Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 mar 2011, 16:41

Kakvo deranje guzova. :lol:
Kuyt je uvijek bio naš najborbeniji igrač,uvijek nas je vadio iz teških situacija.Danas mu nije bilo teško dati nijedan gol,ali treba se naći na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Suarez,kada sam ja govorio ovdje da je on bolji igrač od Torresa,neki su se smijali i govorili da sam euforičan...Kakav samo prodor...Rafael,Carrick,Brown :lol:
Kasnije Evra :lol:
Ljudi,kada ih dobijem sa jednim Maxiem u ekipi,sa jednim Leivom (svaka čast mu za današnju utakmicu,ali svi znamo da nije kvalitet za Liverpool),sa jednim Kyrgiakosom,šta će biti sljedeće sezone kada kupimo još 2-3 pojačanja svjetske klase.Pa biće 5:0,hebote.
Drago mi je što je Carrol debitovao,obradovalo me ono jedno spuštanje lopte za Kuyta...Zaista sjajan u skok igri...
Glen također dobra utakmica,imao sam neki osjećaj da bi Škrtel danas mogao nešto zas*ati,napraviti penal ili crveni,srećom nije.
Carra odigrao dobru utakmicu,iako onaj start je za crveni...
Gerrard je odigrao solidno,no to može puuunno bolje. ;)
Dakle,Tottenham nam bježi 5 bodova i ima sada utakmicu protiv Wolvesa,gdje očekujem njihov poraz,moram priznati.To bi značilo da smo samo 5 bodova od EL-e bar,iako bi na neki način volio da se nikako ne plasiramo u Evropu da bi se sljedeće sezone fokusirali na tu titulu koju toliko čekamo.
You'll never walk alone.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 06 mar 2011, 16:42

Suarez me iz dana u dan sve vise impresionira:)
"You'll Never Walk Alone"

Rafa Benitez
Kontakt:

Post Postao/la Rafa Benitez » 06 mar 2011, 16:45

Dva od tri gola Kuyta pripadaju Suarezu, odlično je odigrao.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 mar 2011, 16:45

lagana, ocekivana pobjeda 8-) , a kuyt me razocarao, dao samo 3 gola :( , treba ga prodati :lol: , a suarezu zabraniti da vise igra protiv ManU, covjek nema srca :D
carra slika
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 mar 2011, 16:45

Zaslužena pobjeda !

Bolji smo bili iako je i Manchester imao svoje šanse ali uzeli smo sredinu terena što je i bilo najvažnije.Kuyt je po ko zna koji put pokazao o kakvom se igraču radi,Suarez nevjerovatan.Šteta što još nije zabio i gol jer je bio maestralan,terorisao je odbranu Manchestera,asistirao za 1. gol nakon nevjerovatnog prodora(sličan kao protiv West Hama samo što je kompletna odbrana Manchestera ispala :mrgreen: ) te nakon njegovog odličnog slobodnjaka Kuyt je pokupio "otpadak" i pospremio u gol.Treba se zahvaliti i Naniu jer je fino asistirao Kuytu za 2.gol. :D

Sve u svemu možemo biti prezadovoljni,Carroll je debitovao konačno i odmah u prvom dodiru s loptom pokazao dominaciju u skoku. :mrgreen: Inače treba se zahvaliti i Vidiću što nam je olakšao posao jer da smo imali malo više sreće danas mogla je petarda pući(Maxi,Gerrard 2x i Meireles su imali odlične šanse).

Žao mi je što je Chicharito zabio onaj gol(nije nam ono trebalo)ali nema veze.Pri kraju 1.poluvremena tenzije su drastično porasle,počevši od onog brutalnog starta Carre pa preko Silvinog,trebalo je biti više žutih pa i crvenih ali šta je tu je.

Svi redom su bili odlični na terenu,Kenny je majstor i mora potpisati ugovor na kraju sezone.Pohvala i za navijače koji su po 1.put ove sezone (bar po meni) bili oni pravi.

Naredni mečevi:
10. 03. 2011.Braga - Liverpool, Europa League, 1/8 finala 1. ut.
17. 03. 2011.Liverpool - Braga, Europa League, 1/8 finala 2. ut.
20. 03. 2011.Sunderland - Liverpool, Premier League, 30. kolo
02. 04. 2011.WBA - Liverpool, Premier League, 31. kolo
11. 04. 2011.Liverpool - Manchester City, Premier League, 32. kolo

Dakle prvo dvomeč protiv Brage što neće biti nimalo lahko.Naša prednost je i to što igramo prvu na strani i očekujem nulu iz tog duela,a da po običaju na Anfiledu završimo posao.

Onda slijede dueli protiv Sunderlanda i WBA u gostima u kojima bi trebalo uzeti bar 3 boda(protiv WBA),na stadionu svjetlosti ćemo teško do bodova i ja bih bio poprilično zadovoljan i sa bodom.

Nakon toga kući protiv Citya,šteta što nismo uzeli bar 3 boda više iz duela sa Wiganom i West Hamom jer bi i ovaj meč bio interesantniji.Uglavnom očekujem pobjedu i revanš za poraz u 2.kolu.

YNWA !
FK Pjetlovi

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 06 mar 2011, 16:46

Čestitke na pobjedi,zaista ste odlično igrali.Još kad bi mogli da barem svaku trecu utakmicu igrate sa unitedom možda bi arsenal i osvojio titulu :lol: :lol: ,a ovako cisto sumnjam :(

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 06 mar 2011, 16:47

Čestitke Liverpoolu na zasluzenoj pobijedi ovo je mozda bila i najsladja pobijeda u sezoni,Treba pohvaliti Suareza koji je sjajno odigrao utakmicu kao i cijeli tim Liverpoola sve u svemu zasluzena pobijeda.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 06 mar 2011, 16:47

Svaka čast, ovako se igra derbi ;) Teško da možete stići Spurse ali ste imali više motiva (čak i u ovakvoj situaciji i poziciji) od ekipe koja se bori za titulu i to zaslužuje 3 boda bez ikakve rasprave.Skoro perfektna igra pogotovo pojačanja Suareza i Meirelesa iako sam smatrao da se Suarez neće snaći u PL-u on je to pokazao i to baš protiv Uniteda, ali u odbrani je teška mašinerija Škrtel i Jamie čim se malo United približi 16-tercu odma ulijeću njih 2-ca pravi kostolomci ostali su bili manje više u redu izuzev Kuyta kojeg je izgleda hattrick ''ponio''.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 mar 2011, 16:47

Ovo je majstorija nase 7-ce

Poslao rafaela po burek... :D
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 06 mar 2011, 16:50, ukupno mijenjano 2 puta.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 mar 2011, 16:47

odlicna utakmica. suarez sjajan ali evo zasto ja uvijek podrzavam kuyta... danas je odigrao kao inzaghi :D
You are someone else I am still right here

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 06 mar 2011, 16:54

Ocekivana pobjeda, sa ovakvom obranom nisu imali sta traziti, plus kad se pridoda ocajna igra Uniteda na gostovanjima, ne moze se nazvali iznenadjenjem. Mi smo bili motivisani, dali smo jos jednu priliku Arsenalu, da ovi ne osvoje 19. titulu, pa ko pokojnik-ko pukovnik. Steta pa je nedelja, sad se ne mogu ni ic napit, da proslavim. :evil:
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 06 mar 2011, 16:59

Velike cestitke na pobjedi i sjajnoj igri Redsa. Suarez fantastican kao i ostatak tima, atmosfera fenomenalna kao i uvijek....Scumersi se nisu culi cijelu utakmicu i jos jednom su pokazali kako imaju najpičkastije navijace u ligi.

Liverpool me iznenadio jako dobrom pas igrom na sredini terena, a Suarez se jako dobro uklapa u takvu igru jer cesto izlazi na 40 metara, odigrava duple itd itd.....Meireles opet jako dobar, ovaj covjek je po meni najbolje pojacanje Liverpoola ove sezone. Po Scum je rezultat mogao biti jos gori da je bar jedna Gerrardova bomba usla ali nije danas imao srece.

I mislim da je Fabio ili Rafael(ne znam koji je igrao xD) definitivno zasluzio crveni karton za start s dvije noge ali mu sudac nije pokazao zbog one frke minutu ranije.
Side before self

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 06 mar 2011, 17:04

Perfektno odigrana i odradena utakmica Liverpoola, i veoma mi je drago da, poslije onih uvodnih tri mjeseca, i one tuge, imam razloga da se barem po necemu sjecamo ove sezone.

Prvo poluvrijeme smo veci dio imali dominaciju, te osim one stative Berbatova, mi smo bili ti koji smo diktirali tempo i ritam utakmice, te smo uspjeli zabiti dva gola, i time prakticno rijesiti utakmicu.

U drugom poluvremenu, rutinski smo priveli utakmicu kraju, te usput zabili jos jedan gol, opet Kuyt na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Mnogo mi je drago sto sam vidio i debi Carrolla, koji je, onako, solidno odigrao, te je ucestvovao u nekoliko akcija. Takoder, svaka cast Suarezu za nevjerovatan prodor kod prvog gola, i nagovjestaj sta nas ceka u narednom periodu.

Ostaje nam da uzivamo u sljedecih nekoliko dana, a onda se okrenuti EL i utakmici sa Bragom.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 06 mar 2011, 17:05

slika

:mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2011, 17:07

Steta za prvi gol sto Kuyt zabi onako sto nije pustio loptu nego daje gol sa linije,mjesto da pusti da ona majstorija ide do kraja,bravo za Suareza,igracina
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 06 mar 2011, 17:08

ILoveLFC je napisao/la:slika

:mrgreen:
slika

Evo ti najnovija :D
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 06 mar 2011, 17:13

Kuyt treba da ostane u ekipi zaista je pokazao kako se bori za klub a dati 3 gola Unitedu uopce nije mala stvar pa makar bili "otpaci" golovi...Suarezov prodor spada u top poteze ove sezone mislim valja nanizat onoliko igraca na 5 metara svaka mu cast

drago mi je sto je Carroll debitirao i koliko sam vidio nije izgubio nijedan zracni duel tacno ono sto nama treba.

Osjecaj kad Kuyt daje 3 gol dok gledas utakmicu sa navijacem Manchestera...neprocjenjivo 8-)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 06 mar 2011, 17:14

polga je napisao/la: slika

Evo ti najnovija :D
haha. ;)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 mar 2011, 17:16

Ma bravo momcovi :D ,Kuyt ..(lav).. ,a jeste ih poderali ..svaka cast . :) ,evo jos se divim ,LIverpool napredovao od kako je Torres (supak) otiso ... :D :D ...sad imate pravi tim i trenera za lige prvaka ....nadam se uspjehu za prolazak.. ;) ............................................................................................................................................ PS :cim ponovo pobjedite ,tu sam da vas hvalim (valjda se necu nacekat :D ) ,ali cim izgubite prvi sam PROVOKATOR :D na vasoj stranici .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 mar 2011, 17:17

-----------------------------------Carrol-----------------------------------
-----------Suarez------------------------------------------Kuyt------------
-----------------------------------------------------------------------------
----------------------Meireles--------------Gerrard-----------------------
8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.