onim lošim rezultatima s PSG-om, ne želim da me se po tome pamti. Da, te priče o mom povratku u Le Championnat me uzbuđuju, to je lijepa muzika za moje uši", prenosi Index. hr izjavu Vahida Halilhodžića.
Francuski mediji pretpostavljau da će Halilhodžić najvjerovatnije preuzeti Lyon, koji i pored najvećeg proračuna u zadnje dvije godine ne pruža partije koje se od njega očekuju.
Kallstrom ide na klupuOmerbavarac je napisao/la:Pa i bilo je krajnje vrijeme da jednu tekmu pocne od prve minute. Do sada sto je igrao ulazeci sa klupe bilo je na vrlo visokom nivou i sigurno da je Puel vidio da mu nema izlaza nego poceti sa Miralemom.
Nego, ko ce ostati na klupi, cije ce mjesto zauzeti Pjanic?
Tako sam i mislio. Dovoljno je pokazao svog (ne)znanja, vrijeme mu je da ohladi dupe.Goalgetter je napisao/la: Kallstrom ide na klupu
Pokrenuo Pjanic sam akciju, zatim odigrao dupli pas Lisandrom, zatim se sa nekih 10 metara sam pojavio pred golmanom, i jednom trznuo golmana i rutinski salje loptu u mrezutanzla je napisao/la:Kakav je gol dao? Zeljovac hoce biti sta u tvojoj reziji nesto kasnije?
Aferim. Hvala!Goalgetter je napisao/la:Pokrenuo Pjanic sam akciju, zatim odigrao dupli pas Lisandrom, zatim se sa nekih 10 metara sam pojavio pred golmanom, zatim jednom trznuo golmana i rutinski salje loptu u mrezutanzla je napisao/la:Kakav je gol dao? Zeljovac hoce biti sta u tvojoj reziji nesto kasnije?
A u ocima mu se vidi j.ebem ti mam. PuelGoalgetter je napisao/la:Pokrenuo Pjanic sam akciju, zatim odigrao dupli pas Lisandrom, zatim se sa nekih 10 metara sam pojavio pred golmanom, i jednom trznuo golmana i rutinski salje loptu u mrezutanzla je napisao/la:Kakav je gol dao? Zeljovac hoce biti sta u tvojoj reziji nesto kasnije?
fakat upravu si heheheZa_raju je napisao/la:A u ocima mu se vidi j.ebem ti mam. PuelGoalgetter je napisao/la:Pokrenuo Pjanic sam akciju, zatim odigrao dupli pas Lisandrom, zatim se sa nekih 10 metara sam pojavio pred golmanom, i jednom trznuo golmana i rutinski salje loptu u mrezutanzla je napisao/la:Kakav je gol dao? Zeljovac hoce biti sta u tvojoj reziji nesto kasnije?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.