Kuyt je uvijek bio naš najborbeniji igrač,uvijek nas je vadio iz teških situacija.Danas mu nije bilo teško dati nijedan gol,ali treba se naći na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Suarez,kada sam ja govorio ovdje da je on bolji igrač od Torresa,neki su se smijali i govorili da sam euforičan...Kakav samo prodor...Rafael,Carrick,Brown

Kasnije Evra

Ljudi,kada ih dobijem sa jednim Maxiem u ekipi,sa jednim Leivom (svaka čast mu za današnju utakmicu,ali svi znamo da nije kvalitet za Liverpool),sa jednim Kyrgiakosom,šta će biti sljedeće sezone kada kupimo još 2-3 pojačanja svjetske klase.Pa biće 5:0,hebote.
Drago mi je što je Carrol debitovao,obradovalo me ono jedno spuštanje lopte za Kuyta...Zaista sjajan u skok igri...
Glen također dobra utakmica,imao sam neki osjećaj da bi Škrtel danas mogao nešto zas*ati,napraviti penal ili crveni,srećom nije.
Carra odigrao dobru utakmicu,iako onaj start je za crveni...
Gerrard je odigrao solidno,no to može puuunno bolje.

Dakle,Tottenham nam bježi 5 bodova i ima sada utakmicu protiv Wolvesa,gdje očekujem njihov poraz,moram priznati.To bi značilo da smo samo 5 bodova od EL-e bar,iako bi na neki način volio da se nikako ne plasiramo u Evropu da bi se sljedeće sezone fokusirali na tu titulu koju toliko čekamo.