Ako nisi korisnik Bh telekoma interneta, idi na bhtelekom.ba Televizija>Moja Web TV> Moja WEBtv za korisnike drugih operatera i registruj se preko mejla.Pririsak je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:14Ima li jos neko problema da ne moze kupiti prijenos utakmice na moja web tv, izlistane su mi dvije pretplate za mjesec dana koje mogu lupiti ali ne i pay per view gdje bi trebala biri utakmica
Kakvi klosari, ne znaju zaraditi posteno pare da im platis utakmicu nego te kamatari svaki mjesec za marku hebo te nesposobni ljudi
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Citas mi misli,sad kontam koji tuborg uzeti da me popravi do tekme

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Trener Željezničara Nermin Bašić je odabrao početnu postavu za večerašnji uzvratni duel prvog pretkola Konferencijske lige protiv Dinamo Minska.
Kako javlja reporter Klix.ba iz Azerbejdžana, Bašić je napravio velike promjene u odnosu na prvi duel na Grbavici, te će njegova ekipa večeras na Azersun Areni u Bakuu istrčati u drugačijoj formaciji. Za razliku od prvog susreta kada su Plavi počeli susret u formaciji 4-2-3-1, večeras će zaigrati u 3-5-2.
Ajdin Mulalić će biti na golu, a ispred njega tri štopera su Edin Cocalić, Aleksandar Kosorić i Amar Drina.
U sredini veznog reda će igrati Edin Rustemović, Nedim Mekić i Edin Biber, a po bokovima će ordinirati Marin Galić i Irfan Jašarević. Napadački dvojac će činiti Joseph Amoah i Sulejman Krpić.
U odnosu na duel na Grbavici, iz prve postave su ispali Semir Štilić i Andrija Drljo, a umjesto njih će igrati Drina i Biber.
1921
idi na moj.bhtelecom.ba tamo se uzimaju tekme za moja web tv ppvPririsak je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:14Ima li jos neko problema da ne moze kupiti prijenos utakmice na moja web tv, izlistane su mi dvije pretplate za mjesec dana koje mogu lupiti ali ne i pay per view gdje bi trebala biri utakmica
Kakvi klosari, ne znaju zaraditi posteno pare da im platis utakmicu nego te kamatari svaki mjesec za marku hebo te nesposobni ljudi
U toj formaciji ako zaista bude tako bi Mekic trebao da ima potpunu slobodu. On je jedini igrac koji moze nesto iskreirat. Moglo bi to bit dobro ali bekovi bas moraju bit na full nivou, bar trkacki.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:09Trener Željezničara Nermin Bašić je odabrao početnu postavu za večerašnji uzvratni duel prvog pretkola Konferencijske lige protiv Dinamo Minska.
Kako javlja reporter Klix.ba iz Azerbejdžana, Bašić je napravio velike promjene u odnosu na prvi duel na Grbavici, te će njegova ekipa večeras na Azersun Areni u Bakuu istrčati u drugačijoj formaciji. Za razliku od prvog susreta kada su Plavi počeli susret u formaciji 4-2-3-1, večeras će zaigrati u 3-5-2.
Ajdin Mulalić će biti na golu, a ispred njega tri štopera su Edin Cocalić, Aleksandar Kosorić i Amar Drina.
U sredini veznog reda će igrati Edin Rustemović, Nedim Mekić i Edin Biber, a po bokovima će ordinirati Marin Galić i Irfan Jašarević. Napadački dvojac će činiti Joseph Amoah i Sulejman Krpić.
U odnosu na duel na Grbavici, iz prve postave su ispali Semir Štilić i Andrija Drljo, a umjesto njih će igrati Drina i Biber.
Sretno veceras da se radujemo pa nek i Rustemovic da gol ako treba.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Meraak1921
- Kontakt:
Sve ok aliii Kosoric? Aco buraz nemam nista protiv tebe, ali pokazao si na Grbavici da ne mozes..
Dosta rizicna formacija ako ovako izadjemo, pogotovo jer je nismo isprobali ranije u takmicarskim utakmicama, ali meni licno jako gotivna. Treba vidjeti je li ovo 3232, 3322 ili 3212 formacija odnosno sta ko igra u veznom redu. Ja licno mislim da bi bili bolji u 541 odnosno 32221, jer ne vjerujem da Galic i Jasarevic mogu iznijeti ovo.
Pretpostavljam da je plan zestoko napasti i povesti u prvih pola sata a onda mijenjati formaciju ili se povuci u 541 gdje bi mogli igrati dupli blok. Jako dobar plan jer su ovi opasni iskljucivo iz brzih tranzicija a ne toliko iz igre, medjutim isto tako puno ce ovisiti o tome da li cemo brzo postici gol.
Najvise od svega me raduje da napokon mijenjamo i prilagodjavamo formacije i da ulazimo u utakmicu sa m*dima i pravim mentalitetom
Pretpostavljam da je plan zestoko napasti i povesti u prvih pola sata a onda mijenjati formaciju ili se povuci u 541 gdje bi mogli igrati dupli blok. Jako dobar plan jer su ovi opasni iskljucivo iz brzih tranzicija a ne toliko iz igre, medjutim isto tako puno ce ovisiti o tome da li cemo brzo postici gol.
Najvise od svega me raduje da napokon mijenjamo i prilagodjavamo formacije i da ulazimo u utakmicu sa m*dima i pravim mentalitetom
Aco je bio za dvije klase bolji od Coce u proljetnom dijelu prosle sezone, tako da nije problem iskljucivo u Aci. Aco mora igrati jer je lider na terenu, autoritet, faca. Problem je u tandemu Aco-Coca jer su spori i za nasu ligu a ne za ove. U ovoj formaciji ce ih Drina pokriti trkacki a oni njega iskustvom plus ce Drina imati dva lisca iskusna pored sebe. U ovome je kljucna Drinina disciplina i da odradi svoje zadatke kako treba. Jako velika odgovornost je na njemu kao na mladom igracu veceras.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:59Sve ok aliii Kosoric? Aco buraz nemam nista protiv tebe, ali pokazao si na Grbavici da ne mozes..
-
- Kontakt:
Hvala, ja sam sad uspio kupiti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:43Ako nisi korisnik Bh telekoma interneta, idi na bhtelekom.ba Televizija>Moja Web TV> Moja WEBtv za korisnike drugih operatera i registruj se preko mejla.Pririsak je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:14Ima li jos neko problema da ne moze kupiti prijenos utakmice na moja web tv, izlistane su mi dvije pretplate za mjesec dana koje mogu lupiti ali ne i pay per view gdje bi trebala biri utakmica
-
- Kontakt:
Aco je pokazao da ne može kada ostane jedan na jedan sa igračem i to se zna, jer je dramatično spor, što se tiče skoka tu bi trebao biti dosta bolji, vjerujem da zbog toga i igra, a i nemamo neke opcije, ostaje nam samo Dubačkić koji očito, trenutno, ne može da bude starter čim ga ne ubacuje. Isto sam mislio za Bilala, što ga otpisa, đe je zapelo pa ljudi koji prate treninge rekoše da se nije proslavio kada su Amoah i Štila išli na njega.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:59Sve ok aliii Kosoric? Aco buraz nemam nista protiv tebe, ali pokazao si na Grbavici da ne mozes..
Dobra formacija što se mene tiče, ono što me brine jeste da što se tiče veze i trke ostajemo na Beći kao opciji, a to nije baš idealno

Haračić, Štila, Gasal, Drljo su super rješenja koja mogu nešto promijeniti ofanzivno, što se tiče defanzive ostajemo samo na Ovčini, Dubačkiću i Beći, Tanko je to, Hare je dokazan, al je pitanje koliko je spreman, ovi ostali ne ulijevalju povjerenje, valjda se nekako provučemo.
-
- Kontakt:
Zamalo

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Dobar sastav. U sredini malo brže.. zabiberi će ga mali idemooooooooooooo
-
- Kontakt:
Obzirom da te izuzetno cijenim kao forumasa i cesto jako dobro razmisljas volio bih da obrazlozis zasto ti se ne svidja?BarbareZeljin je napisao/la: ↑20 jul 2023, 18:16Zaista bih volio da budem u krivu,ali nek nam je Bog na pomoci sa ovom postavkom.
Jedino sto se nadam da necemo primiti gol,gore necemo imati suta po golu. Bice dobro ako oni ne naprave nista u prvom poluvremenu. Ne svidja mi se ova postavka nikako.
Ne znam sto Stila ne pocinje, ali haj zna Basic bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.