Kvalitetniji materijal košulje
BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- akisarajevo92
- Kontakt:
bio je mokar ispod pazuha itekako
Don't believe the hype.
Nego mogu li sarajevski klubovi do prolaza, Sarajevo uz navijace da pomete ove, Zeljo malo tezi zadatak ali ko zna mozda im neutralan teren legne.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 19 jul 2023, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Lažeš?
Ako je istina
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ker im 13. igrac bio. Isto oni ruski delfini, ker u full opremi pustenda presijece napad. Ali za 150.000E bi ih i ja pustio. Njima takav nacin i stoji
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sve si točno napisao i nisi ništa slagao.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:05ker im 13. igrac bio. Isto oni ruski delfini, ker u full opremi pustenda presijece napad. Ali za 150.000E bi ih i ja pustio. Njima takav nacin i stoji![]()
![]()
Osim love, tu si se malo preračunao. Radi se o dodatnih 400 000 Eura.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Laznog generala? Vidi se da veze sa zivotom nemas, tipicni mostarski cigo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 16:16Znas sto necemo vise nikad docekat?2sb1996 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 14:16Crna i zlatna je uvijek bila boja zrinjskogAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 14:09
Ne mogu sirokobrijezani (cit .Primorka i ostali)vise primirisat i izvlaciti novac iz Aluminija pa vam sad ovaj otpor media bez potpisa novinara glavna atrakcija
Usa jazavci idi igraj prijateljsku sa Velezom nabijam i vas i njih na neku stvar.![]()
Kako bolan Primorka kad je Aluminij oduvijek od Khabiria?
Em sto je svoje boje uveo koje se zna sta znace, i gay pride uskoro mozemo ocekivati u gradu na neretvi ako to Amir zatrazi![]()
Da zatucano selo slavi titule![]()
Fratri vam se okrecu u grobu kad sa petokrakom igrate prijateljske![]()
![]()
Da je vama Khabiri sponzor drkali bi vise nego na onoga laznog generala patuljkastog rasta.
Khabiri? Pede.ima i nametanju njihove politike kluba nema pristupa nasem klubu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
DTzmu30 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:13Sve si točno napisao i nisi ništa slagao.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:05ker im 13. igrac bio. Isto oni ruski delfini, ker u full opremi pustenda presijece napad. Ali za 150.000E bi ih i ja pustio. Njima takav nacin i stoji![]()
![]()
Osim love, tu si se malo preračunao. Radi se o dodatnih 400 000 Eura.
- 1 9 4 6 -
Neda njima novi gazda da šire žensko prkno, da si za muško upito pa ajdAdo1922 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 17:48Ko je Alpeza, postavi sliku da vidim valja li?Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 17:22Izgleda uzalud posto sa petokrakom imate vise prijateljskih utakmica nego titula zajedno.westsideSB96 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 17:15
kad to već spominješ, usput napiši i da je iz toga "sela" 2173 ljudi poginulo u 2.svj ratu boreći se za jednu stranu.![]()
Zivio ti meni i pozdravi Marusice seljacine sa portala Otpor media i onu Alpezu ima mala dobro prkno![]()
Edit . Nije nešto...
Mashallah dobar, dovoljan za klub sa najviše navijača.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pratioci, lajkovi, posjeta…argumenata za tu tvrdnju ima ko i za onu da Željo ima više navijača od Mančestera
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pratioci i lajkovi su bitni u americi a? Posjeta okej, s tim da bruku vremena ne igrasmo na Koševu. Ni o jednom od toga ja nisam pričao.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:35Pratioci, lajkovi, posjeta…argumenata za tu tvrdnju ima ko i za onu da Željo ima više navijača od Mančestera
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Oh evo tople braće,prijatelja ,jarana zamislite vi sarajlije kakve smo im komplekse u Hercegovini nabili kad smo pomirili zadojene komunjare i radikalne ustase 
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
realnonerealan
- Kontakt:
S kim Velez igra ove godine u Europi?? Naslov teme je: 
BH klubovi u Europi 23/24
Večeras spektakl u Foči.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
uzavreli hercegovacki kamenAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:51Oh evo tople braće,prijatelja ,jarana zamislite vi sarajlije kakve smo im komplekse u Hercegovini nabili kad smo pomirili zadojene komunjare i radikalne ustase![]()
- 1 9 4 6 -
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Svaka cast sto na svoj nacin doprinosite suzivotu i toleranciji u BiHAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:51Oh evo tople braće,prijatelja ,jarana zamislite vi sarajlije kakve smo im komplekse u Hercegovini nabili kad smo pomirili zadojene komunjare i radikalne ustase![]()
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.