Šta je ba tebi smiješno? Nek se prodaju u fan shopu eto penzionerske na dan utakmice uz ček i ličnu svaki penzioner če donjet ček i ličnu da kupi ulaznicu. Jel to neka sramota i smiješno nešto???samocelik je napisao/la: ↑18 jul 2023, 20:33Može ali pod uvjetom da karte kupuju sa ličnom kartom i zadnjim čekom penzijezamorano je napisao/la: ↑18 jul 2023, 20:31Penzioneri se moraju ispoštovat maksimalno!!! Jer i ti isti sad penzioneri bili su dio juga u mladosti,kasnije zapad istok dok su radili i sad kad imaju primanja puno manja od ostale populacije a vole ljudi Čelik i cijeli život ga vole treba ljudima omogučiti uz maximalno kartu od 3 km da gledaju svoj voljeni klub!![]()
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
::::SAMO ČELIK::::
Nista. Znam se i licno s covjekom, te mi je i drago da je "dio price". Covjek zna znanje.
Koliko znam tu je sa strane. Već godinu dana trenira privatno sa Alijem, Durmišem, Žunom, Sivcem i još nekoliko njih. Sada je prihvatio pomalo dovoditi čitavu ekipu u fitness iako mu to nije praksa, bio sam svjedok kada je odbio košarkašku reprezentaciju BiH, i mušku i žensku.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ma njegov onaj fitnes "Jump" nije neki veliki domenzija. Al covjek je citav zivot u tim vodama. Ne sumnjam da ce nam igrace naspanovat, al ako je vec godinu i kad bolje skontam, mi i jesmo mnoge ako ne i skoro sve ekipe dobijali na snagu. Poslije 70-e minute nabijemo svima ritam.
- prisonbreak
- Kontakt:
Valjalo bi snimiti neku reportazu sa treninga 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Munir je sto se fizicke pripreme babuka bio. Nadam se da je ostao u tokovima profesije, odnosno da se usavrsavao. Uglavnom za njegov angazman u Celiku, lajk!
Neki dan razmisljam, kad Celik stane na noge i na rosteru mu budu profesionalci, nadam se da ce i strucni kadar naci mjesto u klubu. Na to mislim na psihologa, nutricionistu, pa hajde da kazem i svoju kuhinju. Sportskoj nauci treba biti mjesto u Celiku. Al to kad budemo jurisali na finale LP-a
Do tad moze i Albin
Neki dan razmisljam, kad Celik stane na noge i na rosteru mu budu profesionalci, nadam se da ce i strucni kadar naci mjesto u klubu. Na to mislim na psihologa, nutricionistu, pa hajde da kazem i svoju kuhinju. Sportskoj nauci treba biti mjesto u Celiku. Al to kad budemo jurisali na finale LP-a

Do tad moze i Albin

- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Samo su nama te stvari nedostižne i trebas da igras LP da bi to imao.Uđeš na fb stranicu Stupčanice iz jednog sela uz dužno poštovanje Olovu i pogledaj šta ljudi iz dana u dan uvode i sve što si to nabrojao imaju, pa onda G. Rahić isto a gdje igraju, sigurno ne LP? Sve dok ne skontamo da su to normalne stvari jednog evropskog kluba, pa i nekog trećerazrednog kluba u Evropi bit ćemo ograničeni ko balkon.Svi znamo da je klub u oporavku i da treba dok se stane na noge, ali nemojte praviti naučnu fantastiku od toga i pri tome praviti da je od velikog značaja, jer to je upravo potrebno da bi igrao LP, jer prvo skočiš pa kažeš hop, bez toga nema vrha PL, a kamoli nekog evropskog takmičenja.phillies je napisao/la: ↑18 jul 2023, 23:13Munir je sto se fizicke pripreme babuka bio. Nadam se da je ostao u tokovima profesije, odnosno da se usavrsavao. Uglavnom za njegov angazman u Celiku, lajk!
Neki dan razmisljam, kad Celik stane na noge i na rosteru mu budu profesionalci, nadam se da ce i strucni kadar naci mjesto u klubu. Na to mislim na psihologa, nutricionistu, pa hajde da kazem i svoju kuhinju. Sportskoj nauci treba biti mjesto u Celiku. Al to kad budemo jurisali na finale LP-a![]()
![]()
![]()
Do tad moze i Albin![]()
Ma ovo za LP je zajebancija. Naravno da to treba uvoditi cim se steknu uslovi finansijske prirode.
Da li su vec poznate pripremne utakmice nakon Rudara, receno je bilo da je prolongiran put za Kupres.
Sad kad je prolongiran Kupres, mozda ce se ici na turnir u Vitez + BSK + gemeralna sa Laktasima?
Na turniru u Vitezu učestvuju: Vitez, Rudar Breza, Travnik i Rudar Kakanj
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Slažem se u potpunosti s tobom. Lijepa prilika da napravimo temelje zdrave sportske sredine u svakom smislu. Davno je prevaziđen jugoslovenski i postratni sistem. Današnji fudbal zahtijeva čitav tim ljudi zaduženih za bezbroj stvari koje nisu vidljive odmah golim okom, ali itekako utiču na rezultate.Celicni je napisao/la: ↑19 jul 2023, 02:01Samo su nama te stvari nedostižne i trebas da igras LP da bi to imao.Uđeš na fb stranicu Stupčanice iz jednog sela uz dužno poštovanje Olovu i pogledaj šta ljudi iz dana u dan uvode i sve što si to nabrojao imaju, pa onda G. Rahić isto a gdje igraju, sigurno ne LP? Sve dok ne skontamo da su to normalne stvari jednog evropskog kluba, pa i nekog trećerazrednog kluba u Evropi bit ćemo ograničeni ko balkon.Svi znamo da je klub u oporavku i da treba dok se stane na noge, ali nemojte praviti naučnu fantastiku od toga i pri tome praviti da je od velikog značaja, jer to je upravo potrebno da bi igrao LP, jer prvo skočiš pa kažeš hop, bez toga nema vrha PL, a kamoli nekog evropskog takmičenja.phillies je napisao/la: ↑18 jul 2023, 23:13Munir je sto se fizicke pripreme babuka bio. Nadam se da je ostao u tokovima profesije, odnosno da se usavrsavao. Uglavnom za njegov angazman u Celiku, lajk!
Neki dan razmisljam, kad Celik stane na noge i na rosteru mu budu profesionalci, nadam se da ce i strucni kadar naci mjesto u klubu. Na to mislim na psihologa, nutricionistu, pa hajde da kazem i svoju kuhinju. Sportskoj nauci treba biti mjesto u Celiku. Al to kad budemo jurisali na finale LP-a![]()
![]()
![]()
Do tad moze i Albin![]()
Naravno, sve u skladu sa finansijskim mogućnostima. Međutim, za neke stvari stvarno nisu potrebna ogromna ulaganja.
Ajjjjjjjjjjjj 7 marakaaaaaaaa uprava napolje!!!!!!

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Cijene pojedinačnih ulaznica:
Zapad: 7,00 KM
Istok: 6,00 KM
Jug: 5,00 KM
Jug: 60,00 KM
Jug: 50,00 KM
Zapad: 7,00 KM
Istok: 6,00 KM
Jug: 5,00 KM
Jug: 60,00 KM
Jug: 50,00 KM
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Idem kokice u ruke uzeti i citat komentare oko novih cijena karti 

Ne ulaze ovi fb navijači u članak, samo naslov čitaju

Iza ovih cijena ulaznica stoji ovo:
Po meni licno, opravdane cijene ulaznica, ali opet nisam u poziciji da pricam o tome. Od mene ce biti sezonska zapad, iako 90% utakmica nisam tu.Ukoliko sve bude po planu, klub planira implementirati modernizaciju na stadionu tokom odigravanja susreta u vidu LED panela duž istočne tribine, prodaju hrane i bezalkoholnog pića, novi moderni i pristupačni Fan shop, te rezultat akcije uređenja stadiona koje je organizovala navijačka skupina Robijaši Zenica
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Samo za fb korisnike:
SOKANTNO! NK CELIK USVOJIO BEZOBRAZNO VISOKE CIJENE KARATA! NAVIJACI NE MOGU VJEROVATI SVOJIM OCIMA! KLIKNITE OVDJE DA VIDITE CIJENE..

SOKANTNO! NK CELIK USVOJIO BEZOBRAZNO VISOKE CIJENE KARATA! NAVIJACI NE MOGU VJEROVATI SVOJIM OCIMA! KLIKNITE OVDJE DA VIDITE CIJENE..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.