Ko iz dijaspore se.re po BiH, obicno pati za istom.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:55Moze li mi neko objasniti smisao izricaja da je mlijeko bijelo, kao u ovih zadnjih par stranica gdje se dokaziva da je Njemacka naprednija drzava od BiH a uz to tu neku srecu zbog tudje nesrece, sto bi Svabe rekle Schadenfreude od ovog numanuma? Malo sta je uredjeno, ali druze ako imas familiju dole, a imas je, serres i po njima tim izricajima srece koje prosto isijavaju iz tvojih postova kada opisujes koliko je u Bosni lose.
Ne razumijem uopste sta se tim pokusava postici. Ja se iskreno osjecam neuogodno citajuci sve ovo. Neukusno skroz.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Koliko se bruka ovaj Cvijanović jbt, šta je ovo 
Zar se baš mora uraditi sve što pumpadžija naredi

Zar se baš mora uraditi sve što pumpadžija naredi

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- numanumaye22
- Kontakt:
Niko ne pokusava to dokazati uopste, nije potrebno kad je to cinjenica, nego sam samo morao debunkirati mitove da nam je priroda bolja i uredjenjija od tih velikih Europskih drzava, kao i da je voda bolja i kvalitetnija, da imamo vise rijeka, sto je notorna laz.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:55Moze li mi neko objasniti smisao izricaja da je mlijeko bijelo, kao u ovih zadnjih par stranica gdje se dokaziva da je Njemacka naprednija drzava od BiH a uz to tu neku srecu zbog tudje nesrece, sto bi Svabe rekle Schadenfreude od ovog numanuma? Malo sta je uredjeno, ali druze ako imas familiju dole, a imas je, serres i po njima tim izricajima srece koje prosto isijavaju iz tvojih postova kada opisujes koliko je u Bosni lose.
Ne razumijem uopste sta se tim pokusava postici. Ja se iskreno osjecam neuogodno citajuci sve ovo. Neukusno skroz.
Lik maloprije rece nema rijeka gdje mozes da se kupas, a samo u Minhenu imas 3-4 mjesta gdje se citavo ljeto ljudi kupaju i to bukvalno saznas u 2 klika na Google cak i da ne odes.

- ASD
- Kontakt:
Ti si stvarno glup.numanumaye22 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:06Niko ne pokusava to dokazati uopste, nije potrebno kad je to cinjenica, nego sam samo morao debunkirati mitove da nam je priroda bolja i uredjenjija od tih velikih Europskih drzava, kao i da je voda bolja i kvalitetnija, da imamo vise rijeka, sto je notorna laz.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:55Moze li mi neko objasniti smisao izricaja da je mlijeko bijelo, kao u ovih zadnjih par stranica gdje se dokaziva da je Njemacka naprednija drzava od BiH a uz to tu neku srecu zbog tudje nesrece, sto bi Svabe rekle Schadenfreude od ovog numanuma? Malo sta je uredjeno, ali druze ako imas familiju dole, a imas je, serres i po njima tim izricajima srece koje prosto isijavaju iz tvojih postova kada opisujes koliko je u Bosni lose.
Lik maloprije rece nema rijeka gdje mozes da se kupas, a samo u Minhenu imas 3-4 mjesta gdje se citavo ljeto ljudi kupaju i to bukvalno saznas u 2 klika na Google cak i da ne odes.![]()
Bukvalno si mi naveo primjer jedne rijeke pored grada od dva miliona stanovnika. I opet si se uhvatio samo jednog dijela posta.
- numanumaye22
- Kontakt:
Bukvalno plivaju ljudi i u Eisbachu, ali eto navedi mi gdje se to sarajlijice kupaju.ASD je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:11Ti si stvarno glup.numanumaye22 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:06Niko ne pokusava to dokazati uopste, nije potrebno kad je to cinjenica, nego sam samo morao debunkirati mitove da nam je priroda bolja i uredjenjija od tih velikih Europskih drzava, kao i da je voda bolja i kvalitetnija, da imamo vise rijeka, sto je notorna laz.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:55Moze li mi neko objasniti smisao izricaja da je mlijeko bijelo, kao u ovih zadnjih par stranica gdje se dokaziva da je Njemacka naprednija drzava od BiH a uz to tu neku srecu zbog tudje nesrece, sto bi Svabe rekle Schadenfreude od ovog numanuma? Malo sta je uredjeno, ali druze ako imas familiju dole, a imas je, serres i po njima tim izricajima srece koje prosto isijavaju iz tvojih postova kada opisujes koliko je u Bosni lose.
Lik maloprije rece nema rijeka gdje mozes da se kupas, a samo u Minhenu imas 3-4 mjesta gdje se citavo ljeto ljudi kupaju i to bukvalno saznas u 2 klika na Google cak i da ne odes.![]()
Bukvalno si mi naveo primjer jedne rijeke pored grada od dva miliona stanovnika. I opet si se uhvatio samo jednog dijela posta.

Šta uradi ona hulja sebi, radi cvaje. Fuj.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ASD
- Kontakt:
Plivaju, naravno.numanumaye22 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:18Bukvalno plivaju ljudi i u Eisbachu, ali eto navedi mi gdje se to sarajlijice kupaju.ASD je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:11Ti si stvarno glup.numanumaye22 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:06
Niko ne pokusava to dokazati uopste, nije potrebno kad je to cinjenica, nego sam samo morao debunkirati mitove da nam je priroda bolja i uredjenjija od tih velikih Europskih drzava, kao i da je voda bolja i kvalitetnija, da imamo vise rijeka, sto je notorna laz.
Bukvalno si mi naveo primjer jedne rijeke pored grada od dva miliona stanovnika. I opet si se uhvatio samo jednog dijela posta.![]()

- numanumaye22
- Kontakt:
Ali se ljudi kupaju. Pa razlika izmedju toga i Vrbasa je sto kod Vrbasaa samo nemas te oznake. 

- VensanKasel
- Kontakt:
Ode WizzAir iz Tuzle , zatvara bazu , nije dobro nikako .
Ovo Banja Luka mora iskoristiti , nažalost ali tako je .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- ASD
- Kontakt:
Ko je kriv?VensanKasel je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:10Ode WizzAir iz Tuzle , zatvara bazu , nije dobro nikako .
Vala i wizz air ko toksicna bivsa cas idu cas dolaze ni sami ne znaju sta bi viseVensanKasel je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:10Ode WizzAir iz Tuzle , zatvara bazu , nije dobro nikako .
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Fakat me iznenadio podatak da je u Njemackoj cisto 98 % kupalista. Tacnije prema izvjestaju EU o kvaliteti vode za kupanje, prije par godina, sto znaci da je kupanje moguce gotovo u svim rijekama i jezerima ove zemlje.
Ovo je znaci procenat kupalista koja ispunjavaju minimalne EU standarde, a kvalitet vode je cak odlican u 9 od 10.
Sve ovo je rezultat godisnjeg izvjestaja o kupanju Agencije za zivotnu sredinu EEA, zasnovan na uzorcima voda sa 21 000 kupalista.
Ovo je znaci procenat kupalista koja ispunjavaju minimalne EU standarde, a kvalitet vode je cak odlican u 9 od 10.
Sve ovo je rezultat godisnjeg izvjestaja o kupanju Agencije za zivotnu sredinu EEA, zasnovan na uzorcima voda sa 21 000 kupalista.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma ni onaj aerodrom nista nije bolji. Meni je najjace naplacivanje one takse. Jeb.es 2KM, ali druze de ukljuci mi je u cijenu, a ne da svaki put moras posebno ici i cekat u redu da je uplatis i dobijes priznanicu kao da placas gulas u rudarskom restoranu.StevieG8 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:21Vala i wizz air ko toksicna bivsa cas idu cas dolaze ni sami ne znaju sta bi viseVensanKasel je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:10Ode WizzAir iz Tuzle , zatvara bazu , nije dobro nikako .
Bitno je da ostane ovaj let za Memmingen.

Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 20 jul 2023, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
- numanumaye22
- Kontakt:
Hoce li ista u Sarajevo doci ikad? Mislim da ne postoji glavni grad neke drzave a da je losije povezan sa Europom na ovom kontinentu. Gledam ovaj aerodrom u Banja Luci, pa ono se ne moze ni nazvat tako, obicno ognjiste, njivetine bukvalno. I opet isposlovali Wizz Air i Ryanair.StevieG8 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:21Vala i wizz air ko toksicna bivsa cas idu cas dolaze ni sami ne znaju sta bi viseVensanKasel je napisao/la: ↑20 jul 2023, 16:10Ode WizzAir iz Tuzle , zatvara bazu , nije dobro nikako .
Debili nemaju online Check-in pa moras stajat u redu ko debilcina.

ako ce aerodrom poslovati u minusu i praviti gubitke onda i ne moraju realno …
- akisarajevo92
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Iz kojeg li si ti sela se MAKEO da mi je znati sunce ti poljubimnumanumaye22 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:11
Opet se lik provaljuje. Pa u Minhenu se kupaju na rijeci Isar redovno i rostiljaju.Vidis da covjek nije makeo dalje od svoje grude.
![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
K'o moj drug iz Liberije nije znao sta je frizider dok nije u Usa dosao. Cudno mu bilo kad sam mu rekao da sam u Bosni imao sve, osim klime u kucibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 17:30Iz kojeg li si ti sela se MAKEO da mi je znati sunce ti poljubimnumanumaye22 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:11
Opet se lik provaljuje. Pa u Minhenu se kupaju na rijeci Isar redovno i rostiljaju.Vidis da covjek nije makeo dalje od svoje grude.
![]()
Prvi put vidio uličnu lampu u Njemačkoj mislio gospa se ukazala opet

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ne znam, mozda je do mene, ali mi se cini da u svim raspravama nekako previse samozadovoljno prezentiras svoje stavove i kao, slavodobitno "poentiras". Mislim da se sve moze na malo opusteniji nacin objasniti.numanumaye22 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 15:06Niko ne pokusava to dokazati uopste, nije potrebno kad je to cinjenica, nego sam samo morao debunkirati mitove da nam je priroda bolja i uredjenjija od tih velikih Europskih drzava, kao i da je voda bolja i kvalitetnija, da imamo vise rijeka, sto je notorna laz.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 15 gostiju.