NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Znaci Istok ce biti u funkciji svaku tekmu.Cijene karata realne,samo mislim da bi trebalo neki popust za djecu i penzose!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Stvarno bi i valjalo oprati stolice i prolaze, ali to bi trebala Alba uraditi sa onim kamionima. Tamam koja stolica otpadne, nju i ponovo postaviti.
Celik!3,2,2.
Prethodne subote se odazvalo samo 20 ljudi na akciji čišćenja stadiona. Krećem od sebe koji nisam došao iako sam možda mogao biti tu 2-3 sata.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑19 jul 2023, 15:25Stvarno bi i valjalo oprati stolice i prolaze, ali to bi trebala Alba uraditi sa onim kamionima. Tamam koja stolica otpadne, nju i ponovo postaviti.
Bilo bi dobro šmrkom koji se koristi za pranje auta preletit sve tribine ali za to ti treba više šmrkova, više ljudi, više vremena. Vidjet ćemo šta je planirano naredne sedmice uraditi.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ev za ove papke koji kazu nazovi klub i da ne kakim informacija o broju članova trenutno! Ljudi odgovorili

::::SAMO ČELIK::::
1000 clanova smo MORALI imati ove godine,nadam se da cemo ipak to nekako ispostovati!Treba akciju neku napraviti tipa Uclanimo komsiju,dijete,penzosa u Celik,1000 clanova...
Ma čim prva domaća utakmica bude i mogućnost ponovnog učlanjenja u klub na stadionu ide to preko 1000 članova.
-
- Kontakt:
Čelik trenutno ima 891. najvjernijih i najodanijih navijača 
Ko nije član kluba za mene nije ni navijač, i to je tako

Ko nije član kluba za mene nije ni navijač, i to je tako

Kao sto sam jucer pretpostavio ovo su opravdane i realne cijene ulaznica ali ukoliko se uradi sve sto je navedeno u tekstu kao poboljšanje uslova na stadionu. Plati firmu neka svaku stolicu pojedinačno očisti nek se sjaji stadion, nećes imati 1 negativan komentar za ulaznicu od 7 KM u federalnoj ligi. SAMO ČELIK.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nekako mi samo mala razlika izmedzu zapada i istoka ,zapad je morao ici na 8kmavenija je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:40Kao sto sam jucer pretpostavio ovo su opravdane i realne cijene ulaznica ali ukoliko se uradi sve sto je navedeno u tekstu kao poboljšanje uslova na stadionu. Plati firmu neka svaku stolicu pojedinačno očisti nek se sjaji stadion, nećes imati 1 negativan komentar za ulaznicu od 7 KM u federalnoj ligi. SAMO ČELIK.
Ništa se nije moralo da bude 1000 članova! Gledaj to realnije i onako kako jeste,prošle godine 615 članova ove godine do sad 891 član,to je povečanje broja članova do sad od 44% što realno je veliki pomak na spram prošle godine. Cijene ulaznica OK za svakog imaš tribinu,koliko para imaš biraš tribinu! Samo penzionere morate riješiti da mogu i oni na tekmu doči! Ženturače i rutonje ja ču rešavat na zapadu 

::::SAMO ČELIK::::
Od ovih 891 imas pojedinaca koji su onako radi reda se uclanili na nagovor nekog da pomogne pricu,a rijetko na tekmu idu.. A imas ih stotina koji idu na tekme a uvijek im nesto prece od clanstva...Imaju za kladionice,rore, piva...MentalitetRubikovaKocka je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:40Čelik trenutno ima 891. najvjernijih i najodanijih navijača
Ko nije član kluba za mene nije ni navijač, i to je tako![]()
-
- Kontakt:
Nema tu iskrenog navijača, i pored toga što ode na utakmicu.
Članska prije svega, lična karta, pa sve ostalo.
100 % ...RubikovaKocka je napisao/la: ↑19 jul 2023, 17:16Nema tu iskrenog navijača, i pored toga što ode na utakmicu.
Glupost na kvadrat, ja sam protvnik članskog modela i kao takav ne želim da budem dio modela za koji smatram da nije dobar (imam pravo da tako mislim, bez da ikome to objašnjavam), ali Čelik nije samo model i pravilnik. Tako da, ma šta god vi govorili, ja sam iskreni navijač. PoyyFRLegioen je napisao/la: ↑19 jul 2023, 17:24100 % ...RubikovaKocka je napisao/la: ↑19 jul 2023, 17:16Nema tu iskrenog navijača, i pored toga što ode na utakmicu.
Očisti ih sutra, za 10 dana, a kamoli do prvog kola, bit će u istom stanju kao i danas, jer imamo željezaru/mittal, a i goluboveavenija je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:40Kao sto sam jucer pretpostavio ovo su opravdane i realne cijene ulaznica ali ukoliko se uradi sve sto je navedeno u tekstu kao poboljšanje uslova na stadionu. Plati firmu neka svaku stolicu pojedinačno očisti nek se sjaji stadion, nećes imati 1 negativan komentar za ulaznicu od 7 KM u federalnoj ligi. SAMO ČELIK.

- limvolikce1945
- Kontakt:
Alternariva ovom modelu je da ti politika kroji sve u i oko kluba, a to bi danas značilo da ti Fudo u upravu postavi nekog debila poput onog Uzuna i sl.
Druga varijanta je da imaš investitora poput Olguna i da ti tipovi poput Omića šutaju nepodobne uokolo, jer u BiH nije moguće trenutno napraviti sistem da privučeš normalne investitore, sportske radnike, nego to su obično krimosi.
Druga varijanta je da imaš investitora poput Olguna i da ti tipovi poput Omića šutaju nepodobne uokolo, jer u BiH nije moguće trenutno napraviti sistem da privučeš normalne investitore, sportske radnike, nego to su obično krimosi.
Zaista bih volio čuti prijedlog nekog drugog modela?zona072 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 17:36Glupost na kvadrat, ja sam protvnik članskog modela i kao takav ne želim da budem dio modela za koji smatram da nije dobar (imam pravo da tako mislim, bez da ikome to objašnjavam), ali Čelik nije samo model i pravilnik. Tako da, ma šta god vi govorili, ja sam iskreni navijač. PoyyFRLegioen je napisao/la: ↑19 jul 2023, 17:24100 % ...RubikovaKocka je napisao/la: ↑19 jul 2023, 17:16Nema tu iskrenog navijača, i pored toga što ode na utakmicu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nemoj nista raditi 10 godina i dobijes ptičiji zahrdjali kavez kao sto vidimo. Zamisli da se samo svake tri godine razmisljalo o odrzavanju Bilinog Polja pa sada bi stanje bilo 3x bolje.Bandit88 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 17:56Očisti ih sutra, za 10 dana, a kamoli do prvog kola, bit će u istom stanju kao i danas, jer imamo željezaru/mittal, a i goluboveavenija je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:40Kao sto sam jucer pretpostavio ovo su opravdane i realne cijene ulaznica ali ukoliko se uradi sve sto je navedeno u tekstu kao poboljšanje uslova na stadionu. Plati firmu neka svaku stolicu pojedinačno očisti nek se sjaji stadion, nećes imati 1 negativan komentar za ulaznicu od 7 KM u federalnoj ligi. SAMO ČELIK.![]()
Ali realno to gledajuci to nije ni bilo moguce jer se vodila bitka hoce li klub uopste postojati tako da je razumljivo..
Ali od sada se mjenja situacija.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.