Truhlo je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:17Ovdje se apsolutno ne slazem. Zasto novi trener ne moze biti neko novi, uzmi trenera juniora romara, kaknja, mladjeg nije bitno. Eto duvnjak je pokazao kakva je razlika kada imas zivota u sebi, ovi jugoslavenski fosili do penzije ce unistiti 10 generacija igraca.redbull93 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:11Nisi bas upravu za ovo, rasulo je bilo totalno i svega i svacega je bilo. Gdje su djeca svako gostovanje strepila da ne odu na isto. Mislim da je cak i bilo jedno gostovanje gdje nismo otisli, sad nemoj me uzeti za rijec.Truhlo je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:59Sigurno je olgun odredjivao sastav juniora i mijesao se u posao![]()
Omladinski pogon je i dalje socijalna ustanova, ova tri, cetiri trenera niko ne bi uzeo iz okruzenja ni pjetlice da vode. Duvanjak sa 29 godina i tri mjeseca trenerskog staza objasni kako se vode juniori. Uefa pro licens zasluzuje otkaz a ne da vodi pionire. Hrustanovica ne znam kako nije stid zavrsiti 6ti na tabeli u pisljivoj polukantonalnoj ligi.
Znaci idu romari ide vitez i naredne sezone +29 bodova![]()
Ovaj drugi dio, slazem se sa tobom, opet vratit cemo se na stolice, gdje smo se lijepo slozili da nismo spremni to iznijeti. Isti slucaj i sa OP, klub se trudi da uvede neke promjene, ali jednostavno nismo jos toliko narasli da mozemo se tome maksimalno posvetiti. Cistka u OP se mora napraviti i uvesti drugi sistem funkcionisanja, ali o tome kada dodje na red. Do tad moramo se nadati da ce bar juniori uci u PL, pa cemo dalje krpiti dok ne dodje trening kamp i sve ostalo.
Hrustanovicu 6ti si na tabeli od 12 klubova, noga. Uzmi trenera fortune u toj selekciji koji su poderali i zavrsili bez poraza sezonu.
Cekamo jos legendu Brkica da se vrati da mu djeca nabacuju na glavu a on daje golove na treningu![]()
Bas ce neko iz romarija preci kod nas. To kad stanemo na noge i budemo mogli uslove pruziti mladim trenerima. Opet ti kazem, moramo istrpiti ove stare trenere, dok ne dodje vrijeme za promjenu.