nama treba napadac koji ce davat golove.. i kako bgt to berbatov ucestvuje u igri? puno opasnije i brze igramo kad je chicha u igri..Cartman je napisao/la:A kako ce Hernandez igrat kad uopste ne ucestvuje u igri? Dadne gol, ali nije trenutno kvalitet za prve postave. Mi moramo igrat sa Berbatovom jer nemamo izbora. Fergie mu je ubio samopuzdanje jos jednom, i sad opet cekaj dok proradi.
Vidim u subotu protiv Arsenala u kupu. Jadna nam je majka. Barem je na svom, inace bi bio siguran u poraz. Koliko god mrzio taj nogomet sto se igra sa tom formacijom, mi moramo ponovo igrat 4-5-1 protiv jacih protivnika. Nema druge.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Pomalo sramotna predstava vaših.
Vidio se taj izostanak Evansa,Ferdinanda i Vidića...Suarez je prolazio vašu odbranu (čak i Evru
) veoma lahko,a da su tu bili ova trojica pomenutih,naravno da ne bi bilo tako.
O vašoj sredini ne treba trošiti riječi.Uz dužno poštovanje prema Scholesu i Giggsu,mislim da nijedan ne treba od sljedeće sezone igrati za United.Carrick također veoma loš,i on bi trebao napustiti United.Vi ste velika ekipa i trebate kupovati igrače svjetske klase,a ne u svojim redovima imati veterane i igrače tipa Carrick,Gibson pa i Anderson.
Fletcher je možda malo bolji od pomenutog trojca,ali samo za nijansu.
U napadu treba zadržati Chichu i Rooneya.
Bit' će vam veoma teško do titule,s obzirom da Arsenal ima utakmicu manje i čeka vas na Emiratima.Poznavajući Arsenal,opet imate dobre šanse za titulu.
@reds
Nek' si našao taj post.

Vidio se taj izostanak Evansa,Ferdinanda i Vidića...Suarez je prolazio vašu odbranu (čak i Evru

O vašoj sredini ne treba trošiti riječi.Uz dužno poštovanje prema Scholesu i Giggsu,mislim da nijedan ne treba od sljedeće sezone igrati za United.Carrick također veoma loš,i on bi trebao napustiti United.Vi ste velika ekipa i trebate kupovati igrače svjetske klase,a ne u svojim redovima imati veterane i igrače tipa Carrick,Gibson pa i Anderson.
Fletcher je možda malo bolji od pomenutog trojca,ali samo za nijansu.
U napadu treba zadržati Chichu i Rooneya.
Bit' će vam veoma teško do titule,s obzirom da Arsenal ima utakmicu manje i čeka vas na Emiratima.Poznavajući Arsenal,opet imate dobre šanse za titulu.
@reds
Nek' si našao taj post.

You'll never walk alone.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
reddevil16 je napisao/la:Hej ljudi pa treba biti realan, ok Liverpooll je danas bio bolji. Ali united je bio bez cetri vazna igraca, Vidic, Rio, Valencia, Park i plus jos se i Nani povrijedio sto je ujedno bio i kljuc utakmice onaj start na Naniju. Ali jos uvijek prvi na tabeli sa tri boda prednosti tako da BELIVE!!!!

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
@Cartmane de čovječe kasnije malo kad se smire tenzije i ohladi napiši jedan pravi post a ne sad ''lupetaš'' kakva zadnja šansa Fletcheru i Andersonu pa njih 2-ca barem izgaraju svaku tekmu pogotovo kad se igraju derbi susreti a Fletcher je u jednom trenutku ove sezone bio naš najbolji veznjak i njega treba ostaviti u ekipi po svaku cijenu.Carrick je u pao u formi da se ni on sam ne može prepoznati, strašno kad usporedim njegove igre sad i prije 2-3 godine pao mu je kvalitet makar za 3 nivoa. Ne treba ovoj ekipi nikakav remont ali trebaju kako sam milion puta ponovio po jedan igrač i u odbrani i vezi i napadu
Druga stvar zašto mora biti Berbatov u prvoj postavi
da nam usporava ionako usporenu igru, on je klasičan sidraš koji nije za top kluba tako da sa Hernadezom makar imamo brži protok lopti a sa Berbatovom bi se jedino isplatilo igranje na duge lopte ili centaršuteve ali on to izbjegava čak šta više čovjek štopa centaršut i gradi se u 16 metara u gol situaciji
Hernandez Rooney je nešto slično kao i Tevez Rooney kad smo barem igrali dobro u napadu tako da ti ne stoji ta priča ali eto odgovori ako želiš a ja ću kasnije pogledati post jer sada odo' van foruma.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Megamon
- Kontakt:
Oper guravo sa vama.Vidjelo se danas koliko vam nedostaju Vidic i Ferdinand.Mozda ste i osteceni za crveni karton Caraghera ali vam to ne moze biti opravdanje za losu igru danas.
Onaj Carick je stvarno presjemjesan igrac,a cini mi se da ste sa njim potpisali novi ugovor ?
Sta je sa Nanijem,je li nesto ozbiljnije ?
I da meni je najvise krivo sto mi nismo na pravi nacin iskoristili ova vasa dva kiksa
i da mozda je i najrealnije da titulu odluci medjusobna utakmica,mada smo mi u maloj prednosti jer se ista igra na Emiratsu
Onaj Carick je stvarno presjemjesan igrac,a cini mi se da ste sa njim potpisali novi ugovor ?
Sta je sa Nanijem,je li nesto ozbiljnije ?
I da meni je najvise krivo sto mi nismo na pravi nacin iskoristili ova vasa dva kiksa

i da mozda je i najrealnije da titulu odluci medjusobna utakmica,mada smo mi u maloj prednosti jer se ista igra na Emiratsu

Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 06 mar 2011, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Sami smo sebe pobjedili, svaki od tri primljena gola je plod uzasne reakcije nasih igraca, neigranje Vidica i Ferdinanda je bio nenadoknadiv gubitak, uz to i povreda Nania, jednostavno se sve okrenulo protiv nas. Potpuno se slazem sa @brazzom po pitanju Berbatova, apsolutno ne zasluzuje da bude ispred Chicharita kada je u pitanju izbor prvotimaca. Mnogo nam je dinamicniji i produktivniji napad sa „Graskom“ nego sa tromim Bugarinom, koji mi odavno ide na qurac sa svojom beskorisnom igrom onda kada nam je napotrebniji, mislim da mu je klupa najadekvatnije mjesto s obzirom na igre.
Ono sto je pozitivno iz svega ovoga jese sto nam je prvi pratilac nesigurni Arsenal koji po obicaju kiksa kada i mi sto ce, siguran sam, biti krucijalno na kraju, u nasu korist. Nista, treba ovo sto prije zaboraviti i okrenuti se narednim tekmama u kojima se ovakva igra i indolentnost ne smiju ponoviti, dovoljno je bilo gluposti za ovu sezonu, ako zelimo biti samiponi krajnje je vrijeme da opravdamo takav status.
Ono sto je pozitivno iz svega ovoga jese sto nam je prvi pratilac nesigurni Arsenal koji po obicaju kiksa kada i mi sto ce, siguran sam, biti krucijalno na kraju, u nasu korist. Nista, treba ovo sto prije zaboraviti i okrenuti se narednim tekmama u kojima se ovakva igra i indolentnost ne smiju ponoviti, dovoljno je bilo gluposti za ovu sezonu, ako zelimo biti samiponi krajnje je vrijeme da opravdamo takav status.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Fletcher je ove sezone vrlo, vrlo los. Prije toga je imao nekoliko dobrih sezona, nista ekstra. Anderson mi je jedan od drazih igraca, ali mi ga je pun qurac vise. Nekad dobar, ali covjek ja mislim jos nije sastavio 3 dobre utakmice. Pa onda te silne povrede i price o tome kako festa ko Ronaldinho kad je povrijedjen. Vidio si koliko je imao kila viska na pocetku sezone. To je neprihvatljivo. Ja tvrdim da mi nemamo kvalitetnog veznog igraca ako je Scholes van forme.brazzo je napisao/la:@Cartmane de čovječe kasnije malo kad se smire tenzije i ohladi napiši jedan pravi post a ne sad ''lupetaš'' kakva zadnja šansa Fletcheru i Andersonu pa njih 2-ca barem izgaraju svaku tekmu pogotovo kad se igraju derbi susreti a Fletcher je u jednom trenutku ove sezone bio naš najbolji veznjak i njega treba ostaviti u ekipi po svaku cijenu.Carrick je u pao u formi da se ni on sam ne može prepoznati, strašno kad usporedim njegove igre sad i prije 2-3 godine pao mu je kvalitet makar za 3 nivoa. Ne treba ovoj ekipi nikakav remont ali trebaju kako sam milion puta ponovio po jedan igrač i u odbrani i vezi i napaduDruga stvar zašto mora biti Berbatov u prvoj postavi
da nam usporava ionako usporenu igru, on je klasičan sidraš koji nije za top kluba tako da sa Hernadezom makar imamo brži protok lopti a sa Berbatovom bi se jedino isplatilo igranje na duge lopte ili centaršuteve ali on to izbjegava čak šta više čovjek štopa centaršut i gradi se u 16 metara u gol situaciji
Hernandez Rooney je nešto slično kao i Tevez Rooney kad smo barem igrali dobro u napadu tako da ti ne stoji ta priča ali eto odgovori ako želiš a ja ću kasnije pogledati post jer sada odo' van foruma.
Berbatov je najbolji strijelac lige. Sta vise hocete? Pa sto je Rooney nedodirljiv? Hernandez je pokazao protiv Chelsea da nije za ove velike utakmice. A danas je na primjer promasio ogromnu sansu na 2:0. I Berbatov je, ali on je ove sezone srusio Liverpool na OT prakticki sam. Chicharito je uz to po meni barem puno bolji kad udje sa klupe, nego kad igra od pocetka. Berbatov je jedini igrac Uniteda, uz Nania, koji moze nesto napravit sam. Moze otkljucat odbranu jednim potezom. Ali trenutno nema samopouzdanja. Kako ce i imat, kad ga Fergie stalno stavlja na klupu kad su najvaznije tekme. A Rooney igra ko Admir Rascic pola sezone, i opet igra bas svaku utakmicu od bilo kakvog znacaja.
Prokockali smo ogromnu prednost radi jada veznog reda i moronskih poteza pojedinih igraca. Uz to dodaj sudije, i imamo totalni kolaps u ekipi. Od zadnjih 5 u ligi smo izgubili 3. Sljedece dvije tekme su protiv Arsenala i Marseilla u kupovima. Hvala Bogu na svom. A Valenciju treba vratit sto prije. Moramo rizikovat, na zalost. Ili jos treba da gledamo Obertana?
Ovu ekipu treba dobro rascistit. Gibson, Carrick, Hargreaves, Owen, Obertan, Bebe, Diouf, Kuzsczak i Brown trebaju bit prvi na redu. Vidite koliko je to igraca, a koji je od njih kvalitetetan? Ali ono bas za Uniteda. Ne "solidan".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa kakav je to on psiholoski cim ne igra par tekmi odmah nema samopouzdanja, sjecas se Ronalda kada je dosao prve 2 sezone momak meda nije mogao pa toliko je bio los da ga je Fergie znao zamjeniti na poluvremenu ali na kraju svi znaju sta je uradio za United. Sto kaze Ibrahimovic bez samopouzdanja nemas sta traziti u nogometu!Cartman je napisao/la:Fletcher je ove sezone vrlo, vrlo los. Prije toga je imao nekoliko dobrih sezona, nista ekstra. Anderson mi je jedan od drazih igraca, ali mi ga je pun qurac vise. Nekad dobar, ali covjek ja mislim jos nije sastavio 3 dobre utakmice. Pa onda te silne povrede i price o tome kako festa ko Ronaldinho kad je povrijedjen. Vidio si koliko je imao kila viska na pocetku sezone. To je neprihvatljivo. Ja tvrdim da mi nemamo kvalitetnog veznog igraca ako je Scholes van forme.brazzo je napisao/la:@Cartmane de čovječe kasnije malo kad se smire tenzije i ohladi napiši jedan pravi post a ne sad ''lupetaš'' kakva zadnja šansa Fletcheru i Andersonu pa njih 2-ca barem izgaraju svaku tekmu pogotovo kad se igraju derbi susreti a Fletcher je u jednom trenutku ove sezone bio naš najbolji veznjak i njega treba ostaviti u ekipi po svaku cijenu.Carrick je u pao u formi da se ni on sam ne može prepoznati, strašno kad usporedim njegove igre sad i prije 2-3 godine pao mu je kvalitet makar za 3 nivoa. Ne treba ovoj ekipi nikakav remont ali trebaju kako sam milion puta ponovio po jedan igrač i u odbrani i vezi i napaduDruga stvar zašto mora biti Berbatov u prvoj postavi
Berbatov je najbolji strijelac lige. Sta vise hocete? Pa sto je Rooney nedodirljiv? Hernandez je pokazao protiv Chelsea da nije za ove velike utakmice. A danas je na primjer promasio ogromnu sansu na 2:0. I Berbatov je, ali on je ove sezone srusio Liverpool na OT prakticki sam. Chicharito je uz to po meni barem puno bolji kad udje sa klupe, nego kad igra od pocetka. Berbatov je jedini igrac Uniteda, uz Nania, koji moze nesto napravit sam. Moze otkljucat odbranu jednim potezom. Ali trenutno nema samopouzdanja. Kako ce i imat, kad ga Fergie stalno stavlja na klupu kad su najvaznije tekme. A Rooney igra ko Admir Rascic pola sezone, i opet igra bas svaku utakmicu od bilo kakvog znacaja.
Prokockali smo ogromnu prednost radi jada veznog reda i moronskih poteza pojedinih igraca. Uz to dodaj sudije, i imamo totalni kolaps u ekipi. Od zadnjih 5 u ligi smo izgubili 3. Sljedece dvije tekme su protiv Arsenala i Marseilla u kupovima. Hvala Bogu na svom. A Valenciju treba vratit sto prije. Moramo rizikovat, na zalost.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- slani grad
- Kontakt:
koko je ozbiljna povreda nanija....jel neko nesto izbacio u vezi toga.....i dali je sljedeca Unitedova tekma 12.3 protiv arsenala u FA kupu
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Znas i sam kakav je, haxonja. Kad je bez samopuzdanja Berba je katastrofa. Ali kad standardno igra, onda je medju najboljim u ligi. I Nani je slican. Sjecas se kako je igrao prije dvije godine. A vidi ga sad. Fergie mu je dao povjerenje kad ga je stavio protiv Arsenala na Emiratesu i ovaj mu odgovorio sa fantasticnim igrama.haxonja je napisao/la:Pa kakav je to on psiholoski cim ne igra par tekmi odmah nema samopouzdanja, sjecas se Ronalda kada je dosao prve 2 sezone momak meda nije mogao pa toliko je bio los da ga je Fergie znao zamjeniti na poluvremenu ali na kraju svi znaju sta je uradio za United. Sto kaze Ibrahimovic bez samopouzdanja nemas sta traziti u nogometu!Cartman je napisao/la:Fletcher je ove sezone vrlo, vrlo los. Prije toga je imao nekoliko dobrih sezona, nista ekstra. Anderson mi je jedan od drazih igraca, ali mi ga je pun qurac vise. Nekad dobar, ali covjek ja mislim jos nije sastavio 3 dobre utakmice. Pa onda te silne povrede i price o tome kako festa ko Ronaldinho kad je povrijedjen. Vidio si koliko je imao kila viska na pocetku sezone. To je neprihvatljivo. Ja tvrdim da mi nemamo kvalitetnog veznog igraca ako je Scholes van forme.brazzo je napisao/la:@Cartmane de čovječe kasnije malo kad se smire tenzije i ohladi napiši jedan pravi post a ne sad ''lupetaš'' kakva zadnja šansa Fletcheru i Andersonu pa njih 2-ca barem izgaraju svaku tekmu pogotovo kad se igraju derbi susreti a Fletcher je u jednom trenutku ove sezone bio naš najbolji veznjak i njega treba ostaviti u ekipi po svaku cijenu.Carrick je u pao u formi da se ni on sam ne može prepoznati, strašno kad usporedim njegove igre sad i prije 2-3 godine pao mu je kvalitet makar za 3 nivoa. Ne treba ovoj ekipi nikakav remont ali trebaju kako sam milion puta ponovio po jedan igrač i u odbrani i vezi i napaduDruga stvar zašto mora biti Berbatov u prvoj postavi
Prokockali smo ogromnu prednost radi jada veznog reda i moronskih poteza pojedinih igraca. Uz to dodaj sudije, i imamo totalni kolaps u ekipi. Od zadnjih 5 u ligi smo izgubili 3. Sljedece dvije tekme su protiv Arsenala i Marseilla u kupovima. Hvala Bogu na svom. A Valenciju treba vratit sto prije. Moramo rizikovat, na zalost.
Pricali smo da zelimo 2, 4,3,6 bodova u ove dvije tekme. A dobili smo 0. Neprihvatljivo. U gostujucim utakmicama protiv top 6 jos nismo pobjedili. Halo, United nije pobjedio protiv direktnih rivala u gostima. Odemo, i molimo Boga da dobijemo bod. Dok se otvorimo, ubiju nas. Hvala Bogu za Fergiea, jer ova ekipa nije vrijedna svetog dresa.
Početnih 11:
Van der sar 6
Rafael 6
Brown 6
Smalling 6.5
Evra 5.5
Scholes 5
Giggs 4 (radi asistencije za gol jer bez nje imao bi ocjenu 3)
Nani 6
Carrick 6
Ronney 6.5
Berbatov 3 (može igrati na pjesku sa onakvim osjećajem za loptu)
Izmjene:
Hernández 6.5
Fletcher nije dovoljno dugo igrao za neku od ocjena
O´Shea 6
Van der sar 6
Rafael 6
Brown 6
Smalling 6.5
Evra 5.5
Scholes 5
Giggs 4 (radi asistencije za gol jer bez nje imao bi ocjenu 3)
Nani 6
Carrick 6
Ronney 6.5
Berbatov 3 (može igrati na pjesku sa onakvim osjećajem za loptu)
Izmjene:
Hernández 6.5
Fletcher nije dovoljno dugo igrao za neku od ocjena
O´Shea 6
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Necu vam pristajat na muku PUNO ,al katastrofa ,sramota,i mislim da ne morate mjenjat napadacki kadar ,nego vezni red ,dovest recimo pastorea i daniel de rossia i to je to ,carrick vam ostaje posto ste produzili s njim ,anderson i giggs (posto je legenda ostaju ).. a scholes ,jesi vala legenda al kupi prnje
,fletcher takoder out ,i ekipa idealna

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Zasluženo smo poniženi od najvećeg rivala. Kako smo izgledali danas nismo trebali zabiti ni utješni gol.
Uloge kao da su bile zamjenjene, L'pool je imao veći motiv umjesto nas kojima treba samo jedan pravi korak pa da već držimo 19.titulu.
Ako osvojimo prvenstvo to će biti zato što nismo imali pravog konkurenta, a ako ga ispustimo neće biti nezasluženo.
Ne bih da umanjujem L'poolovu pobjedu, ali ono što je uradio uvrnuto-frljavi, pomalo retardirani i dobrano bezobrazni Carragher svrstava ga rame uz rame s De Jongom, Bowyerom i ostalim mesarima Premiershipa. Namjera je bila više nego očigledna.
Još jednom čestitike danas puno boljem rivalu!
edit: Ima li kakvih vijesti za Nanija? Tek sam iz kafane pa ništa nisam gledao.
Uloge kao da su bile zamjenjene, L'pool je imao veći motiv umjesto nas kojima treba samo jedan pravi korak pa da već držimo 19.titulu.
Ako osvojimo prvenstvo to će biti zato što nismo imali pravog konkurenta, a ako ga ispustimo neće biti nezasluženo.
Ne bih da umanjujem L'poolovu pobjedu, ali ono što je uradio uvrnuto-frljavi, pomalo retardirani i dobrano bezobrazni Carragher svrstava ga rame uz rame s De Jongom, Bowyerom i ostalim mesarima Premiershipa. Namjera je bila više nego očigledna.
Još jednom čestitike danas puno boljem rivalu!
edit: Ima li kakvih vijesti za Nanija? Tek sam iz kafane pa ništa nisam gledao.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Evo kako je to izgledalo poslije starta

Ne mogu da vjerujem da se ovo na kraju desilo. Iako ga ne cijenim kao igraca, ni kao covjeka, ovo zaista ne volim da gledam, ma bilo koji igrac bio u pitanju.
Ipak, donekle korektno sa Carrine strane je cinjenica da je poslije utakmice otisao do Unitedove svlacionice kako bi se izvinio za ovaj start.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Ma pravo korektno covjeka namjerno povrijedit, onda se bunit sudiji, i onda se kao izvinut. Ja ga ne bi pustio u svlacioicu. Djubre pokvareno uvijek bio i ostao.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Sta je ovo jbt...ko' da je eksere umjesto krampona stavio...polga je napisao/la:
Evo kako je to izgledalo poslije starta![]()
Ne mogu da vjerujem da se ovo na kraju desilo. Iako ga ne cijenim kao igraca, ni kao covjeka, ovo zaista ne volim da gledam, ma bilo koji igrac bio u pitanju.
Ipak, donekle korektno sa Carrine strane je cinjenica da je poslije utakmice otisao do Unitedove svlacionice kako bi se izvinio za ovaj start.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Thunderstruck
- Kontakt:
Daj bože da je samo stradala koža, biće super ako ne bude lomova.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Isto kao i Rat Boy.Cartman je napisao/la:Ma pravo korektno covjeka namjerno povrijedit, onda se bunit sudiji, i onda se kao izvinut. Ja ga ne bi pustio u svlacioicu. Djubre pokvareno uvijek bio i ostao.
Samo je razlika sto ovaj drugi nikada, poslije necega ovakvog, ne bi otisao do svlacionice i izvinio se suparnickom kolegi.
Ovo je najveci derbi Engleske, i normalno je da ce biti dosta teskih startova. E sada, kako je ko Bogu zgrijesio, takvu ce i kaznu (jacinu starta) dobiti.
Uostalom, ovo je samo posjekotina, istina dosta duboka, ali ako je samo rijec o posjekotini, to nece biti nista ozbiljno, bice spreman vrlo brzo.
Zadnja izmjena: polga, dana/u 06 mar 2011, 18:21, ukupno mijenjano 2 puta.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- Rafa Benitez
- Kontakt:
Baš mi ga je žao, ****.ga bit će dobroThunderstruck je napisao/la:Daj bože da je samo stradala koža, biće super ako ne bude lomova.
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Fletcher je ove sezone vjerovatno nas najkorsniji igrac na sredini, moza jeste limitiran ali svakoj ekipi je potreban onakav igrac, ne buni se kad je na klupi, a kad igra gine na terenu, nije u nekoj formi ali opet ponavljam jako je koristan.. Andersona svi cekamo, istina pokazuje napredak ali povrede i desavanja van terena cine svoje, definitivno ce se morati dovesti u red, ali mislim da ce opravdati povjerenje i strpljenje koje mu Fergi ukazuje.Cartman je napisao/la:Fletcher je ove sezone vrlo, vrlo los. Prije toga je imao nekoliko dobrih sezona, nista ekstra. Anderson mi je jedan od drazih igraca, ali mi ga je pun qurac vise. Nekad dobar, ali covjek ja mislim jos nije sastavio 3 dobre utakmice. Pa onda te silne povrede i price o tome kako festa ko Ronaldinho kad je povrijedjen. Vidio si koliko je imao kila viska na pocetku sezone. To je neprihvatljivo. Ja tvrdim da mi nemamo kvalitetnog veznog igraca ako je Scholes van forme.
Rooney je iz vise razloga „nedodriljiv“,najplaceniji je nas igrac, definitivno daje sve od sebe na terenu i po stilu igre je mnogo korisniji od Berbatova, cinjenica je da je van forme ali opet ima prilican br asistencija i u psihickom smislu znaci za cijelu ekipu. Jednostavno neozbiljno je porediti Rooneya, koji je dugi niz godina simbol Uniteda- prvenstveno zbog igara, sa Berbatovom koji nema kontinuiteta kakav je potreban Unitedu. Sto se tice Chicharita ne mislim da je korisniji iskljucivo onda kada udje sa klupe, drugo je sto smo mi navikli da nas izvlaci iz govana, definitvno je zasluzio da igra od prve minute, pogotovo u tekmama koje dolaze jer je ocigledno da nam nedostaje dinamike u napadu + ova povreda Nania, tako da se on namece kao logicno rjesenje...
P.S. Bravo za avatar

ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.